Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Hrašska Strana naša SP vizitos
matok007
img.tpx.cz/uploads/hracskastranasp.png
Vítejte v gangu Hráčská Strana naša SP
Náš gang se na severe LV. V našem gangu se snažíme udržovat pohodu a kolektiv, který tu máme. GR jezdíme celkem často, takto je to i z GW. Občas máme i nějakou menší soutěž o $$$.
img.tpx.cz/uploads/hracskavedeni.png
Majitel :matok36
Sp.Majitel :Lury
img.tpx.cz/uploads/hracskahistorie.png
Gang vznikl asi před rokem. Začínali jsme jako gang v docích SF jako malý gang jsme viděli, že v LV je hodně slabých gangů, tak jsme jednoho dne začali přebírat LV. 2 týdny jsme byly páni LV, ale pak přišli WCS o kterých jsme nic nevěděli a došlo k tomu, že nás vytlačili z LV. Potom Matok gang prodal hráši Delmento z důvodu neaktivity za kterého celkem dobře prosperoval. Ale když měl Delmento technické problémy, gang se rozpadnul a z toho co zůstalo se hráči stali členy gangu Hentai Corporation, která se také po čase rozpadla. Ale pak přišel opět hráš matok36 a Vidog_CZ, kteří opět založili gang, který se nacházel v SF u jobu Autobusáka a Taxikáře. Po čase se rozhodl Matok, že gang přestěhuje do Bayside bohužial sme sa ROzpadli aj v BS a na novo povstaly Gang ma momentálne id 69
V gangu nám ide o to aby ste vy hrači čo pridete držali spolu kolektiv a nejazili len pre Rs ale prezabavu
a poznamka na koniec : VELKOGANGY ČO SU NA SP MIESTO ŠKOLENIA ZAVODNIKOV (vačsina) POVIE MLADÝM RACEROM SLABÝ NAMIESTO POMOCI ICH ZLEPŠENIA.
//je to prva nasa vizitka ale nadalej ju budueme upravovat aby bola lepsia a krajsia

Upravil matok007 dňa 19.02.2017 00:50
Punk0
Vizitku jsi zpracoval dobře a jsem rád že mohu být součástí gangu Smile
destiny-
V gangu som bol a nebol tam problem. Gr hned ked som povedal :D a hlavne skvela parta
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
matok007
dakujeme dufame ze ostaneme dlho na scene ako gang
nomopol
gang dobrej hm ale matoku nauč se bl Y ? :D
FleX_
stálica medzi gangmi rofl
matok007
diky flexi dufam ze bude aj ten vas
MaTy
Gr jezdí většinou multi/obcházeči, takže školení závodníků nevím nevím.. Zatím jsem vás respektoval, že se snažíte o to, aby se naučili jezdit ostatní. Ale multi účtama se spíše horšíte ve jméně pro gang.. Ať se daří. Co jiného nadělat.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Detektor
Jj matokovi sawny best, aneb jak chodit za trubky :D At se s gangem dari i kdyz tam mate multi ucty. Gl
matok007
Maty a zubkova ja som nemal dosah na gang keďže som sa mu nevenoval a plánujem 1 dňa kickut all multy
EM1N3M
Poslednú dobu čo sledujem tak gangu upadla aktivita ale čo už vonku je pekne. Inač gang a ludia v ňom v pohode z nikým nemám problém tak nech sa darí a nech váš gang ešte dlho vydrží.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
Bakerko
Vizitka vpohode, gang vpohode aj ked kusok slabší ale hlavne že držíte spolu, dufam že vám gang vydrží
matok007
my vam dakujeme ale HSNSP ma svoje tradicie a chceme sa zlepsit ale tym ze mam ja pokazeny pc neviem co sa mi v gangu deje Sad ale dufam ze sa tam co skoro dostanem
Deminger
Vizitka je dobrá gang tiež pohode a aj slušný kolektív. Držím palce nech ešte dlho vydržíte. x)
Nxs
Fajn gang, ve kterém jsem jen kvůli Matokovi, ale jinak jsem k ničemu. :D :D Super vizitka i gang bro, je to opět, jako ve starém dobrém gangu. Smile GL
i.imgur.com/WHTT459.gif
Jopo_
Zdravím vás Smile pekná vizitka, prvé čo mi napadlo keď som videl názov vášho gangu Hráčska strana Naša Superpařba bola Ludová strana Naše Slovensko Maja Kotlebu :D o čom svedčia takmer aj podobné iniciály :D HSNS LSNS :D neviem či to bolo schválne alebo len náhoda :D ďalej ma dosť milo prekvapila tá poznámka čo si napísal:
Citácia
VELKOGANGY ČO SU NA SP MIESTO ŠKOLENIA ZAVODNIKOV (vačsina) POVIE MLADÝM RACEROM SLABÝ NAMIESTO POMOCI ICH ZLEPŠENIA.
toto kvitujem a je to pravda dokonca ako začiatočník som to zažil na vlastnej koži Smile Palec nahoru
matok007
Dakuejm za komenty
WSTLsK :nám sa teraz nedarí ja som sa koli technickým problémom tak zhoršil že gang ledva žije gang sa postupne stáva aktívnejší a dúfam že bude 1 z najaktívnejších no neviem
ďalej inicali sedia ti to máš recht gang aj trošku koli tomu tak vznikol no ale teraz by som kotlebu asi nevolil ale v tedy by som ho volil
xBack
Gang byl zrušen administátorem Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace
12 Hlasov
23%
Deathmatche