Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Barevný zbraně jako v Gta 5
Gargy
Zdravím ATomas zde máš ten návrh jaký jsem tobě psal na icq.

img.tpx.cz/uploads/hehehe3.PNG

img.tpx.cz/uploads/HEHEHE.jpg

img.tpx.cz/uploads/HEHEHE1.png

img.tpx.cz/uploads/HEHEHE2.png

Klidně komentujte.
SmouKy_
Stáhni si skin a máš to, zbytečný..
_Nick_
Stačí když si stahneš ty textury a máš to, co když se to někomu nebude líbít ?
HARS
Citácia
_Nick_ napsal:

Stačí když si stahneš ty textury a máš to, co když se to někomu nebude líbít ?

Tak si to nekoupí? Logika...

Jinak souhlasím..sice trochu zbytečný, ale takovýhle ptákoviny vždy potěšej :D
Brumla
Absolutní blbost Na hlavu. Pokud by jsi byl chytrý, tak víš, že si můžeš stáhnout skiny na zbraně. Použij Google a ten ti poradí. ;)
Nxs
Souhlasím jen v případě, kdyby byly při koupi na výběr zda chci normální a nebo i se skinem. Já myslím, že by to bylo pěkné vylepšení a hráčům by se to líbilo. Samozřejmě že by se skinem stála víc. Ale jo, souhlasím, ale pouze s tím, co jsem napsal nahoře Správně
i.imgur.com/WHTT459.gif
Warning
Citácia
Brumla napsal:

Absolutní blbost Na hlavu. Pokud by jsi byl chytrý, tak víš, že si můžeš stáhnout skiny na zbraně. Použij Google a ten ti poradí. ;)

Prečo blbosť? Tie preskinované zbrane potom nevidia ostatní.
Mne sa návrh velice páči, také pekné osvieženie s ktorým by sa dalo chvastat, už aj tak je málo vecí ktoré si môžeš kúpiť za $. Jednoznačne by som to rád uvítal. Správně
saftySR
A čo potom spravíte keď bude server kvoli tomu lagovat? Dojdete plakať na web? Asi nie, stiahni si skin a máš to len by to potom cele lagovalo, nesuhlas
smetyx
Mě se to celkem zamlouvá. Každé takové mírné vylepšení určitě potěší. Smile
Brumla
Citácia
WarningSVK napsal:

Citácia
Brumla napsal:

Mne sa návrh velice páči, také pekné osvieženie s ktorým by sa dalo chvastat, už aj tak je málo vecí ktoré si môžeš kúpiť za $. Jednoznačne by som to rád uvítal. Správně

Nechci na serveru takovéto hovadiny, místo toho by bylo lepší kdyby se řešili důležitější věci než toto.
MADING
Citácia
Brumla napsal:

Citácia
WarningSVK napsal:

Citácia
Brumla napsal:

Nechci na serveru takovéto hovadiny, místo toho by bylo lepší kdyby se řešili důležitější věci než toto.
Neznamená že když tohle se ti nelíbí že je to hned hovadina a jak tu uváděli někteří chytrolíni "že si stačí stáhnout skiny" tak v tom je krapet rozdíl že to budou vidět i ostatní a ještě k tomu "že by se podle tebe měli řešit důležitější věci" tak se vždy dají vyřešit akorát nechápu co to sem taháš no a já samozřejmě souhlasím takové drobné vylepšení určitě potěší.
Reggie_
Mně se tohle třeba líbí, rád bych to uvítal, protože nevím už za co bych rozhazoval $$. Škoda, že to skončilo v nezařaditelných.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Brumla
Citácia
OR1G1NAL napsal:

Citácia
Brumla napsal:

Citácia
WarningSVK napsal:

Citácia
Brumla napsal:

Neznamená že když tohle se ti nelíbí že je to hned hovadina a jak tu uváděli někteří chytrolíni "že si stačí stáhnout skiny" tak v tom je krapet rozdíl že to budou vidět i ostatní a ještě k tomu "že by se podle tebe měli řešit důležitější věci" tak se vždy dají vyřešit akorát nechápu co to sem taháš no a já samozřejmě souhlasím takové drobné vylepšení určitě potěší.

A ty seš nějaká barbie nebo co? Ty potřebuješ, aby ostatní viděli jaký si asociál, že máš na zbrani barvu(skin) nebo co? Kámo tohle je Gta San Andreas ne žádný GTA 5 či The Sims. Prosím Tě než napíšeš nějakou blbost, tak si to pořádně rozmysli. To si raději stáhnu skin, který vidím jenom já a ne ostatní..
MADING
Citácia
Brumla napsal:

Citácia
OR1G1NAL napsal:

Citácia
Brumla napsal:

Citácia
WarningSVK napsal:

Citácia
Brumla napsal:

A ty seš nějaká barbie nebo co? Ty potřebuješ, aby ostatní viděli jaký si asociál, že máš na zbrani barvu(skin) nebo co? Kámo tohle je Gta San Andreas ne žádný GTA 5 či The Sims. Prosím Tě než napíšeš nějakou blbost, tak si to pořádně rozmysli. To si raději stáhnu skin, který vidím jenom já a ne ostatní..
Bože :D ty jsi mě teď rozsekal, je to jen krapet vylepšení zbraní aby si hráč mohl aspoň vybrat nějakou barvu a jak už tu někteří uváděli věc za kterou zase by rádi utratili nějaké ty $ a ty tady napíšeš největší hovadinu že jsi v GTA SA a ne v GTA 5 nebo Třeba Sims to už je docela stará výmluva jo neznamená že když tobě se to nelíbí tak se to nebude líbit i ostatním a všichni se z tebe postavíme na hlavu takže ty tvoje morální kecy aneb "než něco napíšeš tak si to rozmysli" si nech pro sebe nikdo na to tady není zvědavej obzvlášť já ne takže cs
Reggie_
Hádat se můžete jinde, ale tady rozhodně ne, nebo začnou padat tresty.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Brumla
Citácia
OR1G1NAL napsal:

Citácia
Brumla napsal:

Citácia
OR1G1NAL napsal:

Citácia
Brumla napsal:

Citácia
WarningSVK napsal:

Citácia
Brumla napsal:

Bože :D ty jsi mě teď rozsekal, je to jen krapet vylepšení zbraní aby si hráč mohl aspoň vybrat nějakou barvu a jak už tu někteří uváděli věc za kterou zase by rádi utratili nějaké ty $ a ty tady napíšeš největší hovadinu že jsi v GTA SA a ne v GTA 5 nebo Třeba Sims to už je docela stará výmluva jo neznamená že když tobě se to nelíbí tak se to nebude líbit i ostatním a všichni se z tebe postavíme na hlavu takže ty tvoje morální kecy aneb "než něco napíšeš tak si to rozmysli" si nech pro sebe nikdo na to tady není zvědavej obzvlášť já ne takže cs

"Prosím Tě než napíšeš nějakou blbost, tak si to pořádně rozmysli." Co na tom nmz pochopit? Sad KONČIM, protože to by jsi napsal zase nějakou pitchovinu, kterou by ti poradila wiki či maminka. Smile
Nosferatu
Brumlo, trošku se uklidni, také to přeháníš.
Ori psal jen jak to vidí, ty to tu pro změnu hned odsuzuješ.
Tady ale nezáleží jen na tobě, nehraješ tu sám a jestliže se to hráčům libí, tak proč by ne ?
Náhodou takové menší oživení to je a je to něco opět nového co tu ještě nebylo, takže nevidím důvod, proč by se to přidat nemohlo.
Každý hráč má právo na to si vybrat to co se mu libí.
Takže já rozhodně souhlasím.
I kill people and I like it
Geroj
Brumla, vyjadril si názor a ďalej môžeš držať hubu,
Citácia
Nechci na serveru takovéto hovadiny,

Trošku si si to pomýlil, nemyslíš? Odkedy nejaký hráč čo stravil 90% jazdenim konvojov rozhoduje či niečo na sp chce alebo nie? Ha???? Tragéd.

K navrhu, mne sa to celkom pozdáva, nemyslim si že to nejak môže ovplyvniť lagy a!ebo niečo, na druhej strane by som pridal do nastaveni aj vypinanie tychto
farieb aby tu neplakali tragedi jako je vyššiez miesto hadania sa ste to mohli navrhnuť hneď, vypinanie by fungovalo na principe tuningu a inych veci keby to vôbec šlo.

Cau nazdar
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov