Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Blacková vizitočka [malinky prepis]Enjoy
BlacKMagiC
Zdravím ťa u mojej vizitky pre lepšie čítanie si pusť toto

img.tpx.cz/uploads/jfiuadjjfja.png

Nick na servru

Blac[KM]agiC

Váš bankový obnos

Na hostel stále mám :D

Vlastníte dom

Žiadny

Vlastníte hotel

Niaky v PC

ste člen/šéf gangu

Gangy ma nezaujímajú

Váš najoblúbenejší príkaz

/flip,/sf,/color

Najoblúbenejší administrátor

EviL_FusioN,Baseball

Najoblúbenejšie vozidlo

For Ever Cheetah

Oblúbená akcia

Kopec smrti,Tuning Sraz

Ohodnodte prácu AT

1

Odohrané Hodiny

+/-600

img.tpx.cz/uploads/nfjudadjajda.png

Váš nick na webe

BlacKMagiC

Vloženo príspevkou

Málo

Vloženo komentárou

Ešte menéj

img.tpx.cz/uploads/djaijaijadja.png

Meno

Michal

Priezvisko

Sám neviem

Vek

15 Sad

Stav

Nie-Slobodný :D

Práca

Študovanie

Jazyky

Slovenský,Český,Abglický,Nemecky,Japonsky(slabo)

Deti

Nechcem

Alkohol&Cigarety

Čaj je dobrý

Sex

Hmmmmm.. :DČo chcem dosiahnuť

Svoje maximum

img.tpx.cz/uploads/odéodiakdikjiajadja.png

EM1N3M(ukázal mi to čo je SP)

Arbys(nejlepší zástupca firiem)

Za[G]z(ceník :D)

cbg.trips(pohodkár)

CpT.(DM sú s ním super)

3nterGP

[L]ucinka

POZITRON

pink
Upravil BlacKMagiC dňa 02.09.2017 12:03
Arbys
Diky, cenim si, ze jsem "nejlepsi zastupce :D" sice jsi me pekne nastval, kdyz jsi to prodal, no vsak ty vis, ale treba se jeste nekde potkame. Gl v reale a i na SP, jinak vizitka ujde, mozna by to jedine chtelo troskuu vic informaci Smile
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Pink
Velmi pěkná vizitka. 😀 V pohodě typem bez nějakých problémů, ať se ti daří jak na SP tak v životě.😉☺
BlacKMagiC
Diky hoši Smile Taky prajem Smile
CpT
Vizitka ujde super hráč musime dať nejaký DM hihihi nech sa darí
EM1N3M
Dakujem za označenie a daj mi nejake kredity :DD ale nie super hráč poznáme sa v reale. Vizitka super , nech sa darí šefe Hi
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
MaTy
Čest, napsal si na serveru ani nevím už proč a nevím kdo jsi. Zdáš se jako pohodář co jsem tak koukal. Máš dobrý font v nadpise. Vizitka taková klasická, hráče extra nepoznám, ale i tak ti přeju hodně štěstí a krásný zbytek večera, sws.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Brendy
Dík za oznaženie, vizitka prehladná a jednoduchá. Tiež si fajn hráč a nemáms tebou problémy, nech sa darí. Smile
BlacKMagiC
Citácia
DaiSuke napsal:

Čest, napsal si na serveru ani nevím už proč a nevím kdo jsi. Zdáš se jako pohodář co jsem tak koukal. Máš dobrý font v nadpise. Vizitka taková klasická, hráče extra nepoznám, ale i tak ti přeju hodně štěstí a krásný zbytek večera, sws.
Diky :D taky GL :D
BlacKMagiC
Citácia
Brendy napsal:

Dík za oznaženie, vizitka prehladná a jednoduchá. Tiež si fajn hráč a nemáms tebou problémy, nech sa darí. Smile

Diky bro :D
iLyres
Vizitka jak pán, ale modrá je moje! :D , hodně štěstí do života
Pandy
Ahoj,

ať koukám jak koukám, tak mě nemáš ve vizitce.
( jak by řekli vizitkáři "nejsi můj kamarát, nemáš mě ve vizitce" )

Tohle je vážně na ban, jak na webu tak na serveru. Tu máš

Ne sranda, já nemám na serveru kamarády, takže to ani nechci :D
Jinak, co k Tobě říct, napsali jsme si pár pm, když jsem Ti pomáhala s levelem fízla, takže pohoda.
Jen mě někdy fakt dost štve, jak do mě šiješ. Někdy nepoznám jestli je to ze srandy, nebo protože máš prostě potřebu. Na serveru jsou různý případi, takže jim děkuju, že mě naučili tohle ignorovat. :D

Na druhou stranu si ale myslím, že nejsi špatný hráč. Komunikuješ s hráči celkem slušně, je s tebou sranda a je jasné, že sem tam nějaký mutíčko přijde. Kdo neměl nikdy mute, jako by nehrál na SP :D

Takže, budu ráda, když se budeš chovat slušně, nerada bych trestala hráče, kteří patří do té "lepší" kategorie hráčů na serveru. Snad se mi to splní a budem spolu vycházet slušně. Jinak vizitka obsahuje všechno důležitý, nadpisy skvělý, jen ten text by se mi víc líbil zarovnaný na střed, dodalo to by ještě větší šmrnc vizitce.

Opravdu Ti nebudu přát jako každej tady hodně štěstí. Neslavíš narozeniny ani svátek momentálně, takže jestli budeš mít štěstí záleží jen a pouze na Tobě ;)
BlacKMagiC
Citácia
Wery napsal:

Ahoj,

ať koukám jak koukám, tak mě nemáš ve vizitce.
( jak by řekli vizitkáři "nejsi můj kamarát, nemáš mě ve vizitce" )

Tohle je vážně na ban, jak na webu tak na serveru. Tu máš

Ne sranda, já nemám na serveru kamarády, takže to ani nechci :D
Jinak, co k Tobě říct, napsali jsme si pár pm, když jsem Ti pomáhala s levelem fízla, takže pohoda.
Jen mě někdy fakt dost štve, jak do mě šiješ. Někdy nepoznám jestli je to ze srandy, nebo protože máš prostě potřebu. Na serveru jsou různý případi, takže jim děkuju, že mě naučili tohle ignorovat. :D

Na druhou stranu si ale myslím, že nejsi špatný hráč. Komunikuješ s hráči celkem slušně, je s tebou sranda a je jasné, že sem tam nějaký mutíčko přijde. Kdo neměl nikdy mute, jako by nehrál na SP :D

Takže, budu ráda, když se budeš chovat slušně, nerada bych trestala hráče, kteří patří do té "lepší" kategorie hráčů na serveru. Snad se mi to splní a budem spolu vycházet slušně. Jinak vizitka obsahuje všechno důležitý, nadpisy skvělý, jen ten text by se mi víc líbil zarovnaný na střed, dodalo to by ještě větší šmrnc vizitce.

Opravdu Ti nebudu přát jako každej tady hodně štěstí. Neslavíš narozeniny ani svátek momentálně, takže jestli budeš mít štěstí záleží jen a pouze na Tobě ;)

Fuu si sa ale rozpísala :DD A diky za takú nepriamú podporu :DD
_Shine_
Jako ty seš týpek, fakt hráč úplně v pohodě, mám tě ve firmě takže jsem rád. :D Ať se daří v životě i na SP.
TripS
Heh Stelixku děkuju za označeni si pohodovy hráč neděláš problemy a hlavně se umíš chovat normalne :D děkuju za označeni Smile king
BlacKMagiC
Trochu prepisané riadky
POZITRON
No čau blekmedžiku :D Mooc díky za označení Kappa já věděl, že jsi kamarád! Teda snad :D Až na to jak jsi po mě furt chtěl darovat pár kilo marihuany a pár tisíc kreditů (bavilo tě to 2 hodiny co jsem počítal Kappa :D :D) tak jsi vážně borec a rád si na Tebe vzpomenu Smile A díky za pomoc u dealerů :*
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov
6%