Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Návrh tankovanie
Bastard
Zdravím vás.
Viem o tom už dlhšie ale až teraz po reforme to začínam riešiť lebo $ je predsa len menej ako pred reformou.
Ide o tankovanie konkrétne lodí a lietadiel taktiež vrtulníkov.
Keďže nemôžu piloti tankovať na benzinkách s nízkymi cenami ako npr. u Janciho za 5$/l navrhujem aby to nešlo ani rybárom.
Takže navrhujem aby sa to nejak zjednotilo a to následovne dám ti na výber pár možnosti.
1) Zaviesť nový druh paliva do lode aby sa nedal natankovať na benzinke a zrušiť tankovanie cisternou keď to nejde pilotom tak ani im to netreba.
2) Povoliť aby lietadla mohli tankovať na benzinkách a tým pádom by mohla fungovať cisterna aj pre lietadla..
3) Zaviesť nový druh paliva do lode aby sa nedal natankovať na benzinke a cisterna nech ostane ale naberať by bolo možné iba v lodných školách alebo ako to nazvať..
Prečo by mali byť lode zvýhodnene oproti lietadlám tým, že lode sa môžu tankovať za 3$/l na obyčajnej benzinke keď sú nehnutelnosti u ktorých sa môžu tankovať lode.. Tým pádom je to tankovanie zbytočné lebo mam natankovať za 300$/l u nehnutelnosti ktorá je robená na tankovanie lodí tak to radšej idem pár metrov ďalej a natankujem to na montgomery benzínke za pár šupov.
Prikládam video:

ďakujem za prečitanie tohto návrhu a ak sa zamietne chcem dôvod.
Vojto
Toto už malo byť zavedené dávno. Nad tým netrebalo ani rozmýšlať a nie to dať do zamietnutých a napokon tu len preto, že to bolo v hide.

Načo sú tam tie nemky, keď sa nevyužívajú na to na čo boli vytvorené.
Ameli1
Spíš vidím jako problém to, jak chceš vyřešit prázdný lodě. Do prázdný lodě ti mechanik s kanystrem nenastoupí, jelikož nemá žádný slot pro spolujezdce, ani ti jí žádný mechanik neodtáhne. To oboje funguje u letadel.
Určitě paráda, aby nemohli ochcávat, ale to výše by chtělo nějak zahrnout, třeba zavést do firmy možnost nouzového natankování nějakého zlomku paliva. Nebo holt se někdo z firmy bude muset zaměstnat za mechanika a hezky si donést kanystr.
Bastard
Citace
Ameli1 napsal:

Určitě paráda, aby nemohli ochcávat, ale to výše by chtělo nějak zahrnout, třeba zavést do firmy možnost nouzového natankování nějakého zlomku paliva. Nebo holt se někdo z firmy bude muset zaměstnat za mechanika a hezky si donést kanystr.

Vidíš hneď 2 riešenia :D to núdzové tankovanie by nebolo zlé..
ale zas si myslím, že neda sa to urobiť tak aby to mali len rybárske firmy..
Núdzove tankovanie je zbytočné pre ostatné firmy..
A mimochodom vo firme sa vždy nájde niekto s pcarom tak keby náhodou tak môže takisto použiť kanyster
Vojto
Alebo to spraviť tak, ako sú robené motorky na servery (tie po mape nie hráčske).
Ak jej dojde palivo a ty ju rozbiješ tak je to dá niekolko litrov paliva na to aby si mohol natankovať. No tak spraviť rovnako aj lode, dojde palivo a ty ju rozbiješ tak jej tam dá nejakých 5 alebo 7 litrov na to aby si došiel natankovať.
Krowky
Ale do lodí predsa môžeš aj v reále natankovať kludne aj bežné palivo, ale skús to naliať do lietadla.
Podla mňa je to teraz úplne v poriadku a správne.
Bastard
Áno? tak prosím nech zruší v tých lodných nemkách možnosť tankovania je to tam zbytočné..
Ti hovorím teraz po reforme mam dať 300$ /l tak to natankujem na benzínke a tým pádom sú tie nemky málo vyťažené.
Vojto
Citace
Krowky napsal:

Ale do lodí predsa môžeš aj v reále natankovať kludne aj bežné palivo, ale skús to naliať do lietadla.
Podla mňa je to teraz úplne v poriadku a správne.

To že je to RZ to neznamená že je to real life. Alebo chceš real? Tak nech nám ATomas nastaví 1 život a potom PBAN
Krowky
Zase sa chytáš blbostí. Ja som tu iba dal pádny argument prečo to je takto v poriadku tak mi sem zase neťahaj jeden život a permaban....
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%