Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Jak na Job novináře
ondrasek14
čaw natočil jsem video jak na Job novináře snad se bude líbit.

Vojta369
nenatočil jsi jak na novináře.. když mám 0b tak nemůžu jezdit s infernusem a tohle video je mi na nic
ondrasek14
Citace
Vojta369 napsal:

nenatočil jsi jak na novináře.. když mám 0b tak nemůžu jezdit s infernusem a tohle video je mi na nic

Koukni se pořádně na video Smile
Arbys
Tak je vidět že chvíli ti to zabralo, ty nápisy tam jsou upřímně příšerný a nedají se číst, příště je trochu zmenši a zvol nějaký originálnější font. Zrychlení tak akorát, hudba taky pohoda. Edit se mi celkem líbí, ale myslím že myšlenkově je video o ničem, napsat /mise a dojet na místo přece zvládne každý, ne? Pro příště zkus třeba ukázat i jiné věci jako focení, mise s helikoptérou, psaní novin apod. Trochu si s tím vyhraj, sestříhej a bude to lepší Smile
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
ondrasek14
Citace
Arbys napsal:

Tak je vidět že chvíli ti to zabralo, ty nápisy tam jsou upřímně příšerný a nedají se číst, příště je trochu zmenši a zvol nějaký originálnější font. Zrychlení tak akorát, hudba taky pohoda. Edit se mi celkem líbí, ale myslím že myšlenkově je video o ničem, napsat /mise a dojet na místo přece zvládne každý, ne? Pro příště zkus třeba ukázat i jiné věci jako focení, mise s helikoptérou, psaní novin apod. Trochu si s tím vyhraj, sestříhej a bude to lepší Smile

Děkuji v sony vegas používám po 2 a moc toho nevím. Ano vím trochu jsem to odflákl skusím natočit lepší.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
19%
Skyrace
8 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
6%