Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Chtěli by jste zavést pořadník na server?
Ano 4 Hlasů
29%
Ne - vyjádření do komentu 10 Hlasů
71%
Počet hlasů: 14

[Návrh]taxi - pořadník?
Tom14
Ahoj Tome, napadlo mě že když se taxikáři furt perou o zákazníky tak mají nevýhodu ti, kteří píšou pomalu. Napadlo mě jak tomu zamezit.

Taxikář by musel napsat /poradnik

kde by byl seznam taxikářů, kteří čekají na zákazníka a on musel kliknout na první řádek kde by bylo ,,zařadit´´ (do pořadníku)

Ukážu jak by to vypadalo :

............................
Zařadit do pořadníku.
1) Hráč1
2) Hráč2
3) Hráč3

A ten hráč který by se zařadil by se přidal na 4tou pozici.

Hezký a na co to je?

Fungovalo by to tak, že když hráč napíše /taxi a zavolá si ho, tak se může portnout pouze hráč, který je na 1. místě.

Kdyby např. hráč který je 2. v pořadníku napsal /zakaznik ID

tak by mu to napsalo např.:Nemůžete se portnout za zákazníkem.

A do /help by se mohlo přidat téma ,,Pořadník´´ kde by byl tento systém vysvětlený aby admini nemuseli ztrácet čas rozepisováním hráčům co to je. Myslím si že to je dobrý nápad, můžete se vyjádřit a popřípadně bych chtěl důvod zamítnutí či jestli mam něco dodat.

//Zapomněl jsem dodat že v pořadníku můžete být na 1. místě jen 35vteřin.

Pokud vystoupíte z auta tak vás to z pořadníku vyhodí.
Upravil/a Tom14 dne 16.08.2016 16:11
Thms
Uznávam že je to dobrý nápad, pretože by mali všetci rovnakú šancu získať zákazníka, ale ono by to asi rapídne znížilo zisky taxikárom, pretože by tam kvôli tejto úprave začalo robiť viac ludí a tie poradníky by boli o to dlhšie, takže by si možno čakal 10min na jedného zákazníka.
Ja by som to nechal tak ako to je.
oldaccount
Citace
Tom14 napsal:

Fungovalo by to tak, že když hráč napíše /taxi a zavolá si ho, tak se může portnout pouze hráč, který je na 1. místě.

tak by mu to napsalo např.:Nemůžete se portnout za zákazníkem

Návrh pěkný a bylo by to tak i lepší, kdyby tu nebyli ti co rádi dělají ostatním zle, tak bych s návrhem i souhlasil. Ale už vidím ty, co rádi ničí mise jen tak z nudy ostatním, že by šli za job taxikáře, zařadili se do pořadníku a neportovali se za zákazníky. Kvůli tomuhle bohužel

img.tpx.cz/uploads/tlapnesouhlasim.png
Upravil/a oldaccount dne 19.08.2016 13:32
Nxs
Ahoj,
taky bych souhlasil, ale bohužel, na SP znám lidi, kteří prostě rádi ostatním ničí jejich zisky a práci.. Bohužel, asi by to nepřineslo nic dobrého. Špatný
i.imgur.com/WHTT459.gif
Tom14
Citace
Tlap napsal:

Citace
Tom14 napsal:

tak by mu to napsalo např.:Nemůžete se portnout za zákazníkem

Návrh pěkný a bylo by to tak i lepší, kdyby tu nebyli ti co rádi dělají ostatním zle, tak bych s návrhem i souhlasil. Ale už vidím ty, co rádi ničí mise jen tak z nudy ostatním, že by šli za job taxikáře, zařadili se do pořadníku a neportovali se za zákazníky. Kvůli tomuhle musím bohužel Nesouhlasit Špatný

Upravil jsem to, můžeš se kouknout

Citace
NexusCZ napsal:

Ahoj,
taky bych souhlasil, ale bohužel, na SP znám lidi, kteří prostě rádi ostatním ničí jejich zisky a práci.. Bohužel, asi by to nepřineslo nic dobrého. Špatný

Nepochopil jsem tvůj komentář. Můžeš mi vysvětlit jak by ničili zisky ?
Zrušený účet
Ahoj s návrhem nesouhlasím. Pokud je někdo pomalý, tak má hold smůlu. Ať si poradí třeba tak, že si /zakaznik skopíruje a pak jen dopisuje IDčka. Někdy je období, že hráči si taxi moc nevolají, ale je i takové, kdy jsou taxikáři rádi, že stíhají. Proto bych to nechala tak jak to je.
HrBeeeC
Nesouhlasím. Když si budu chtít zataxikařit, tak prostě sleduji chat a toho zákazníka si vemu. A když ne, vezmu si toho druhého. Ono spíš než toto by chtělo nějaké zpestření toho taxikáře, protože jeho zisky stojí pouze na zákaznících.
Netuším, přidat mu misi nebo něco, vážně netuším už jak, nějaké návrhy jsem kdysi podával.

Teď mě jen tak z ničeho nic napadlo, do toho nějak zakomponovat např. ty lidi, co jsou teď nově u zdravotníka, co vídám po ulicích. Nebo přidat jiné, přímo pro taxikáře, které by chtěli na různá místa. Samozřejmě menší odměny než za taxi pro normálního hráče.
Nováčci by alespoň mohli lehce udělat body a trochu poznat mapu, kdyby se tomu zaměstnání věnovat chtěli.

Je to jedno z povoláních, které vydělává podle aktivity hráčů na serveru a toho, jak je na tom momentálně systém, jak je drahé sehnat vozidlo a podobně.

Navíc osobně z mého hlediska už to moc netrápí, protože jezdím převážně jen po volání přímo mé služby. :D Ale jak jsem psal, žádnému zpestření tohoto zaměstnání se nebráním.

Názor nejlepšího taxikáře serveru.
Nxs
Citace
Nepochopil jsem tvůj komentář. Můžeš mi vysvětlit jak by ničili zisky ?

Ahoj, tohle jsem myslel tak, že prostě dojde jeden člověk, který ty zákazníky bude prostě zdržovat. Víš jak to myslím?
i.imgur.com/WHTT459.gif
Tom14
Asi jo Smile už jsem to upravil na 35vteřin tudíž by se to nemělo stát
mtr1
Určitě supr nápad.Ale jak tu zaznělo. Zisky šli dolu protože než by zavolal taxi může byt hodinu nesouhlasimŠpatný
Thms
Citace
HrBeeeC napsal:

Nesouhlasím. Když si budu chtít zataxikařit, tak prostě sleduji chat a toho zákazníka si vemu. A když ne, vezmu si toho druhého. Ono spíš než toto by chtělo nějaké zpestření toho taxikáře, protože jeho zisky stojí pouze na zákaznících.
Netuším, přidat mu misi nebo něco, vážně netuším už jak, nějaké návrhy jsem kdysi podával.

Ujo pracuje ako taxikár v gondola express a zvyknú sťahovať luďom nábytok, možno by šlo niečo také.. Naložiť imaginárny náklad pri dome v LV a viesť do LS / SF.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%