Informace o serveru
Číst diskuzi
Newsletter 12/2016
|
|
Baseball |
Přidané 12.01.2017 15:19
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Zdravím, sice to většinu z Vás překvapí, ale rozhodl jsem se pro změnu formátu supernews do Newsletteru, které budu poskytovat formou pdf. Má to své důvody, které zde nemohu publikovat. Berte to jako takvý zkušební, takže pište své výhrady, prosím vás aby jste to psali objektivně né jen výkřik jako je to krátký, o ničem atd.. prostě objektivně zhodnotili. |
|
|
Floatin |
Přidané 12.01.2017 15:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 472
Založený: 01.11.14
|
Nechápem prečo to nemôže byť ako predtým... V tom pdfku to je úplne nepraktické. |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 12.01.2017 16:40
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8294
Založený: 30.04.12
|
Osobně se mi to v tom .pdf souboru nezamlouvá. Buď to dělat jako to vždy bylo na fóru, nebo mi napiš na skype a můžeme vymyslet něco na webu, určitě by nějaká možnost byla. ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 12.01.2017 16:44
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Vždy to šlo hezky udělat na webu, tak proč by to nešlo i teď, jak psal Floatin ? Nebo chceš snad danou tradici převést na sebe v podobě Newsletter a považovat to za svůj nápad ? |
|
|
MaTy |
Přidané 12.01.2017 20:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 1267
Založený: 30.08.14
|
Mě osobne se to libilo tak, jako to bylo drive. Chapu, ze si chtel aby to bylo neco jineho, ale tradice je tradice a pokud chces pokracovat v tzv. Tradici, tak pokracuj, ale ne tim, ze to hodis takto nově, to pak "pokracovani v tradici" ztraci smysl. Btw. /nastoupit uz je na serveru dlouho, pokud se nemylim. ![]() ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
Fifa |
Přidané 14.01.2017 16:28
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5288
Založený: 07.04.16
|
Tak se taky přidam. Zpracování sice pěkný, ale ve formátu .pdf se mi to moc nelíbí. Navíc si myslím, že za prosinec se toho stalo a uspořádalo tolik, že jedna stránka je opravdu málo. Takže upřímně řešeno, newsletter úúúplně odbytý, promiň. Jenom ještě dodam něco pro porovnání a čeho by jsi se měl držet, pokud by jsi v tomhle rád pokračoval. Je blbý pokračovat v něčem, co bylo super a udělat z toho tohle. To je jako kdyby na Nově ve zprávách řekli: "Včera někdo skočil pod vlak." - kde, kdo, proč, další okolnosti? "Jedna babička spadla a něco si zlomila." - co si zlomila, proč spadla, co jí je, bude v pořádku? Prostě nemůžeš psát nadpisy, ale zprávy "SuperNews". Tumikovo SuperNews 4/2015 Nemovo SuperNews 11,12/2015 Nemovo SuperNews 4/2016 Upravil/a Fifa dne 14.01.2017 17:25 ![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 14.01.2017 16:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Nelíbí se mi to ani trošku. Supernews byly lepší a kluci (Tumík, Nemo) si na tom dali záležet, napsali všechno co se stalo, jak se stalo, proč se stalo a člověk se z toho dozvěděl mnohem víc a strašně se na to lidi těšili. Tohle je bezcenný paskvil, okopírovaný novinky , hozený do pdf a čau. To Ti udělám za 5min i s cestou promiň. Idea možná dobrá, ale realita žádná. To že jsi si tuto sekci ukradl pro sebe, se mi ani ostatním nějak zvlášť nelíbí. Chceme starý SuperNews. Upřímně, abych pravdu řekla, se mi nejvíc libily SuperNews od Nema. Všechno tam bylo tak skvěle popsané, že i ten kdo neumí číst to snad pochopil. Zpracování ![]() Design ![]() Obsah ![]() Formát PDF ![]() Gramatika a formulace ![]() Není to hejt na Tebe osobně, ale toto bych napsala každýmu co by sem dal něco podobného. Buď pokračuj v tom co tu bylo zavedené, nebo se na to vykašli a přenech to někomu, koho to baví a má k tomu vztah. Vyhlášení soutěže co pořádal Nemo v minulých SN se nekonalo. Tak v čem je problém ? To se nemůže navázat na to , co už bylo předtím a nezakládat tu nesmyslné NewsLetter? Jinak jak píše Fifa, za prosinec a nejen za něj, ale i za minulé chybějící měsíce, se toho stalo nespočet, jen je třeba mít zájem a zjišťovat si informace. Tot z mé strany vše. |
|
|
nemo |
Přidané 16.01.2017 20:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 456
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, tak já tu nechám taky jeden komentář, jelikož by se tu opravdu hodilo uvést některé věci na pravou míru. Začal bych asi u této věci: Citace Vyhlášení soutěže co pořádal Nemo v minulých SN se nekonalo. Tak v čem je problém ? Tady wery je právě ten problém, nevím jestli kámen úrazu. Mně nikdo neřekl to, že by někdo chtěl v SuperNews, které jsem psal v řádu několika (asi 4,5) měsíců, pokračovat. Nikdo mi neřekl, nemo, chtěl bych to obnovit, co na to nějak navázat. Stačila by domluva. Pokládal bych to jako za projev slušného chování se domluvit s posledním autorem a alespoň prohodit pár slov na to téma. Když zanikly SuperNews dříve, nevystartoval jsem s nimi a nezačal je psát, aniž bych se s Tumikem předem včas domluvil a s ním na prvním vydání spolupracoval. Přišlo mi to jako slušnost, ale nevím, možná to je opravdu jenom moje záležitost. Nicméně. U psaní něčeho takového je potřeba si uvědomit jednu věc. Mám na takové psaní čas, dám si s tím záležet? Jelikož jsem byl v AT, čas jsem rozhodně na toto neměl, bohužel kvůli mé neaktivitě jsem pomalu začal zanedbávat i své povinnosti. Taková práce na tom pro mě byla dost náročná. Jelikož jsem před tím v AT nebyl, musel jsem si veškeré informace shánět přes členy AT a to více méně přes Tumika, který mi s tím ochotně pomáhal. Věděl jsem, že si na to musím vyčlenit několik hodin, někdy až dnů, abych napsal kvalitní vydání, které nějak musí vypadat. Musel jsem sehnat grafiku a hlavně informace. Dělal jsem rozhovory, soutěže, novinky jsme rozepisoval. O to víc mě mrzí, že ty jako člen AT a člověk, který má velký přehled o novinkách, jak v AT, tak na serveru, si s tím více nevyhraješ. Možná jsem až moc umanutej, ale já veškerou práci dělám tak, aby byla kvalitní, strávím na tom dlouho, ale výsledek byl. No nevím, jsem rád, že se v SuperNews (či jiný název to nahrazující) bude pokračovat, neber můj komentář vůbec zle, není k tomu určenej, jen bych byl rád za zanechání úrovně Tumika, nebo minimálně mě. Věřím, že zrovna ty bys na to měl. |
|
|
Baseball |
Přidané 16.01.2017 20:13
|
|
Okej, tak tento pokus zavrhneme a budem pokračovat starou klasikou. |
|
|
Rosta |
Přidané 16.01.2017 20:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 3128
Založený: 23.07.13
|
Také mi přijde toto o ničem, jen mám dotaz. Citace budu poskytovat formou pdf. Má to své důvody, které zde nemohu publikovat. Píšeš, že vlastně nemůžeš pokračovat v normálu, protože jsou za tím určité důvody, které by hráči neměli vědět (zřejmě). A teď jsi napsal Citace Okej, tak tento pokus zavrhneme a budem pokračovat starou klasikou. V tom případě si protiřečíš a vůbec toto nechápu. |
|
|
Baseball |
Přidané 16.01.2017 20:19
|
|
Citace Rosta napsal: Tak když to nemá vůbec žádnej ohlas tak to logicky nebudu dělat.. Hlavně si to udělám v pdf ale sem na web to rozepíšu. |
|
|
Rosta |
Přidané 16.01.2017 20:23
|
|
No jako chápu proč to nechceš dělat teď, ale jaký byl problém před 4 dny? Vlastně jsi napsal, že toto je jediná možnost, protože v té stávající to tak dál fungovat nemohlo z jistých důvodů. Tak chci vědět ten důvod, když už to teď nevadí.. |
|
|
Baseball |
Přidané 16.01.2017 20:26
|
|
Důvod proč to neudělat rovnou obojí, nemám času na rozdávání, je potřeba si ten čas udělat a jelikož jsem to od začátku nového roku měl takto v plánu tak jsem si ten čas prostě neudělal, nevím co chceš slyšet fakt že ne. |
|
|
Baseball |
Přidané 16.01.2017 20:26
|
|
Důvod proč to neudělat rovnou obojí, nemám času na rozdávání, je potřeba si ten čas udělat a jelikož jsem to od začátku nového roku měl takto v plánu tak jsem si ten čas prostě neudělal, nevím co chceš slyšet fakt že ne. |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 16.01.2017 20:31
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Citace Baseball napsal: Není jedno, jestli to sepíšeš rovnou na web (popřípadě do wordpressu) a pak to tam jen nakopíruješ ? Takhle s tím máš podle mě více práce, než kdybys to sepsal na web. |
|
|
Rosta |
Přidané 16.01.2017 20:32
|
|
Ok, tak tyhle důvody si zde klidně mohl publikovat, jen nevidím smysl dělat něco když na to nemám čas aby to pak vypadalo tak jak to vypadá. Víc k tomu nemám, těším se na klasiku. |
|
|
Baseball |
Přidané 16.01.2017 20:35
|
|
Jestli chcete tak o víkendu sepíšu klasickou formu. Popř do dvou týdnů. nevím jak na tom budu s časem |
|
|
Pandy |
Přidané 18.01.2017 02:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
nemo napsal: Citace Tady wery je právě ten problém, nevím jestli kámen úrazu. Mně nikdo neřekl to, že by někdo chtěl v SuperNews, které jsem psal v řádu několika (asi 4,5) měsíců, pokračovat. Nikdo mi neřekl, nemo, chtěl bych to obnovit, co na to nějak navázat. Stačila by domluva. Pokládal bych to jako za projev slušného chování se domluvit s posledním autorem a alespoň prohodit pár slov na to téma. Když zanikly SuperNews dříve, nevystartoval jsem s nimi a nezačal je psát, aniž bych se s Tumikem předem včas domluvil a s ním na prvním vydání spolupracoval. Přišlo mi to jako slušnost, ale nevím, možná to je opravdu jenom moje záležitost. Však já Ti nic nevyčítám, přečti si to znova. Naopak, Tvoje SN byly asi nejlepší co se týče obsahově i to mělo úroveň, co se týče gramatiky a celkového zpracování. Jen chápu, že pokud máš (měl jsi) AT povinnosti a potom do toho ještě školu,tak to nejde dělat, tak jako když jsi jen hráč a máš na to čas a admini Ti informace poskytnou to já moc dobře vím. Dneska Ti AT nic neřekne, takže je to na bodu 0. Pokud v tom AT sám nejsi. Pak je to sranda. Jenže je to škoda, každopádně lidi to rádi čtou, tak nevidím důvod zavádět nějaký kraviny, když o to evidentně není zájem. ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 19.01.2017 14:51
|
|
![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa