Barevný zbraně jako v Gta 5
|
Gargy |
Pridané 29.07.2016 14:50
|
Príspevkov: 444
Založený: 20.04.14
|
Zdravím ATomas zde máš ten návrh jaký jsem tobě psal na icq.

Klidně komentujte.
|
|
|
SmouKy_ |
Pridané 29.07.2016 15:09
|
Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Stáhni si skin a máš to, zbytečný..
|
|
|
_Nick_ |
Pridané 30.07.2016 16:40
|
Príspevkov: 71
Založený: 08.11.15
|
Stačí když si stahneš ty textury a máš to, co když se to někomu nebude líbít ?
|
|
|
HARS |
Pridané 30.07.2016 18:19
|
Príspevkov: 365
Založený: 11.01.14
|
Citácia _Nick_ napsal:
Stačí když si stahneš ty textury a máš to, co když se to někomu nebude líbít ?
Tak si to nekoupí? Logika...
Jinak souhlasím..sice trochu zbytečný, ale takovýhle ptákoviny vždy potěšej
|
|
|
Brumla |
Pridané 30.07.2016 18:23
|
Príspevkov: 103
Založený: 24.06.14
|
Absolutní blbost . Pokud by jsi byl chytrý, tak víš, že si můžeš stáhnout skiny na zbraně. Použij Google a ten ti poradí.
|
|
|
Nxs |
Pridané 30.07.2016 21:46
|
Príspevkov: 635
Založený: 20.12.14
|
Souhlasím jen v případě, kdyby byly při koupi na výběr zda chci normální a nebo i se skinem. Já myslím, že by to bylo pěkné vylepšení a hráčům by se to líbilo. Samozřejmě že by se skinem stála víc. Ale jo, souhlasím, ale pouze s tím, co jsem napsal nahoře
|
|
|
Warning |
Pridané 31.07.2016 05:52
|
Príspevkov: 2509
Založený: 20.01.16
|
Citácia Brumla napsal:
Absolutní blbost . Pokud by jsi byl chytrý, tak víš, že si můžeš stáhnout skiny na zbraně. Použij Google a ten ti poradí. 
Prečo blbosť? Tie preskinované zbrane potom nevidia ostatní.
Mne sa návrh velice páči, také pekné osvieženie s ktorým by sa dalo chvastat, už aj tak je málo vecí ktoré si môžeš kúpiť za $. Jednoznačne by som to rád uvítal.
|
|
|
saftySR |
Pridané 31.07.2016 11:42
|
Príspevkov: 332
Založený: 21.02.14
|
A čo potom spravíte keď bude server kvoli tomu lagovat? Dojdete plakať na web? Asi nie, stiahni si skin a máš to len by to potom cele lagovalo, nesuhlas
|
|
|
smetyx |
Pridané 31.07.2016 11:57
|
Príspevkov: 927
Založený: 26.03.11
|
Mě se to celkem zamlouvá. Každé takové mírné vylepšení určitě potěší.
|
|
|
Brumla |
Pridané 31.07.2016 12:57
|
|
Citácia WarningSVK napsal:
Citácia Brumla napsal:
Mne sa návrh velice páči, také pekné osvieženie s ktorým by sa dalo chvastat, už aj tak je málo vecí ktoré si môžeš kúpiť za $. Jednoznačne by som to rád uvítal. 
Nechci na serveru takovéto hovadiny, místo toho by bylo lepší kdyby se řešili důležitější věci než toto.
|
|
|
MADING |
Pridané 31.07.2016 13:51
|
Príspevkov: 220
Založený: 28.02.15
|
Citácia Brumla napsal:
Citácia Brumla napsal:
Nechci na serveru takovéto hovadiny, místo toho by bylo lepší kdyby se řešili důležitější věci než toto. Neznamená že když tohle se ti nelíbí že je to hned hovadina a jak tu uváděli někteří chytrolíni "že si stačí stáhnout skiny" tak v tom je krapet rozdíl že to budou vidět i ostatní a ještě k tomu "že by se podle tebe měli řešit důležitější věci" tak se vždy dají vyřešit akorát nechápu co to sem taháš no a já samozřejmě souhlasím takové drobné vylepšení určitě potěší.
|
|
|
Reggie_ |
Pridané 31.07.2016 14:05
|
Príspevkov: 3395
Založený: 02.05.15
|
Mně se tohle třeba líbí, rád bych to uvítal, protože nevím už za co bych rozhazoval $$. Škoda, že to skončilo v nezařaditelných.
|
|
|
Brumla |
Pridané 31.07.2016 16:22
|
|
Citácia OR1G1NAL napsal:
Citácia Brumla napsal:
Citácia Brumla napsal:
Nechci na serveru takovéto hovadiny, místo toho by bylo lepší kdyby se řešili důležitější věci než toto. Neznamená že když tohle se ti nelíbí že je to hned hovadina a jak tu uváděli někteří chytrolíni "že si stačí stáhnout skiny" tak v tom je krapet rozdíl že to budou vidět i ostatní a ještě k tomu "že by se podle tebe měli řešit důležitější věci" tak se vždy dají vyřešit akorát nechápu co to sem taháš no a já samozřejmě souhlasím takové drobné vylepšení určitě potěší.
A ty seš nějaká barbie nebo co? Ty potřebuješ, aby ostatní viděli jaký si asociál, že máš na zbrani barvu(skin) nebo co? Kámo tohle je Gta San Andreas ne žádný GTA 5 či The Sims. Prosím Tě než napíšeš nějakou blbost, tak si to pořádně rozmysli. To si raději stáhnu skin, který vidím jenom já a ne ostatní..
|
|
|
MADING |
Pridané 31.07.2016 18:54
|
Príspevkov: 220
Založený: 28.02.15
|
Citácia Brumla napsal:
Citácia OR1G1NAL napsal:
Citácia Brumla napsal:
Citácia Brumla napsal:
A ty seš nějaká barbie nebo co? Ty potřebuješ, aby ostatní viděli jaký si asociál, že máš na zbrani barvu(skin) nebo co? Kámo tohle je Gta San Andreas ne žádný GTA 5 či The Sims. Prosím Tě než napíšeš nějakou blbost, tak si to pořádně rozmysli. To si raději stáhnu skin, který vidím jenom já a ne ostatní.. Bože ty jsi mě teď rozsekal, je to jen krapet vylepšení zbraní aby si hráč mohl aspoň vybrat nějakou barvu a jak už tu někteří uváděli věc za kterou zase by rádi utratili nějaké ty $ a ty tady napíšeš největší hovadinu že jsi v GTA SA a ne v GTA 5 nebo Třeba Sims to už je docela stará výmluva jo neznamená že když tobě se to nelíbí tak se to nebude líbit i ostatním a všichni se z tebe postavíme na hlavu takže ty tvoje morální kecy aneb "než něco napíšeš tak si to rozmysli" si nech pro sebe nikdo na to tady není zvědavej obzvlášť já ne takže cs
|
|
|
Reggie_ |
Pridané 31.07.2016 18:56
|
Príspevkov: 3395
Založený: 02.05.15
|
Hádat se můžete jinde, ale tady rozhodně ne, nebo začnou padat tresty.
|
|
|
Brumla |
Pridané 31.07.2016 19:21
|
|
Citácia OR1G1NAL napsal:
Citácia Brumla napsal:
Citácia OR1G1NAL napsal:
Citácia Brumla napsal:
Citácia Brumla napsal:
A ty seš nějaká barbie nebo co? Ty potřebuješ, aby ostatní viděli jaký si asociál, že máš na zbrani barvu(skin) nebo co? Kámo tohle je Gta San Andreas ne žádný GTA 5 či The Sims. Prosím Tě než napíšeš nějakou blbost, tak si to pořádně rozmysli. To si raději stáhnu skin, který vidím jenom já a ne ostatní.. Bože ty jsi mě teď rozsekal, je to jen krapet vylepšení zbraní aby si hráč mohl aspoň vybrat nějakou barvu a jak už tu někteří uváděli věc za kterou zase by rádi utratili nějaké ty $ a ty tady napíšeš největší hovadinu že jsi v GTA SA a ne v GTA 5 nebo Třeba Sims to už je docela stará výmluva jo neznamená že když tobě se to nelíbí tak se to nebude líbit i ostatním a všichni se z tebe postavíme na hlavu takže ty tvoje morální kecy aneb "než něco napíšeš tak si to rozmysli" si nech pro sebe nikdo na to tady není zvědavej obzvlášť já ne takže cs
"Prosím Tě než napíšeš nějakou blbost, tak si to pořádně rozmysli." Co na tom nmz pochopit? KONČIM, protože to by jsi napsal zase nějakou pitchovinu, kterou by ti poradila wiki či maminka.
|
|
|
Nosferatu |
Pridané 01.08.2016 22:17
|
Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Brumlo, trošku se uklidni, také to přeháníš.
Ori psal jen jak to vidí, ty to tu pro změnu hned odsuzuješ.
Tady ale nezáleží jen na tobě, nehraješ tu sám a jestliže se to hráčům libí, tak proč by ne ?
Náhodou takové menší oživení to je a je to něco opět nového co tu ještě nebylo, takže nevidím důvod, proč by se to přidat nemohlo.
Každý hráč má právo na to si vybrat to co se mu libí.
Takže já rozhodně souhlasím.
I kill people and I like it
|
|
|
Geroj |
Pridané 02.08.2016 06:14
|
Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
Brumla, vyjadril si názor a ďalej môžeš držať hubu, Citácia Nechci na serveru takovéto hovadiny,
Trošku si si to pomýlil, nemyslíš? Odkedy nejaký hráč čo stravil 90% jazdenim konvojov rozhoduje či niečo na sp chce alebo nie? Ha???? Tragéd.
K navrhu, mne sa to celkom pozdáva, nemyslim si že to nejak môže ovplyvniť lagy a!ebo niečo, na druhej strane by som pridal do nastaveni aj vypinanie tychto
farieb aby tu neplakali tragedi jako je vyššiez miesto hadania sa ste to mohli navrhnuť hneď, vypinanie by fungovalo na principe tuningu a inych veci keby to vôbec šlo.
Cau nazdar
|
|