Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

majetok
f86
sevas,

z aktuálneho stavu serveru som trošku v rozpakoch, keďže sa hlavnou obživou ako hráčov na serveri, tak aj teba stali kredity a prémium účty. Všetko je pomaly za poplatok, možno sa dočkáme v budúcnosti pri nalogovaní na server toho že to bude za kredity. Premýšlal si vôbec nad tým ako to vplýva na hráčsku komunitu?

preto som trošku popremýšlal nad nejakou úlavou, ktorá by znamenala zas nejaký ten malý krôčik k posunu vpred... Aktuálne ak sa nemýlim tak by to malo byť najviac 3 nemovky a najviac 5 domov, ak máš viac ako jednu z každého, tak všetko je za kredity.

preto tu je návrh, ktorý má hlavu a pätu a hlavne srdce.

stav by sa dorovnal a to v pomere najviac 5 nemoviek a 5 domov na jedného hráča. Poprípade 3 / 3, 4 / 4

jeden dom a jedna nemovka by bola vždy za peniaze - čiže poplatok za ochranku u nemovky a inkaso v dome.

túto info by si mohol nastaviť hráč vo svojom /help pod novo vytvorenej položke /nastaveni - nastavení domú a /help - nastavení nemovitostí

v tejto polozke by bol zoznam majetku ktoré by vlastníl a tu by si mohl vybraťktorá jedna nemovka a jeden dom by boli platené z penazí a ktoré ostatné by boli paltené z kreditov.

napríklad nasledovne:

/help - nastavení domú

Dum č.700 Zapnute
Dum č.701 Vypnute
Dum č.702 Vypnute
Dum č.703 Vypnute

/help - nastavení nemovistostí

Nemovitost Letiste Verdant Meadows Zapnute
Nemovitost Letiste LV Vypnute
Nemovitost Letiste SF Vypnuté
Nemovitost Letiste LS Vypnuté

v týchto ukážkach je uvedené tak že by majitel čo vlastní 4 domy, by platil za dom 700 inkaso peniazmi, a za domy 701, 2, a 3 by platil kreditmi

hráč ktorý vlastní 4 letiská by platil za letisko v púšti prenájom peniazmi a za ostatné tri letiská by platil prenájom kreditmi.

zapnuté by znamenalo platba hracími peniazmi
vypnuté by znamenalo platba kreditmi

poprípade nahradiť zapnuté, vypnuté popisom platba kreditmi, platba peniazmi, menilo by sa to automaticky klikaním myši a prepínalo tak aby jedna nemovka a jeden barák v zozname bol vždy za peniaze

hráč by si to vedel sám nastaviť tak ako by mu to vyhovovalo
Luko
Toto je úlava pre bohatých a nie pre hráčov. Hráčsku komunitu tvoria hráči, ktorí majú jeden dom a o nehnutelnosti sa im môže len snívať, pretože všetky sú velmi drahé. Úlava pre hráčsku komunitu by znamenala, že nováčikovi nebude sťažované zarobiť si dostatok peňazí na kúpu nehnutelnosti alebo domu v rozumnom čase. A ty ako vlastník množstva nehnutelností si teraz sťažuješ, ale popritom si na tom lepšie ako 95% serveru. Buď skromný a nechaj si len jednu nehnutelnosť, a tak nebudeš musieť platiť peniazmi.
f86
reagovať na tvoj príspevok ani nebudem, nepochopil si môj návrh, na tvojej irónii sa zasmejem a čo sa týka môjho popisu v tvojom príspevku... som úplne normálny hráč čo tu hraje cca 4 roky a za ten čas už vidíš výsledky svojho času investovaného do hry. Investuj aj ty, prestaň žiarliť a uvidíš svoje výsledky. Sú tu väčšie esa ako ja. Tento návrh nieje pre mňa. Je pre celý server, pretože systém všetko platiť prémium kreditom je na hlavu
Janci
Súhlasím s týmto:
Citace
nahradiť zapnuté, vypnuté popisom platba kreditmi, platba peniazmi

prípadne pridať do nehnutelnosti riadok s možnosťou či chce platiť majitel peniazmi alebo kreditmi a pri väčšom počte nehnutelností spraviť podmienku, že len jedna sa bude dať platiť peniazmi.

A teraz otázka: Ako zabezpečíš to, aby si to hráč nemohol lubovolne meniť a teda vždy keď bude kupovať ochranku/inkaso, nastaví si to na peniaze a tým pádom nebude mať žiadny odliv kreditov?
Príklad: Mám 3 nehnutelnosti, najprv nastavím ochranku jednej peniazmi a dám na maximum (za peniaze). Potom nastavím druhej nehnutelnosti ochranku za peniaze a dám na maximum a na koniec tretiu za peniaze a dám na maximum.

Riešenie?
Luko
Riešenie?

Zapnutie/Vypnutie bude niečo stáť v kreditoch.
matok007
Ahoj tento navrh som navrhoval aj ja ale nevysiel my kedze hraci furt len pisali mi aka to je blbost ale ja by som si prial aby toto preslo
>PS:kazdy co si myli ze je to pre bohatych len tak si **** sam do ust lebo co ked je hrac co ma ledva money a chce 2 domky tak preco ma za ne hned platitt kredo tu ide o t ze kredo vie zohnat ale ne take kvantum co potrebuje.
dakujem za pochopenie

a zaroven suhlasim s tymto navrhom
Ondrah98
Citace
>PS:kazdy co si myli ze je to pre bohatych len tak si **** sam do ust lebo co ked je hrac co ma ledva money a chce 2 domky tak preco ma za ne hned platitt kredo tu ide o t ze kredo vie zohnat ale ne take kvantum co potrebuje.

Kromě toho, že se to nedá číst, to nedává smysl... Když mám sotva trochu peněz, tak si nekupuju 2 domy a tím spíš, když bych inkaso platil penězi. Dostal jsem nápad
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Thms
SP už nič nepomôže, pred tým to bolo lepšie.. A to nemyslím pred reformou, alebo rok dozadu, myslím ešte dávno pred 4 rokmi, žiadne inkaso, poplatky a hovadiny z real života, je to hra preboha a nie realita -_-
Furt je*ete na SP všeliaké ,,vylepšenia" a iné kraviny, ale server tým len kazíte, čo myslíte, prečo bolo na SP pred 4 rokmi denne 400 ludí a teraz 200 ? Zamyslite sa nad tým.
Preto ma SP prestala baviť, škoda dobrého serveru.. Kedysi tam bola zábava, jazdili sa misie, gang uzemia, fajn pokec s kamošmi. A teraz ? Na SP pomaly prevláda posledná generácia a je to tam k nevydržaniu, všade bordel a tie hlášky v chate ani nekomentujem.. Proste hnus.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%