Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitky - navrh
OKY
Dostal jsem jeden nápad a chtěl bych se sváma o něj podělit,
šlo by o to, že kadžy týden v neděli bych přidal nový přispěvek kde by byli 2 navrhy pro vizitky, které by jste sim ohli stáhnout a upravit samy a npsat si tam něco co by jste chtěli. Na vizitkách bych jen zanechaval někde v rohu malým písmem sve jméno jinak by to bylo pro vás uplně zdarma. Pokud by jste toto uvítali tak by přiští neděli mohli přijít první nýávrhy ke staženi. Do souboru k vizitkám budu přidávat dukladný tutorial jak upravit vizitku.
Doufám že se to někomu zalíbí a ja budu moct se zabavit i jinak než hraním na super serveru SP.
S Pozdravem OKY
Gangster_Kanalovy
Je to fajn nápad ale taky díky toho odradíš lidi se učit jak ve photoshopu tak v jiných programech Smile ale to je jedno vše má sve pro a proti a já bych toto rád uvítal Smile
Twixo38
Citace
Gangster_Kanalovy napsal:

Je to fajn nápad ale taky díky toho odradíš lidi se učit jak ve photoshopu tak v jiných programech Smile ale to je jedno vše má sve pro a proti a já bych toto rád uvítal Smile

Template je na každy graficky program a pozri ako s to ludia učia, podla mňa ak sa to chce niekto naučiť, tak to nestiahne. A je to dobrý nápad. OKY je dobrý grafik, určite to bude super.
CpT
jj znie to dobre určite by som to uvítal
Geroj
Uplne k ho*** grafikov je tu kopa, aj ked väčšina k ničomu, nadpisy na vizitky niesu ta žiadane ako avatar, to zas bude že jeden hrač bude chcieť každu hodinu iny vzhlad vizitky ako tomu bolo v mlgprojecte.
Mordis
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
25%
Deathmatche