Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Rádio [SuperPařba] NÁBOR
esx_exiteye
img.tpx.cz/uploads/EZY-RADIO.png

V této sekci lze naleznout podmínky + osnovu pro přijetí na Moderátora rádia SP

Pravidla

1) - Musíš být starší 16-ti let.

2) - Musíš vlastnit mikrofon (nikoliv webkameru)

3) - Alespoň základní znalost o vysílání a ovládání program (Sam broadcaster) Pokud znalost nemáš, nevadí. Ale prosím uveď to.

4) - Foto (bude uvedeno na webu radiosp.eu) vždy když budeš vysílat bude fotka tam. !! [Není čeho se bát] !!

5) - Aktivita (budu vysílat alespoň 1x v týdnu a budu aktivní zde na webu, hlavně na FORKU)

Osnova

*1. Server nick:

*2. Věk:

*3. Vaše IP:

*4. V jakém čase budeš ochotný vysílat a jak často:

*5. Co nám můžeš nabídnout?

*6. Doplňující info o tobě (stačí pár vět):

*7. Foto: (můžeš zaslat do SZ zde na foru nebo na skype: exit.sp) FOTO STAČÁ AŽ PO PŘIJETÁ
Upravil esx_exiteye dňa 07.02.2017 10:11
LuKi_
*1. Server nick: ~ LuKi_

*2. Věk: ~ 15.11.1998 - 18

*3. Vaše IP: ~ 213.216.40.126

*4. V jakém čase budeš ochotný vysílat a jak často: ~ Je mi to uplně jedno kdy, mam čas kdykoliv a můžu být na SP kdykoliv

*5. Co nám můžeš nabídnout? ~ Jelikož jsem dělal barmana na Stodolní, znám hodně moc DJů, kteří mě i učili a nechali i zahrát pro plný klub. Nějaká orientace v hudbě, co a jak, je samozřejmostí.

*6. Doplňující info o tobě (stačí pár vět): ~ Zdrastvuj, jmenuji se Lukáš a pocházím z Ostravy, mám 18 a chodím do 3. ročníku na SŠ. Na SP za 2 týdny budu hrát 5 let. Nevadí mi komunikovat s lidmi,a navíc už jsem moderoval rádio na jednom serveru.
Upravil LuKi_ dňa 30.12.2016 10:13
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
MaTy
Server nick
MaTy.

Věk
17let

Vaše IP
88.101.99.81

V jakém čase budeš ochotný vysílat a jak často
Mám čas skoro vždy, tzn. ve školních dnech jsem v 15:30 mám čas až do večera. Někdy samozřejmě dříve, záleží na odpadnutých hodinách. Vysílat bych mohl prakticky vždy, když bude potřeba.

Co nám můžeš nabídnout
Určitě spoustu volného času, které bych radiu věnoval. Zkušenost jako samotnou s programem nemám, ale věřím, že by si mi to dokázal vysvětlit.

Doplňující info o tobě
Jmenuji se Matěj a studuji na obchodní akademii v Rumburku již třetím rokem. Mezi moje koníčky patří SuperPařba, skype, pokec s přáteli a starání se o psa. Na SuperPařbě jsem začal hrát ke konci léta v roce 2014. Jsem přátelský flegmatik a dokážu si udělat prakticky docela velkou srandu (poznáš z TS). :D

Foto
Jsem moc sexy, máš to na skype

There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Reggie_
Podal jsem si žádost na vašem webu, tak snad to nevadí. :D Prosím o vyjádření moderátorů, ať nemusím čekat zbytečně dlouho - http://radiosp.eu/forum/viewtopic.php...1&t=29
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
thorous
Jenom tak rejpavě se zeptám. Ty máš zaplacenou licenci od OSA a Intergram, že rádio zviditelnuješ ještě pomocí webu? Protože jestli ne, tak za to hrozí nemalá pokuta
Reggie_
Provoz rádia byl oficiálně UKONČEN. Děkujeme všem, co nám pomohli a i těm, co nás aktivně poslouchali, tak někdy třeba zas v lepším světle. ;) Moderátory poprosím o zámek.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Fatalqo_
Jak již psal Reggie, stačí dát zámek
Děkuji moderátorům radia za skvělou spolupráci. I těm kteří poslouchali dané rádio.
Možná příště.
Domes
Rádio skončilo lock

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov