Informace o serveru
Číst diskuzi
Návrch
|
|
ReTr00 |
Přidané 10.09.2016 14:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 103
Založený: 17.07.16
|
Mal by som tu návrch ktorý by sa mohol niekomu páčiť takže mám nový spôsob ako vykrádať domy číže na vykrádanie domov by sme potrebovali vozidlo BoxVille z ktorým by sme prevážali boží a potom by sme za to dostali odmenu nastupím do vozidla BoxVille dám + a hned mi ukáže do ktorého domu sa idem vlámať bude to všetko na časovky... Kradnuť budeme Televízie a rádia napríklad za jedmu misiu by mohol dostať každý 9k a našlo by sa miesto kde po vykradnutí domov musíme odniesť dovávku na späť a potom dostaneme odmenu každé mesto bude mať zvlášť garage kam potom musíme odniesť dodávku po vykradnutí domu A mám další návrch keby miesto príkazu /telefon by sme jednoducho stlačily Y a by sa nám vybral telefon normálne ako v Gta 5 boli by tam kontakty Taxi,policie..Atd.. Ale bolo by tam jeden kontakt Menom Lester ktorý ked zavoláš tak vyhladáš si auto ktoré potrebuješ napríklad zavolám Lester a ukážú sa mi všetké auta ktoré sú na servery a sú volne či že nemaju majitela nič aj BoxWille by sme museli nájsť cez Lestera Ak sa vám nepáči tento návrch Akceptujem to bol to len čísto návrch miesto /telefon a tý ktorý maju radi vykradánie domov tak by mali príležitosť máš vlastnu dovávku alebo cez Lestera ďakujem za prečítanie |
|
|
Warning |
Přidané 10.09.2016 15:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 2509
Založený: 20.01.16
|
To je ale gramatických chýb... ![]() ![]() A k návrhu, to by asi nešlo, je to na konkurenci a treba byť originálny, mám na mysli to vykrádanie. K tomu telefónu mám taký neutrálny "postoj". Upravil/a Warning dne 10.09.2016 15:35 |
|
|
ReTr00 |
Přidané 10.09.2016 16:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 103
Založený: 17.07.16
|
Na premyslenie by to stálo za to, Je to tvoj názor pochopím ťa ale chcem vedieť názor ostatných |
|
|
Ladik_ |
Přidané 10.09.2016 17:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 475
Založený: 20.09.14
|
Ahoj, SP nebude jediný server který tohle možná bude mít, je to na spoustu serverech Ale já souhlasím jelikož to oživí job Policie. |
|
|
Warning |
Přidané 10.09.2016 18:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 2509
Založený: 20.01.16
|
Citace Ladik_ napsal: Aha, takže ty si myslíš že Políciu treba oživiť? ![]() ![]() ![]() ![]() Chcelo by to oživiť práce ako je Dozorca a nie Policajt... |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí