Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Otázka ohledně Pbanu
Yeeze
Zdravím,
hledal jsem se v banlistu permanentně zabanovaných hráčů a nenašel jsem se tak se chci zeptat zda-li mám furt Pban nebo ne? Nebo byla nějaká amnestie?
Nick: Yeeze.
IP: 91.219.240.1
Díky
Kurkuma
V banlistu nejsi. (Ctrl + F a napiš svůj nick nebo IP adresu)

Mělo by Ti jít normálně se připojit,
Kurkuma
Ondrah98
Citace
Kurkuma napsal:

V banlistu nejsi. (Ctrl + F a napiš svůj nick nebo IP adresu)

Mělo by Ti jít normálně se připojit,
Kurkuma

Nemyslíš si, že by to měli vyřešit administrátoři?

Yeeze - za co si měl ban a jak dlouho si ho měl zhruba? Každopádně si cením toho, že ses ozval. Smile (y)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Yeeze
Ahoj Ondrah,ban jsem dostal asi před 2 roky za podvod od administrátora Detroit,já si cením,že si odpověděl..
Ondrah98
Kontaktoval jsem i kolegy, kteří to s Tebou zřejmě dořeší, nakolik tu teď nebudu. Měj tedy strpení.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Fifa
Suve
Citace
Interstellar napsal:

Viem že do tohoto mi nič nie je, ale on predsa písal že mal pBAN a z toho že bol taký prekvapený, že už pBAN nemá vyplýva to, že si žiadosť o pBAN nezakladal, čiže by ban mal stále mať, pretože pBAN sa ruší jedine po odsúhlasení žiadosti o pUB, takže to bude asi nejaká chyba.

Myslím si, že dostal spíš amnestii :D Minulý rok proběhla amnestie a dost lidí z banlistu zmizelo. Nechci tu nějak offtopicovat nebo psát něco za AT, ale jen ti chci napsat, že je i více možností jak se dostat z banlistu :D
HrBeeeC
Bude to nejspíš tak, jak píše Suve nademnou.
To je největší pravděpodobnost, že to bylo při minulé amnestii, protože po předminulé tam ten nick mám za to ještě zůstal.

Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%