Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Chcete multiúčty v gangu?
od 10 hodin 4 Hlasů
6%
od 20 hodin 2 Hlasů
3%
od 30 hodin 1 Hlas
2%
od 40 hodin 0 Hlasů
0%
od 50 hodin 9 Hlasů
15%
od 100 hodin 18 Hlasů
29%
s tímto návrhem nesouhlasím 28 Hlasů
45%
Počet hlasů: 62

[ANKETA] Multiúčty v gangu
sKiLL
Ahoj všichni,
jako první bych vám chtěl říct, že s touhle anketou mě sem poslal sám ATomas. Jedná se o multiúčty v gangu. Navrhuji, aby se omezil přístup multiúčtům a tímto způsobem teda i obchazečům do gangu. Zamezí se tím tak různým hádkám, neshodám atd. Za mě je to nepříjemné, ale rozhodnete vy! Smile Nahoře je anketa, ve které můžete hlasovat od kolika hodin jim dovolíme do gangu, nebo jestli s návrhem nesouhlasíte!

To je vše, díky za hlas.
Saph1R
Ani náhodou, když budu v gangu kde zrovna celej den nikdo není tak se mám asi **** a celej den nic nedělat žejo.
MaReK_
150h
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
gummy
Aj defaultní gang je gang. Čiže by to platilo aj na tyto gangy?
Citace
11) Získejte 50 gang bodů.
Tom14
To co zmínil Gummy by se opravdu mělo pořešit např. že by mohli jen do def. gangů. Jinak souhlasím s 50h.
RiX
Ikdyž se v gang systemu nijak extra neobjevuju, a nevim tak kolik tam je fake účtů/obchazečů bez hodin, tak jsem volil pro 50h, což mi připadá jako ideální řešení tohoto problému.

Ale souhlasim i se Saph1rovo názorem a kdyby ATomas mohl udělat něco, kdy by si hráč propojil jeho multi acc s hlavním účtem, tak by tam mohl nastavit vyjímku, kdy by tento účet měl možnost být v gangu i bez hodin (usnadnilo by to víc věcí - jednodušší hledání i pro hráče, koho účet vlastně je, systémový zákaz vlastnění majetku, stačilo by jen udělat pravidlo, že si hráč musí propojit hlavní účet s multi). Což je ale samozřejmě víc práce a nepředpokládám, že by ATomas byl ochoten to touhle cestou řešit, takže radši jen přidá limit na hodiny.. V tom případě, jak jsem psal výše, těch 50 hodin by bylo akorát.

/edit - Skills: Jasně, tak je to myšlený, že by ti ten určitej počet hodin stačil mít odehranej na hlavním účtu, takže by hráči jako Saph1R nemuseli nahrávat dalších X hodin na multi, jen by si propojili hlavní a jezdili.
Upravil/a RiX dne 22.08.2016 16:34
sKiLL
Pro defaultní gangy by tohle neplatilo, do def. gangů by mohli jít kdykoliv.
RiXi pokud by to šlo propojit, tak by to šlo takhle jak píšeš, ale na hlavním účtu bys taky musel mít určitý nahraný počet hodin..
Vojta369
porad se to zakazuje a povoluje jak u retardu... nevim cemu to vadi, proc se zas vymysli takovy hovna? kvuli tomu ze admin je neschopnej a neumi poznat obchazece?
nesouhlas ...
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=20262

Ahoj Kacko,

musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě.

Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka.

A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise.

Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet?

Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc.
Krowky
Mňa by len zaujímalo ako týmto zamedzíme obchádzačom v gangoch? To mi hlava neberie.

Počkal by proste 10/20 / 50 hodín a potom by šiel do gangu.
A povedal by som že takto by sa obchádzač poznal ešte horšie. Je vrcholne podozrivé keď sa hráč s 0 hodinami vrhne do gang systému a nebodaj ešte všetko ovláda.
Takže čo sa týka obchádzačov tento návrh vôbec ale ani trošku ničomu nepomôže.

To aby sa multiúčty povolili som navrhol ja a nemienikl som to a ani nemienim nijako obmedzovať na hodiny, čo by vlastne bol krok vzad.
dpq7WImm8w
V chatu se budete jako retardi hádat kvůli gangu do nekonečna a tohle tomu nepomůže, stejně tak tenhle návrh gang systém a ani rozpoznání obchazečů nikam neposune.
HrBeeeC
tady souhlasim s vojtou, ten to celkem vystihl, až na toho neschopnyho admina. :D
zbytečnost a pořád se to zavádí a zase ruší..
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%