Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - POZITRON update
|
|
POZITRON |
Pridané 29.06.2016 14:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 189
Založený: 05.05.16
|
Moje serverové informace?... Můj nick? Hraji pod nickem POZITRON ale až haty přerostou nad únosnou mez, změním si nick Jak jsem na tom s hodinama? 820 a něco Bankovní obnos? V bance se snažím nevlastnit nic, takže jenom pár set tisíc Kolik mám marihuany? Držím kolem hranice 2o.ooo ale když potřebuju někdy peníze, tak část prodám A domy? No, jednu dobu jsem vlastnil i 30 domů po celé SP, ale stabilně mám dva jedinečné: 1225 a 454 Co takhle hotel? Teď už žádný, mám prem, ale když už tak Angel Pine Firma? Gang? Né, gang nemám. Ale vlastním Pobřežní stráž Los Santos, předtím jsem měl Pobřežní stráž Bayside (cca rok) Můj oblibený admin? No, to je těžko, ale asi ANTIVIRUS, Evil., [W]arning a Kawa. Například mě velice mrzel odchod 5Zigena Nejoblíbenější příkaz? Neustále používám /getid /hdefcena /getfirma Moje oblíbená akce? Jednoznačně motoderby, derby a to je asi vše :-D A co takhle AdminAkce? Na ty nechodím, páč mám celkem slabej internet a PC, takže se to bohužel někdy seká. Ale za zmíňku stojí TDM, nebo třeba Kopec smrti Nejoblíbenější job? To je samozdřejmé že Pobřežní Stráž :-) Práci AT hodnotím známkou... ...2 Moje webové informace... Můj nick na webu Vážně blbá otázka, vidíš ne, kdo založil topic... Vloženo komentářů To nebudu komentovat, taky vidíš Vloženo příspěvků Taky u mého avataru Nejlepší screen? Nějáké zajímavé video? Neznám Nějáký fajn odkaz na fórko? Těžko říct Moje osobní stránka... Jméno Honza Příjmení Není podstatné Věk Jsem pár dní po začátku nového roku 2002, takže počítej. Kraj Neuvedu Kolik mám zhruba kamarádů Kamarádství je oboustranná věc, takže těžko říct, koho beru jako kamaráda já, a kdo bere jako kamaráda mě... Vzdělání Papírově jenom základní ale znalosti ohledně určitých oborů pokročilé. Jazyky? Čeština, Slovenčina, Němčina (trochu), Angličtina. Děti Rád bych, ale až na to bude věk :-) Orientace? Tak, beru co se dá chi chi Informace o povaze? Osobnost Flegmatik, ale když mám náladu tak mě věci stejně naserou Pohled na svět? Realista, rád se na vše dívám objektivně Moje otevřenost... Introvert Povaha Nepříjemná, zlá, pokrytecká, někdy mám rád, když někomu dělám zle (pak toho ale vždy lituju) Závislosti Kouření? Fuj, to ne Alkohol? Už ani ne, ale občas si něčeho loknu Sex? Není s kým (vzhledem k mojí povaze se není čemu divit), ale možná jednou Moje další závislost Na civilizaci, těžko říct na čem jiném A něco k mému stylu... Co poslouchám? Moji matku, Dubstep, elektro, rap, starý Hip-Hop a tak všeliak, co nesnáším je moderní Pop music Můj web Mám ale neuvedu protože zas tak moc o mě vědět nemusí nikdo Životní cíle Být konečně šťastný a milovaný, ne jenom věčně nenáviděný i když si za to můžu sám Nesnáším... Co úplně nesnáším, je přiživování se, chlubení se něčím, co člověk neudělal a nepodílel se na tom, ale nejvíc nenávidím, že když něco napíšu do chatu tak nějákej trotl zareaguje: Wikipedie? Co miluji Když mě někdo bere vážně, když můžu velet a nebrat na nikoho ohledy, když můžu být bezcitný a arogantní k lidem, kteří ze sebe dělají něco, co nejsou a když můžu přátelům pomoct ve všem, co si řeknou i když je to zbytečné. Rád jím Pizzu, babiččino knedlo vepřo zelo, ale jinak nejsem vybíravej Rád piju Nealko pivo, kofolu, šuměnky Oblíbený film Nejvíc mám rád film Obchodník se smrtí. Vzhledem k tomu, že se chystám na školu s oborem Technik - Puškař, mě pochopitelně nadchne film, který se zabívá velice atraktivním (no jo no, když tam hraje pan Nikolas Cage) tématem obchodování se zbraněma a morálním problémům, které takové podnikání skýtá. Doporučuji, kdo to neviděl. Oblíbená barva Technicky to není barva, ale černá Lidé, na které nikdy nezapomenu Deebeenka Mitarn Evil. Sahil Warning Saytam Dajas Ondrah98 Baseball Dusan DeadShotM _Shine_ Maxgustin Titan_GOD Gameluner Jestli jsem na někoho zapoměl, přihlaste se do komentářů :) Grafické vyjádření v této vizitce je možná pochybné, ale jak říkám: Nezáleží na formě, ale na obsahu. Tak se prosím vyjádři =)
Upravil POZITRON dňa 28.07.2017 15:08 |
|
|
Baddy |
Pridané 30.06.2016 13:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 166
Založený: 03.02.16
|
Tvůj pokus o vtipné odpovědi mi o tobě nic moc neřekl. Tudíž je to odfláklé. |
|
|
POZITRON |
Pridané 01.07.2016 16:24
|
|
Citácia Baddy napsal: Děkuji za zpětnou vazbu. Není to pokus o vtipné odpovědi. :-) Ty odpovědi vtipné být ani neměly, každopádně jestly ti to připadá odfláklé :-D já nemám nervy to dělat celé znova Upravil POZITRON dňa 02.07.2016 10:20 |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 07.04.2017 21:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Bohužel si měl na víc, mohl si být inteligentní a relativně v klidu, ale radši ses dal na cestu keců bez argumentů s pokusy mě nějak urazit, což sice skoro nejde a na internetu na 12 let staré hře už vůbec, ale asi tě to hodně baví. Samozřejmě můžeš narážet na to, že ti neustále něco píšu, nicméně můžeš si za to sám, sám sis začal a nedokázal si dát nějaký smysluplný argumenty ani ustoupit a uznat chybu, což se mě nelíbí. Přiznám se, že jsem si myslel, že jsi starší, ale nebudu tu narážet na věk, protože neznamená nic. Tak se zamysli, jestli jsem takovej de**l nebo si za to můžeš sám. Vizitky nehodnotím, je to o ničem a k ničemu, psát a přát tu něco dál taky nemá smysl, takže ![]() ![]() ![]() |
|
|
As3 |
Pridané 08.04.2017 11:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
No, jako co jsem potřeboval jsem se možná i zjistil, ale mrzí mě na tobě že se jen hádáš, když s tebou ani člověk nemluví, no hodně štěstí v realném životě, drž se |
|
|
_Shine_ |
Pridané 08.04.2017 12:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 70
Založený: 11.01.17
|
Vizitka vzhledově co si budem nalhávat.. Nic moc. ![]() abych se dozvěděl něco nového o tobě. Jinak fajn kámoš, nikdy jsme se spolu nehádali, oceníš když ti někdo pomůže a dokážeš pomoct i ty. Tak to má být, akorát trochu vidím ty vedlejší hádky v chatu, úplně zbytečný hádky, takhle si kazit osobnost.. No. ![]() *gp* |
|
|
POZITRON |
Pridané 26.07.2017 11:53
|
|
Vizitka byla upravena, takže ticho _Shine_ :-D Všechny komentáře pod tímto už se budou stejně stahovat až k nové podobě :-D |
|
|
Gameluner |
Pridané 28.07.2017 22:52
|
![]() ![]() Príspevkov: 1845
Založený: 15.12.16
|
Vizitka se mi docela líbí, o tobě si myslím, že jsi v pohodě. Každopádně díky za označení, ať se daří.
|
|
|
POZITRON |
Pridané 28.07.2017 23:20
|
|
Citácia Gameluner napsal: Díky moc ![]() ![]() |
|
|
MRSHLL |
Pridané 30.07.2017 19:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 209
Založený: 17.12.13
|
No...všiml jsem si, že jsem tu ještě neprcnul žádný komentář. Takže jsem se rozhodl, že přispěju na tvou vizitku (ne)smysluplným a dlouhým slohem. Tak tedy včil napíšu: Jsi totální...šílenec by bylo slabé slovo. No a to je vše. PS: Ta vizitka mi trhá nejen oči, ale koule a chlupy na prdeli! ![]() ![]() |
|
|
POZITRON |
Pridané 31.07.2017 12:33
|
|
Citácia MRSHLL napsal: Marshale nehul, nedělá ti to dobře ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
GammaSP |
Pridané 18.08.2017 08:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 3
Založený: 02.08.17
|
Ahoj POZITRON ![]() Tvoja vizitka sa celkom dá, ale mohol si sa s tým ešte viacej pohrať, inač v pohode. Na SP ťa velmi nepoznám, ale podla tvojej vizitky som ťa spoznal viac ![]() Tak sa maj ![]() Upravil GammaSP dňa 18.08.2017 12:27 |
|
|
POZITRON |
Pridané 22.09.2017 17:50
|
|
Dík gammo :* Jseš fajn hráč, na serveru se dá pokecat, nemeleš kraviny jako valný počet hráčů. Taky se měj moc pěkně, snad se na serveru ještě uvidíme ![]() ps. S vizitkou už si hrát nebudu ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasovSkyrace
16 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
5 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí