Informácie o serveri
Čítať tému
Souhlasíte s návrhem?
Ano, souhlasím. 28 Hlasov
Ne, nesouhlasím. 33 Hlasov
Počet hlasov: 61
[ANKETA] Dodávky s nesplněnýma podmínkami
|
|
sKiLL |
Pridané 28.10.2016 15:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 1057
Založený: 20.04.14
|
Ahoj, anketu zakládám na základě ATomase, aby viděl jestli se to Vám zamlouvá. Napadlo mě, jelikož většina gangů se živí pouze z dodávek, aby takové gangy měli zakázáno vozit dodávky. Možná si říkáte proč? Tyto gangy nejezdí vůbec GR nebo nechodí GW, tudíž nesplňují podmínky a gang se tímto dá odkoupit. V těchto ganzích bývá většinou spousta hráčů online a co udělají po tom co nasednou do dodávky? Většinou s ní vjedou do vody a žádný jiný gang nemá šanci dodávku dovézt. Díky. |
|
|
chovalcuk |
Pridané 28.10.2016 15:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 109
Založený: 18.12.12
|
Je to ich vec čo s ňou urobia keď ju majú..
|
|
|
Ticka |
Pridané 28.10.2016 16:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 308
Založený: 14.06.15
|
Totálna blbosť len tak zakázať niekomu aby nemohol brať dodávky.A akorát si myslím že si si to u atoma vyplakal a potom dal sem.Myslíš akorát tak na seba. To už potom rovno môžeme zakázať niekomu kto mal nejaké cleo na gr jazdit a kto mal Ab tak zasa na GW sawnit |
|
|
sKiLL |
Pridané 28.10.2016 16:16
|
|
Citácia Ticka napsal: Když jsem to dával jako návrh, vzpamatuj se a nepiš nepravdivé informace ![]() |
|
|
Ezy |
Pridané 28.10.2016 16:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 150
Založený: 03.02.15
|
To co každý udělá s dodávkou je jeho věc. O to víc ten gang můžeš nesnášet. Jak píše Tička ![]() To rovnou můžeme zakázat lidem co mají špatný net, lagujou, měli cleo, abčko , nitro a další věci, aby se oni nemohli připojovat do GR S tvým nápadem zcela nesouhlasím a myslím si, že je to kravina. ![]() Zakazovat někomu dodávku jen tomu, že s ní jezdí do vody. |
|
|
chovalcuk |
Pridané 28.10.2016 16:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 109
Založený: 18.12.12
|
Ty sa skôr spamätaj čo dávaš za návrhy.Ak si chceš zbierať príspevky tak radšej komentuj vizitky.
|
|
|
sKiLL |
Pridané 28.10.2016 16:51
|
|
Účelem by bylo také zamezit jakýsi přísun respektu a zbraní pro gangy, které nesplňují podmínky na GR/GW. |
|
|
Floatin |
Pridané 28.10.2016 17:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 472
Založený: 01.11.14
|
Blbosť,každý gang si robí čo chce. |
|
|
Reggie_ |
Pridané 28.10.2016 17:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 3395
Založený: 02.05.15
|
Citácia Ezy napsal: I já s tímhle návrhem nesouhlasím, opravdu naprostá kravina, je to prostě čistě jejich věc, jestli chodí GR/GW nebo jen kradou dodávky. Až potom nebudou splňovat podmínky a odkoupí jim gang, tak to bude jejich problém, že se starali jen o dodávky. |
|
|
Ezy |
Pridané 28.10.2016 18:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 150
Založený: 03.02.15
|
Citácia Reggie_ napsal: Ano, zcela souhlasím cos napsal. Až nebudou splňovat podmínky. Bude to jejich boj. A né náš. |
|
|
Ticka |
Pridané 28.10.2016 19:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 308
Založený: 14.06.15
|
Citácia sKiLL napsal: No vzpamätaj sa skôr ty.Keď si s teba niekto robil srandu na multiúčtoch tak deň na to si dal návrh aby sa multiúčty zakázali.To nebude len taká náhoda.Niektoré tvoje návrhy sú len s toho že sa ti niečo nepáči ako tento.Niekto ti ju pred nosom hodí do vody tak stým máš problém. Nechcem tu nejak vyvolávať hádku takže už nebudem zbytočne komentovať. // Myslel som to tak že si s teba niekto robil srandu keď si bol na hlavnom účte a hráči ktorý boli na multakoch. Upravil Ticka dňa 28.10.2016 19:40 |
|
|
sKiLL |
Pridané 28.10.2016 19:33
|
|
Fajn, je to tvůj názor, né můj ![]() |
|
|
Geroj |
Pridané 28.10.2016 19:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
Skills myslí na seba? to je blbosť, v tomto prípade myslí na gang systém a snaží sa vam povedať že pokial by tento navrh prešiel tak by bola väčšia aktivita na uzemiach a GRkach, tož gang by sa musel venovať všetkým odvetviam, zvýši to nejake percento aktivity GR/GW, nebude to nič velké ale je to jeden zo správnych krokov, tak kus rozmýšlajte a nemyslite len na svoj gang. |
|
|
esx_exiteye |
Pridané 28.10.2016 20:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 444
Založený: 09.09.14
|
Sem se vyjádřím i já jelikož vidím že Outlaws Deckers zase mají nějaké kecy. Jestli si myslíte že Filip myslí na sebe tak je to dosti ubohé, tyto gangy znepříjemňují dodávkaření, většinou válčíme třeba West-Side a Slow Riders, co se stane? Luckem si vezme dodávku nějakej Archanděl Uriel a hodí jí do vody, a my pak můžeme možná tak brečet mamince pod sukní. Navíc by to zvýšilo aktivitu GR/GW jak zde bylo psáno, tudíž by se gangy opět z-aktivnili a my lepší gangy měli opět třeba na výběr z jezdců, protože by jich bylo celkově více tudíž bude více i lepších a více se jich bude učit. Je několik dalších plusů, které sem mohu uvézt. Prostě nápad dobrý, osvěží to gangy. Paráda. ![]() |
|
|
Thms |
Pridané 28.10.2016 20:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 93
Založený: 21.07.16
|
Vela z vás píše, že je to blbosť, ale ako už bolo písané vyššie, tak by to prinútilo gangy robiť aj niečo iné ako len dodávky a keďže je na SP xy gangov a z toho je možno +- 5 gangov kvalitných (west, od, wah ching, hells angels, slow riders atď..), tak by sa aspoň počet gangov zredukoval o 1/2, pričom by tie gangy aspoň boli aktívne a jazdili by sa kvalitné GR. Viem, že väčšine z vás, čo to nechápu sa to nepáči, ale skôr ako mi tu začnete rozpisovať super inteligentné odpovede sa zamyslite nad tým, na čo nám na SP vlastne je 20+ gangov, keď sú z toho GW/GR aktívne len tie, ktoré už som spomínal vyššie ? Ostatné gangy sú len skupinky ludí, čo tak maximálne robia skupinový bordel po mape a nováčikov odrádzajú od SP. Upravil Thms dňa 28.10.2016 20:44 |
|
|
Johnny |
Pridané 28.10.2016 21:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 1384
Založený: 09.01.14
|
Nesouhlasím. Tohle není nic jiného, než forma brekotu. Nikdo nemůže mít všechno, někomu jdou GRka, někomu sawny, někomu dodávky. Abych to shrnul. V jednom gangu se shromažďují sawneři, v dalším raceři a v tom dalším ten zbytek a to dodávkáři. A ty jsi prostě neunesl, že když jsi takový borec a mistr gagnster, vyhraješ každý závod a zabiješ 20 lidí sawnama, než sám zdechneš, přičemž budeš ještě vinit toho, co tě zabil, že má AB, tak jsi prostě neunesl, že tě někdo v něčem trumfne. Někdo je lepší na dodávky, než já, někdo mi ji sebral, někdo se tam dostane rychleji, než já. A tak jdeš za ATomasem, aby takovým lidem dodávky zakázal. Tohle je pravý důvod toho všeho. |
|
|
sKiLL |
Pridané 28.10.2016 21:11
|
|
Citácia Johnny napsal: Neřekl bych, že to co tady píšeš je pravda ![]() |
|
|
gummy |
Pridané 28.10.2016 21:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 292
Založený: 21.09.14
|
Citácia sKiLL napsal: Čau, ničení dodávek má smysl. Tak když už vím, že dodávku nedovezu tak ji radši zničím než aby ji měl nepřátelský gang. Souhlasil bych jen v případě, že by každou dodávku někdo házel do vody, ale na serveru vidím, že dodávky se úspěšně dovážejí celkem často a to obzvláště váš gang je v tomto "odvětví" celkem úspěšný. ![]() |
|
|
Vojta369 |
Pridané 28.10.2016 21:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 403
Založený: 29.10.14
|
Já souhlasim, gang se nemá živit jen z dodávek má umět i něco jinýho. Dřív žádnej takovej gang nemohl bejt a nikomu to nevadilo, ať si místo skupinovýho kradení dodávek radši jezdí convoye.
Ahoj Kacko, musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě. Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka. A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise. Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet? Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc. |
|
|
Johnny |
Pridané 28.10.2016 22:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 1384
Založený: 09.01.14
|
Citácia sKiLL napsal: To, jak se směješ ty, mi je celkem jedno, já to vše beru s ledovým klidem. ![]() Gummy to vystihl přesně, ničení dodávek k tomu patří. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí