Informace o serveru
Číst diskuzi
Danger.RMV - Sbohem SuperPařbo!
|
|
DangerRMV |
Přidané 03.09.2016 01:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 1617
Založený: 01.04.11
|
Zdravím Vás všechny u čtení mojeho konce na superpařbě a dalších pár informací o mě. Přeji Vám příjemné čtení. Ale aby se Vám to četlo lépe, pusťte si k tomu tento soundtrack z videa prosím, děkuji moc. 1. Jak to všechno začalo? Psal se rok 2010, kdy jsem se poprvé připojil na server superpařby pod nickem "Danger". Ze začátku jsem nevěděl co to je vůbec zač, byl jsem uchvácen z toho, co se dá na serveru dělat a byla tam toho opravdu hromada. V tu dobu nebylo na SP prakticky nic, oproti tomu, co je tam dnes. I přesto tam toho bylo spoustu na tu dobu. Hrál jsem to jenom někdy, protože sem si říkal, že mě to stejně přestane bavit. Po pár týdnech jsem začínal poznávat nějaké random hráče, (bohužel už si nepamatuji jména) dával jsem se s něma do řeči, ale nefungovalo to. Za pár dní na to, napsal jeden velice teď už známý hráč do chatu: "Niekto volať na skype?"... A v tu ránu mě to napadlo, to by nebyl špatný nápad. Tomu danému člověku sem napsal a šli jsme tedy volat na skype. Ten člověk se jmenoval _B0uC[3]k_. A právě takhle to začalo... volali jsme spolu každý den, pomáhal mi jak na SP začínat, co jak funguje apod. dokonce mi půjčil i nemálo pěněz ... (promiň Boučku, že sem ti je dodnes nevrátil... ![]() 2. Gang systém Poté na server přišel gang systém, kde si každý mohl založit svůj gang. Ze začátku sem to nebral vážně, protože nebylo ani GR, ale pouze GW s M4 a další. Byl jsem v gangu který se jmenoval "Best Of Best", bral jsem to jenom for fun, protože mě to nechytalo a nic mi to neříkalo. Poté se ten gang systém ale rozjel. Začalo se jezdit GR v tom smyslu, čelo nebo nic, však to znáte. Ale ani ty GR sem dokonce nejezdil, protože mi to nešlo a neměl mě to kdo naučit. Tak sem se na to vykváknul a opustil jsem gang. Věnoval sem se novým a novým tvářím na SP a dával sem se sněma do kontaktu a bylo to fajn si popovídat V TÉ DOBĚ s normálními lidmi o skvělých věcech. Humor na serveru tehdy a dnes byl ÚPLNĚ jiný, teď mi tam ten humor více méně příjde trapný. Doba se mění a mění se i lidi a upřímně si myslím, že k horšímu. Ale zpátky k těm gangům. Byl jsem tedy bez gangu a vyhrával sem většinů závodů na SP. No a v ten moment mi zničeho nic napsal šéf gangu We Havent Eyes "_ShaKi_" PM: "Poslouchej, nechceš k nám do gangu?". Tak sem se zarazil a podíval se vlastně co to je za gang. A v tu dobu to byl jeden z nejlepších gangů na SP, tak sem si řekl proč ne, vyzkouším to. Poznal sem tam hodně moc skvělých lidí, kteří mi zůstanou navždy v paměti. Jako například LuKi_ (luki371). Nevím proč, ale se ShaKim jsme si rozuměli. Ten slovenský kluk mě totiž naučil všechno v GR co jsem ještě neuměl. A to už se pomalu ty GRka začali zdokonalovat... přirovnal bych to jako hokej v letech 1970 a hokej v roce 2016. Jak si najíždět na blok, jak vzít zatáčku, jak brzdit, jak zrychlit. Prostě všechno. Pamatuju si, když sem se to učil asi 2 dny a od té doby sem jezdil styl _ShaKi_, nikoliv Danger.RMV. Měli jsme velký úspěch... a nejvíc mě dojalo to, jak mi ShaKi napsal: "Tebe jsme tu potřebovali jako sůl". Pocítil jsem prostě pocit, že můžu něco udělat pro kolektiv v gangu a cítil jsem se skvěle. Postupem času jsem byl zástupcem gangu a ovšem rozhodoval ShaKi a já. WHE pro mě moc znamenalo, ale bohužel nastal ten den, který nastat musel. Náš rivaloví gang jménem Inglourious Bastards nás vyzval o všechny jeho peníze na GR. Nebudu jmenovat který "trotl" to GRko vzal, protože tu nechci nikoho urážet přímo. To GR jsem jel já a ten "trotl" a jeli jsme to GR for fun, protože to bylo tak rychlé, že ANI DOKONCE JÁ sem si nevšiml že to je o všechny naše peníze. Bohužel jsme prohráli a WHE gang zahynul... a nedovedete si představit co se ve mě odehrávalo. Spamující stovky ": DDDDDDDDDDDDD".... a můj nevěřící pohled do chatu.... že co se to sakra stalo?... aha, gang zrušen. Tento pocit nechci přát nikomu, ale opravdu nikomu! Když žijete na serveru jenom pro to, co máte rádi a pak zničeho nic to všechno skončí. A co dělal ShaKi? To nechtějte ani vědět... zvláštní je na tom ale to, že to GR vyzval hráč ZeLi_ a všechno to byl jeho nápad společně s Mambou. V tu dobu jsme se nesnášeli a teď ho beru za jednoho z nejlepších lidí které sem na SP kdy poznal. Zvláštní to příběh... Poté přišla nahráška gangu 18th Street Gang, kde jsme to chvíli drželi, ale upadalo to, nebylo to ono. Na starosti ti to potom vzal i nejlepší Pan sawner "Aure", který 18th miluje stále. No, myslím si, že takhle bych shrnul WHE a 18th a teď do toho důležitého. Kdy jsem potkal na SP Pitrase, moje virtuálního bráchu. Dále poté i Jiryho a nějak jsme se spojili a začali jsme spolu volat na skype společně se ZeLim. Nejlepší čtyřka: Pitras, Jiry, Zeli, Danger.RMV. Když tu nebudu brát Dont Copy, kde byl člen a super kluk Black, Vokrajs, Sipoxx a další... (promiňte, teď si tak rychle nevzpomenu kdo tam všechno byl), tak se zaměřím na Pain & Gain, Veni Vidi Vici a HOPE DIES LAST. Když to všec skloubím do jednoho, tak zmíním HDL. A jde to popsat jen jedním slovem... a to je NÁDHERA. Velmi časté volání na skype několik let, my 4 a náš gang, kde jsme postupně nabírali nové a skvělé členy. V té poslední fázi gangu jsme to táhli jen my 4 a musím říct, že mi to vyhovovalo. Někteří říkají "Gang o 4 členech není pro mě gang". Ale není to pravda. Pokud na ten gang tito lidi stačí, tak o to víc by si měli zasloužit uznání a respekt. Bohužel Pitras, Jiry, Zeli na SP skončili tak jak skončili a HDL se přejmenovalo na We Havent Eyes (můj marný nápad a pokus)... ze začátku to vypadalo slibně, ale poté se něco změnilo ... a moje tušení mi říkalo:"Tady je něco špatně Dangere. Tohle nejsi ty a tohle není WHE, smiř se stím ty blbečku, že už to nikdy jako dřív bohužel nebude". A poté ten gang dopadl tak jak dopadl. Mohl sem ten gang nechat nadále, ale prostě nechci za sebou vláčet WHE, můj rodný gang. Kdyby ten gang tam zůstal, tak by mě to furt a furt táhlo na SP a to právě nechci, takže ty, které sem tím naštval, tak se omlouvám, ale prostě takhle sem to cítil, že je to nejlepší cesta. ... FU, tak to by bylo z gang systému 3. Admin tým Do admin týmu jsem byl nabrán okolo roku 2011/2012 tuším?... A zase je to tady, ten admin tým co byl dříve... bylo to neskutečné a skvělé. Profesionalita byla na takové úrovni, že to nejde ani popsat slovy. Opravdu klobouk dolů předevšema adminama v tu dobu, jsem rád, že jsem mohl být kolegou těchto skvělých lidí. Nejvíc mě asi dostalo to, jak mi Rocket napsal k mé žádosti do AT: "Tebe bych tu rád viděl". To jsem opravdu nečekal a byl jsem z toho mimo. Taková velká legenda SP už dnes. To byl frajer na svém místě a s nikým se nemazal. K admin budou jen tyhle slova... protože se dál raději nechci vyjadřovat. 4. Moje cesta nicků na SP Jak už jsem zmínil, tak můj první nick byl "Danger", poté následovali takové ty experimenty jako DaNGEr, _[DangeR]_, _]DANger[_, DangeR_68, apod. Ale nejvíce co pro mě na serveru v mém nicku znamená je označení "RMV". Hodně lidí to ví co to znamená, ale já už to tu napíšu všem. Tento nick používám od 8.9.2011, ano uznávám, že časem sem ho změnil, ale vždy sem se k němu vrátil. Je to z důvodu toho, že se 7.9.2011 zřítilo letadlo s hokejisty KHL týmu Lokomotiv Jaroslavl. Tahle zpráva ve mě opravdu hnula a nesl sem to velice těžko několik dalších týdnů... vlastně to nesu těžko i do dnes... přenesel sem tuto myšlenku i do hry a dal sem si začáteční písmena 3 českých hokejistů, kteří v ten den zahynuli a to byl Rachůnek, Marek, Vašíček. Chtěl sem to tak mít, protože při každém pohledu na můj nick si na ně vzpomenu a to právě chci. Nechci nikdy zapomenout. Protože hokej je pro mě v životě vším a... tohle se nemělo stát!... Někteří se mi za to i smáli, ale já to ignoruju. **** blbcem zůstane a já to nezměním, upřímě... je mi takových lidí líto, měli by si šáhnout do svědomí a zamyslet se. Takže to by bylo k mému nicku... "RMV navždy v mém srdci". 5. Důvod mého konce na SP? Ten je jednoduchý a rychle napsaný, už těch 6 promarněných let mi stačilo a chci začít žít jinak a začít na sobě makat a dosáhnout svého snu. To je ten důvod. Nic složitého za tím nehledejte. * Můj hokejový život * Oblíbený tým NHL: Boston Bruins, Washington Capitals, Nashville Predators Nenáviděný tým NHL: Pittsburgh Penguins Oblíbený hráč NHL: Jaromír Jágr, Alexander Ovechkin (mimochodem, jediný Rus kterého opravdu uznávám, jinak Rusko celkově nesnáším!), Matt Duchene, Tyler Seguin, Steven Stamkos, Shea Weber, Zdeno Chára, Pekka Rinne Nenáviděný hráč NHL: Sidney Crosby, Jevgenij Malkin Oblíbený tým KHL: Traktor Čeljabinsk, Magnitogorsk, Avangard Omsk, Ufa Nenáviděný tým KHL: CSKA Moskva Oblíbený hráč KHL: Linus Omark, Andreas Engqvist, Alexander Perezhogin, Denis Parshin, Sergej Mozjakin Nenáviděný hráč KHL: Alexander Radulov Oblíbený tým ELH: PSG Zlín Nenáviděný tým ELH: HC Kometa Brno Oblíbený hráč ELH: Roberts Bukarts, Jiří Marušák, Petr Sýkora Nenáviděný hráč ELH: Jiří Polanský Tak, tohle by byly asi tak všechny údaje o tom, kdo je můj oblíbenec a kdo ne v hokeji. Hlavně nejvíce ze všeho miluju Zlín, je to moje rodné město, která bych nerad někdy opustil. Tohle město mi dalo to co mě naplňuje a do života mi to dává pozitivní věci a to je hokej. Někdo to má jako slovo, ale já to mám jako život. Pro mě poviností jít na každý domácí zápas Zlína, tím myslím i fotbal. Je to něco krásného, když něco milujete a žijete většin času jenom pro to. Každý den sledujete statistiky týmů, hráče, soupisky a prostě všechno. Opravdu to miluju a nehodlám v tom nikdy přestat. Můj největší životní zážitek právě z hokeje a vůbec z celého mého života byl právě "gól". Může se vám to zdát jako úplná pitomost a kravina, že melu ******* prostě a tak. Ale když už končím na SP tak chci být upřímný bez nějakých keců. A ten gól padl 21.4.2013, kdy se hrál 7. finálový zápas v hokeji mezi Zlínem a Plzní. Vyrovnávající gól na 3:3 vstřelil Filip Čech 10 sekund před koncem. Při vhazování puku na tom stadióně těsně předtím jsem si vzpomněl na odchovance Zlínského hokeje Karla Rachůnka a ono to fakt vyšlo... takový výbuch radosti už určitě nikdy v životě nezažiju, tohle se stane pouze jednou za život. Radost, slzy dojetí a to je právě ten důvod, že se v životě nemá nic vzdávat, ikdyž to vypadá, že to jde všechno do háje, nikdy nestraťe naději. Zdá se to divné, ale pro mě ten gól, ten jediný okamžik bylo více než to, že Zlín vyhrál titul rok potom. Pokud milujete hokej a fandíte svému týmu několik let a stane se vám tento okamžik, tak to pochopíte. Jinak ne. Je to nádhera, rád na to vzpomínám, protože tohle si z hlavy nikdy nevymažu........ (viz. video zde dole, kde ten záznam z toho gólu dám) Zlínský sport už několik let velmi miluju a nikdy ho neopustím. Zde pár videií, na které velmi často koukám, u kterých mám husí kůži a vrací se mi ta nostalgie a ty krásné časy... a u některých mi jdou někdy slzy do očí. Pokud vás zajímá, to co mě zajímá, tak prosím zhlédněte všechny videa, děkuju. Tak a teď je ta chvíle na kterou jste možná i čekali. Abych zde jmenoval několik lidí co mi na SP něco dali a kvůli kterým sem tam vlastně hrál. Těmto všem patří moje velké uznání a respekt. Děkuju Vám! (Na koho jsem zapoměl se omlouvám, tak se mi kdyžtak připomeňte + časem i dopíšu) Citace
Tak jo, to by bylo všem. Já vám moc děkuju. I ostatním, i vlastně mým nepřátelům, protože bez nich by to taky nešlo. Mějte se krásně, užívejte života a myslete pozitivně. Na světě jsou horší věci, než prohrané GRko a nebo prostě nějaká hra. ![]() ![]() ![]() A jak už jsem kdysi dávno psal, jak ukončí Jaromír Jágr kariéru v národním týmu, tak já tu kariéru ukončím na SP taky. SBOHEM SUPERPAŘBO (PS. Omlouvám se za chyby v článku, určitě se tam nějaké najdou) "Něco starého končí, něco nového začíná." Upravil/a DangerRMV dne 04.09.2016 00:13 |
|
|
Geroj |
Přidané 03.09.2016 02:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Citace Nenáviděný hráč NHL: Sidney Crosby ![]() Tak nazdar, začnem asi tým ako sme sa prvý krat začali vnímať.. Bolo to asi tak že som po dosť dlhej pauze začal znova hrať samp, a prvý gang kde som sa dostal bol west, to bolo ešte okej, nepoznal som ťa, pozdejšie som sa dostal do OD a tam to zrejme začalo, rivalita a nenávidenie (mal som dosť nepriatelov), po čase sa to zhoršovalo a ja som hladal spôsob ako dať dole P&G pozdejšie HDL a ich členov, čo sa mi bohužial z časti podarilo.. a tým som dosť zničil gang systém (aspoň ja to tak vnímam, P&G či už pozdejšie HDL bol viac menej základ gang systému), no k tebe, časom som z OD odišiel a začal sa potulovať po gangoch, to som o tebe mal ešte zlú mienku, no pozdejšie (aj vďaka Mindie) som sa s tebou začal dosť baviť aj keď ma celkoho HDL nemalo rado (pochopitelne..) no my sme sa stále viac bavili a už to po 2-3 rokoch začalo vypadať dobre a to som nečakal, to bolo tak krátko o tom ako sme sa "spoznali" takto sme sa bavili myslím pár mesiacov, potom si založil WHE kde si ma so smoukym a skillsom nabrali a to bolo prvý krat keď sme boli v gangu, za tú dobu čo som sa s tebou bavil si bol ok až na pár prípadov kedy ti málinko preskočilo ![]() ![]() [img]http://brandthunder.com/wp/wp-content/uploads/2015/02/sidney-crosby-1024x576.jpg[/img] Upravil/a Geroj dne 03.09.2016 02:37 |
|
|
Szelby |
Přidané 03.09.2016 04:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
a na mě si zapoměl dendžííí ![]() ![]() ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
sKiLL |
Přidané 03.09.2016 07:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 1057
Založený: 20.04.14
|
Ahoj Dangere, fantasticky sepsanej topic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bombovka! ![]() |
|
|
FleX_ |
Přidané 03.09.2016 07:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 554
Založený: 01.11.13
|
Čau Dangííí posledný čas sme sa na servery celkom kamarátili a já som ťa nemal za takého šoura ako kedysi , dúfam že to platí aj u teba o mne vela šťastia v real life maj sa GOD! |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 03.09.2016 09:06
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8294
Založený: 30.04.12
|
Do půl roku je na serveru zpátky, zase velké haló kvůli ničemu. ![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 03.09.2016 09:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ahoj, moc krásně sepsané. Co k tomu dodat, dost jsem si početla a poznala jsem tě trošku víc, než jen na serveru. Jen mě mrzí, že v pohodě lidi končí a ty blbci zůstávají pořád "nesmrtelní". Ke konci jsme se už nějak extra nebavili, nevím zjakého důvodu, ale hodně v tom hráli roli určití hráči, nebudu je jmenovat kvůli slzám ![]() Co se říká na serveru je, že jsi skončil údajně kvůli tomu , že si parta blbečků dala za nick zkratku, na které tolik lpíš. Oni z toho vyrostou, ale tebe je škoda. Měla jsem šanci Tě poznat po PM, skype, ale to je tak vše a je to škoda. Dneska je normálních hráčů na serveru fakt málo a tys byl jedním z nich. Co se z mého pohledu týče. Citace A zase je to tady, ten admin tým co byl dříve... bylo to neskutečné a skvělé. Profesionalita byla na takové úrovni, že to nejde ani popsat slovy. To už právě nikdy takové nebude, ba naopak je to horší a horší ![]() Jinak ani jsme nestihli jít ven když už bydlíme takovej kousek od sebe, třeba to ještě stihnem než se odstěhuju nebo umřu ![]() To ať se ti daří nebudu psát je to ohraný ani jako hity Karla Gotta, takže stačí snad jen MĚJ SE a díky za označení v přátelích ![]() // proč to nemáš ve vizitce ale tady ? ![]() Upravil/a Pandy dne 03.09.2016 09:17 |
|
|
EviL_FusioN |
Přidané 03.09.2016 09:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 584
Založený: 23.09.14
|
Kámo, škoda že končíš, byl jsi moc super. Takže ať se ti daří v reálném životě, hodně štěstí Dangere. |
|
|
Domes |
Přidané 03.09.2016 10:59
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5301
Založený: 03.08.13
|
Nazdar bohu je to škoda, že si skončil no co už, ale byla to jen otázka času kdy se to stane. Jsi fajnovej člověk doufám, že přijdeš na TS někdy jen tak pokecat. Nejvíc mě pobavila tvoje věta DEJ SEM TY DIAMANTY! Užívej si života a měj se.
|
|
|
aure |
Přidané 03.09.2016 11:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 425
Založený: 29.08.11
|
chalani tento chalan je borec uprimne m i slza padla jak som cital ten gang system a uvedomil si ze uz ot nidky nebude jak byvalo ... velka skoda chcel by som stebu jazdit grka kebym am unbna byt stebou gangu byt stebou sucastou superparby Chlape drz sa budeme volat na skype aj s dalisom a tak len nezabudni drz sa a pre ostatnyhch : tento hrac si moze povedat jeden z mala Zazil vsetky doby gangov vsetky styly grok ja si myslim osobne ze si najvacsia legenda gang systemu lebo asi nikto to nezazil jak ty ja som tu uz skoro 2 roky neni a ty si tu bol furt ach jaj danzi ![]() |
|
|
Qvosty_ |
Přidané 03.09.2016 11:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 353
Založený: 25.02.13
|
Serus Darius ![]() Pred mojím pBanom sme sa stretli v pár gangoch, ale nikdy som ťa velmi nemusel ![]() Ty, Geroj, Saph1r a mindie - top ludia ktorých som na SP spoznal . Určite ešte pokecáme, dáme nejaký hovorík s Dalískem a k tomu zahráme csko ![]() TOP ![]() Citace Nenáviděný tým NHL: Pittsburgh Penguins Tak toto máme spoločné ![]() ![]() Upravil/a Qvosty_ dne 03.09.2016 11:57 ![]() test |
|
|
MaReK_ |
Přidané 03.09.2016 12:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 2791
Založený: 29.12.11
|
Konečne si to pochopil a urobil zmenu, potom pod niekedy pozrieť ![]() ![]() 3.5.2011 ![]() 3.5.2012 ![]() 3.5.2013 ![]() 3.5.2014 ![]() 3.5.2015 ![]() 3.5.2016 ![]() 3.5.2017 ![]() 3.5.2018 ![]() 3.5.2019 ![]() 3.5.2020 ![]() 3.5.2021 ![]() 3.5.2022 ![]() 3.5.2023 ![]() 3.5.2024 ![]() 3.5.2025 ![]() ![]() |
|
|
Odrs_ |
Přidané 04.09.2016 14:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 989
Založený: 04.09.16
|
Boy Hodně štěstí v Realu ![]() ukaž se za nama někdy zas na SP ![]() budeš chybět ! ![]() ale GR budou vždy tvoje ! dalo se stebou dobře pokecat v PM ![]() hodně štěstí ![]() |
|
|
Shock_ |
Přidané 04.09.2016 14:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 161
Založený: 25.04.14
|
Kvalitní hráč, pamatuji na doby gangu paráda ![]() ![]() |
|
|
Czipisek |
Přidané 04.09.2016 14:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 1804
Založený: 19.02.11
|
Měj se kámo. ![]() |
|
|
SEPARIS |
Přidané 04.09.2016 15:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 177
Založený: 03.03.16
|
Pěkne rozloučení xD GL V realu |
|
|
thorous |
Přidané 04.09.2016 16:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
Bezpředmětné téma, divím se, že ještě nemáš pozastavení a tohle není v koši. No jo no, individuální přístup. |
|
|
smetyx |
Přidané 04.09.2016 16:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 927
Založený: 26.03.11
|
Měj se ať se ti daří. A rád někdy pokecám na skypu. ![]() |
|
|
Tearsko |
Přidané 04.09.2016 16:34
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8714
Založený: 07.03.12
|
Mam pocit ze tychto koncov tu uz bolo viac , takze tomu davam vahu toho posledneho konca ale v podstate to je fuk . Skor suhlasim s thorousom, porusenie pravidla tusim 8 alebo 9 a to sa sem vyjadril aj hl.admin webu a dalsi radovy admin a bez reakcie. Keby to bol nejaky neznamy cucak tak by uz lezal pozastaveny pod stolom. |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 04.09.2016 17:16
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Jak psal BTears, kdyby tento topik založil jiný hráč, který není tak známý, tak by už měl trest. Kdyby to bylo sepsané ve vizitce, tak to ještě pochopím. Jinak proti Dangerovi, jako člověku nic nemám a je to fajn kluk. Tak si jdi za svojim cílem a ser na SP je to lepší. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí