Informace o serveru
Číst diskuzi
Souhlasíte ?
Ano 6 Hlasů
Ne 7 Hlasů
Něco mi tam nesedí (Prosím napište co) 1 Hlas
Počet hlasů: 14
Návrh - Nové zaněstnání- Podvodní objevitel
|
|
anntoskaa |
Přidané 12.07.2016 13:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 22
Založený: 11.07.16
|
Zdravím, jsem hráč anntoskaa a mám tu pro vás návrh na nové zaměstnání Podvodní objvitel. Toto zaměstnání by mohlo obnovit trochu dobrodružství a srandy na serveru. Tato práce by se trochu podobala zaměstnání Rybář. Jde o to že byste podle hodností měli lepší a lepší lodě a zvětšoval by se vám úložný prostor na úlovky. Hodnosti by neovlivňovali vaše nalezené poklady. Každý hráč, který by se zaměstnal by měl vlastní poklady, aby si je hráči navzájem nekradli. Ceny: Norální........5k $ Vzácnější......15k $ Vzácné.........30k $ Velmi vzácné...45k $ Nebo podobné ceny nevím jak to bude po reformě s odměnami. Promiňte že to nevím ale myšlenky Admin Teamu číst neumím. Vzácnost pokladů: -Staré mince, šperky, diamanty atd. Normální -Staré vojenské helmy, samopaly, nože atd. Vzásnější -Lidské kostry, oblečení atd. Vzácné -Různá technika(auta, letadla, stroje...) Velmi vzácné Šance na spawnutí: Normální.......100% Vzásnější......50% Vzácné.........25% Velmi vzácné...10% Nebo aspoň podobně. Podvodní objevitelé by měli rychlejší lodě než rybáři. Toto zaměstnání by bylo záživější. Výhody: -Rychlejší lodě než rybář -Záživnější práce než rybář -By lo by to jedno zmála prací u, které by šla využít tea- mová spolupráce -Při tomto zaměstnání by se do vás míň zabíjeli hráči Nevýhody: -Spousta Programování Jestli chcete vědět nějaké informace tak mi prosím napište otázku. Rád na ni zodpovím ![]() Hráč anntoskaa |
|
|
Baseball |
Přidané 12.07.2016 13:43
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Ahoj, neumím si to nejak představit, myslíš jako zr byse do vody dali objekty ktere by se v tomto jobu hledali? Nebo jak to myslíš? |
|
|
anntoskaa |
Přidané 12.07.2016 13:45
|
|
Musel by si se potápět. Ve hře GTA: San Andereas je spoustu míst na prozkoumání. Bez urážky tohle je odpověď na to jak jsi říkal,že by se lovili z lodě. No chtěl bych vidět jak lovíš diamanty prutem na ryby nebo jak vytahuješ trup letadla prutem. |
|
|
anntoskaa |
Přidané 12.07.2016 13:50
|
|
Ahoj, Ano Basaball, do vody by se dali nějaké předměty, pro které by si se potápěl. Jakmile by si předmět sebral posunul by se ti měřič tvého nákladu který by se zvětšoval podle toho jakou máš hodnost. Myslím že skoro všechny předměty, které jsem tam napsal se dají najít jako textury ve hře. |
|
|
Melmen |
Přidané 12.07.2016 14:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Nevymýšlel bych nový job, ale spíš bych to přidal právě zmiňovanému rybáři jako další misi. Určitě by to šlo udělat, něco podobného jsem dělal na akci "Beach Party", kde jsem měl pod vodou schované pickupy mušlí a hráči měli za úkol je najít. http://files.prineside.com/gtasa_samp...2782_b.jpg |
|
|
anntoskaa |
Přidané 12.07.2016 14:52
|
|
Nemusí tam být mušle třeba nějaký menší trup letadla, připlaveš k němu dáš ENTER a máš to.Ale máš pravdu Povolání Rybář by to nohlo oživit ![]() |
|
|
Tom14 |
Přidané 12.07.2016 16:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 930
Založený: 28.04.14
|
Dal bych to spíše jako vedlejší aktivitu než job.. a hlavně ATomas po tobě bude chtít na 90% pozice kde se ty poklady budou vyskytovat a todle ti zamítne. |
|
|
KineSh |
Přidané 12.07.2016 16:10
|
Založený: 09.07.16
|
Dost dobrý nápad, přidat něco takového k rybáři. Rybář jako sám o sobě je celkem nudný, protože jen koukáte a lovíte ryby vlastně na místě... Je důležité řict, že většina lidí provádí tuto práci jen kvůli velkým výdělkům. Takže rozhodně bych já jako normální hráč,uvítal nový mise/novou misi u rybáře. Dost dobrý nápad ![]() |
|
|
Geroj |
Přidané 12.07.2016 16:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Absolutne som to nečítal a už viem že je to blbosť podla nazvu, skús vylepšiť zamestnania ktoré na serveri sú a nerobia sa/sú mrtve.. firmy sa nekupujú a nie vymýšlať niečo s čím simpatizuješ ty a tvoja crew troch kidov (príklad), nesúhlasim, dovi dopo. |
|
|
fIoW |
Přidané 12.07.2016 16:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 829
Založený: 20.07.15
|
Už jen podle názvu ne, nesouhlas nejsem nějakej spongebob abych hledal něco pod vodou.
![]() ![]() |
|
|
petrys |
Přidané 12.07.2016 16:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 392
Založený: 26.02.16
|
Blbost tady ses v gtacku vole ne nejaky the sims aby si tu lovil diamanty, stare mince nebo nejaky sperky. A uz vubec ne nejaky lidsky kostry. Jestli chces tohle delat, tak rekni tatkovi a chodte lovit na rybnik ale tohle na sp nepatri omlouvam se. Nesouhlas
</3 |
|
|
HARS |
Přidané 15.07.2016 15:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 365
Založený: 11.01.14
|
Spíš bych to vylepšil tím, že ti to ten poklad neoznačí..označilo by ti to jen nějakou oblost, kterou by si musel pod vodou proplavat a v té oblasti něco najít... |
|
|
Szelby |
Přidané 17.07.2016 04:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Nesouhlasim, dopadlo by to stejně jako pobřežní stráž. Jak rychle to přišlo tak i zaniklo. Nemá smysl vymýšlet new joby ale přidávat mise do jobu ať se to oživí..
Szelbovsky
![]() |
|
|
Nxs |
Přidané 19.07.2016 22:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 635
Založený: 20.12.14
|
Přesně jak píše Szelby. Radši vylepšujte joby co jsou na serveru než přidávat nové. ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí