Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

HLASOVÁNÁ II - Fir. soutěž.
Nosferatu
Zdravím přátelé,
předem bych se všem chtěl omluvit za to, že se hlasování zpozdilo, ale bohužel nemám na starost pouze SuperPařbu, takže jsem vůbec nestíhal, děkuji za pochopení.
A teď už k věci, tím to topikem je vyhlášeno II.kolo hlasování o nejlepší firemní video, vzhledem k tomu, že první se nevyvedlo, protože je tu více podvodníku než čestných hráčů.

Porota, která zde bude hlasovat.

Citace
Nosferatu
Fifa
Kurkuma
Baseball
EviL_FusioN
Steeve_
Ondrah98
Wery
[$]kill[$]
Rosta
cbg.geroj
Kikush
DanyaS
[S]kiP[e]R
cbg.niko
cbg.trips
Suve
RYSY
..Eminem..
Reggi.

[!]Informace pro porotu[!]
Každý člen této poroty, dá svůj hlas videu, které se mu nejvíc zamlouvá.
Podmínkou pro porotce je, napsat komentář s vyjádřením proč tuhle firmu ano a proč tam tu ne.

[!]Informace pro hráče[!]

- Nesmíte se zde vyjadřovat, jakýkoliv přidaný příspěvek od hráče, který není v porotě bude potrestán zablokováním účtu na několik dní na webu. -

[!]Informace pro soutěžící firmy[!]
- Anketa/Hlasování proběhne od dnešního dne 7.3.2017 do 10.3.2017 23:59 -
- Vyhodnocení a zveřejnění počtů hlasů proběhne 11.3.2017 -

[!]Firemní Videa[!]

1. Firma Právníci SF

2. Firma ArrivaBus Los Santos

3. Firma Medical Center LV

4. Firma Hope-Russians of BaySide

5. Firma NationalArmyOfBastards

6. Firma Legendary Yakuza

[!] Připomínám, příspěvky hráčů, kteří nejsou v porotě budou tvrdě potrestané. [!]

I kill people and I like it
DanyaS
Právníci SF

Nelíbí se mi na videu kvalita, zdlouhavé texty. O firmě jsem se dozvěděl kdo je majitel, kdy firma vznikla, atd. Do příště bych dal méně i těch screenů, toto mě nebavilo. I ty přechody se mi nelíbily. A pak najednou jsem viděl video, najednou lepší kvalita a až od té doby se mi video začalo líbit (pokuď nebereme v potaz ty screeny co tam pak jsou). Svůj hlas dávám jim za ten tanečeček na konci videa toto mě pobavilo.

Arriva Bus Los Santos

Už při první sekundě videa to na mě nemělo dobrý dojem, dalo by se to ještě přehlídnout ale i ta kvalita se mi opravdu nelíbila. Video mi přišlo zdlouhavé a i nudné.

Medical Center LV

Začátek opravdu pěkný, jen teda mě zarazily ty blikající textury. Dozvěděl jsem se kde firma sídlí, jaký má vozový park a pak začla akce. ten cinematic jak jede RaTy v tom mavericku tak se mi nelíbí jak "třeseš" s myší. A zase jsem pak viděl ty textury, pak přišel ten smutný konec a ten se mi opravdu nelíbil. Kdyby Právníci SF tam netancovali tak můj hlas máte vy.

Hope Russians Of BaySide

Tomuhle videu dávám jedno velký ne, nelíbil se mi tam ten hlas. Příjde mi že se to tam nehodí. Celé video se mi zkrátka nelíbí a nevím co k němu dále napsat.

Vojenská firma N.A.O.B

Celou dobu jsem se díval jak vás tam je několik na sultánu a snažíte se trefit do hráče. Velká nuda.

Legendary Yakuza

Nelíbil se mi efekt co tam byl, jak už někdo psal epileptický záchvat. Pak jsem dále viděl jak tam pálíte Yakuzu LV. Kdyby tam nebyl ten efekt. Čekal jsem od RaTyho něco víc.

Omlouvám se za předchozí příspěvek.
Upravil/a DanyaS dne 07.03.2017 21:59
Nosferatu
1.Právníci SF
Video to není špatné, firmu jste představili a zapojili i členy firmy, jen by bylo fajn kdyby to nebylo složeno z tolika screenu a zbytečně mnoho hudby.

2.ArrivaBus Los Santos
Efekt videa a nějaké zpracování a grafické úpravy ve videu nenalezneme, ale nápad je to výborný.
Díky skloubení hudby a videa, vzniklo něco velice zábavného co vynahrazuje tu grafickou stránku. Ale bohužel, pro mě tomu stále chybělo něco na víc.

3.Firma Medical Center LV
Pěkně zpracované, a skvělý nápad, velice se mi video líbilo a právě proto můj hlas dostává firma Medical Center LV.

tak firmu a job si ukázal dostatečně, ale zbytečně mnoho mluvení a video opravdu nezáživné, chtělo to méně mluvit a víc si s tím pohrát.

Tohle je nejslabší video co v tomto výběru je, opravdu nic co by stálo za chválu.

Graficky nejpropracovanější video, ale podle mého už to s těmi efekty bylo až moc přehnané, ale vaše video rozhodně řadím na to druhé místo.

Zde vyjádření porotce Kurkumy, který z důvodu pozastavení na webu se nemůže vyjádřit.
Citace
Medical Center LV - Líbí se mi děj, obsah a zpracování. Akorát ten konec. Ten konec mě vůbec nenadchl ba naopak. Nevím, jestli měl působit vtipně, ale mě to přišlo naopak.

N.O.B - 4 minuty toho, jak dvě auta loví dva lidi. Video mě nebavilo a firmu moc nepředstavilo.

Právníci SF - Povedené video, nelíbilo se mi množství textů, ale líbilo se mi množství nacvičených animací :D Dále se mi nelíbil konec videa, kde se říkalo Právníci SF.

Russian of BaySide - Video jste pojali originálně. Líbil se mi pohled z vrchu.

Legendary Yakuza - Video s dějem a obsahem. Jediné, co mi tam vadilo bylo to, že ve videu bylo použito hrozně moc efektů.

ArrivaBus Los Santos - Video mě hodně pobavilo :D Scény, které se perfektně hodí k písničce. Nelíbí se mi, že se firma pořád prodává a tím mění majitele, ale to se netýká videa.

Můj hlas tedy získává Medical Center LV. Váhal jsem nad Russinan of BaySide nebo právě mnou zvolenou firmou. Nakonec jsem vybral zdravotníky, protože měli lépe zpracovaný děj jobu.

I kill people and I like it
NiKo_
Takže zdravím Hi
Ja som sa rozhodoval komu dám hlas. Bolo to náročné ale práve som sa rozhodol.
Nevedel som že ak dám môj hlas Medical Center LV alebo ArrivaBus Los Santos

Medical Center LV - Je to super nápad, super spracované videjko a bola tam scéna z Medicopter 117 čo je môj oblúbený serial Jooo

ArrivaBus Los Santos - Taktiež super nápad, len nepridal si tam efekty ani nič také ale zase pesnička tam pekne pasovala :D

Takže môj hlas dostáva Medical Center LV
Tearsko
Citace
NiKo_ napsal:

Takže zdravím Hi
Ja som sa rozhodoval komu dám hlas. Bolo to náročné ale práve som sa rozhodol.
Nevedel som že ak dám môj hlas Medical Center LV alebo ArrivaBus Los Santos

Medical Center LV - Je to super nápad, super spracované videjko a bola tam scéna z Medicopter 117 čo je môj oblúbený serial Jooo

ArrivaBus Los Santos - Taktiež super nápad, len nepridal si tam efekty ani nič také ale zase pesnička tam pekne pasovala :D

Takže môj hlas dostáva Medical Center LV

no ty si frajer teda

- bolo to náročné// Kappa
-bola tam scéna z Medicopter 117 čo je môj oblúbený serial * // velice nestranné a objektívne hodnotenie
-neobsahuje efekty ani nič také // opäť objektívne zhodnotené video

takže si vlastne zhodnotil a vybral podla teba najlepšie video v podstate z h o v n a

----------------------------
Ak vám to budú takto hodnotiť aj ostatní ako napríkald danyas tak to je tak objektívna akcia že amen. Radšej sa vzdialim z tejto sekcie a zdravím moderátora ktorý ma pozastaví. Nech ťa raketka v mojom podpise sprevádza na ceste za mojím pozastavením.

Pozastaven
Upravil/a Domes dne 08.03.2017 13:07
Rosta
Právníci SF - Docela dobrý rozjezd videa, ale pak zdlouhavé představování firmy, které najdeme ve vizitce. Jako informačka dobrá, ale chtělo to něco zábavnějšího, ten konec originální, ale nemuselo tam být tolik hlasů jinak pěkné.

ArrivaBus Los Santos - Vtipně zpracované video, které ladilo s hudbou, ale mě tam chybí představení firmy o kterém to celé je.

Medical Center LV - Peckovní rozjezd videa, ukázka firmy a voz. parku. Poté vtipné a originální zpracování s tragickým koncem Pláču Za mě velice povedená práce.

Hope-Russians of BaySide - Pěkně jsi popsal zaměstnání jako takové, ale bylo by lepší zaměřit se více na firmu. Video jsem musel proskákat jelikož bylo nudné a zdlouhavé.

NationalArmyOfBastards - Celé video postavené jen na tom jak lovíte. Navíc plné auto vojáků co nahání jednoho hráče a ještě se nemůže trefit. Toto je pro mě zklamáním u vojáků jde si myslím vymyslet hodně "akčních i zábavných scén" které se tam mohli objevit.

Legendary Yakuza - Dobrý začátek videa i hudba. Poté ale nesmyslné házení Molotova koktejlu na konkurenční firmu.. Čekal jsem nějaký střet s ruskou mafií, který by to rozhodně oživil. Video se mi jinak líbilo.

Nejvíce mě zaujalo video firmy Medical Center LV a proto jim dávám svůj hlas.
Ondrah98
Mé hodnocení bude vcelku podobné jako u prvního hlasování, nicméně se možná trochu víc rozepíšu a podissuju to tady... Protože si pak budu připadat důležitej.

Právníci SF
Citace
Video je dle mého názoru příliš dlouhé a k tomu nezáživné. Mám z toho pocit, že si čtu firemní info, slyším u toho několik písniček a zatmívá se mi před očima. Skutečně ty prostřihy jsou nedobré. Obsah je hodně nesourodý a video působí jako splácané z několika původních návrhů. Méně je někdy více a chtělo to víc chytit jeden styl. Ve videu jsou i světlé momenty, které mě zaujaly a na kterých se dá stavět.

ArrivaBus Los Santos
Citace
Video má určitě velice dobrý nápad, ale zdá se mi trochu nedotažené. Během některých nudnějších záběrů mohl být obraz doplněn krátkými informacemi o firmě, aby video lépe vyhovovalo zadání. Samozřejmě většinu videa vytvořila hudba, což není na škodu, ale jako jediný nápad to asi nepostačuje. Přesto oceňuju kreativitu a navrhuju nějakou speciální cenu za kreativitu.

MEDICAL CENTER LV
Citace
Video vypadá velice dobře, určitě s ním byla práce (netvrdím, že s ostatními ne), celý nápad je jednoduchý a funguje. Nicméně se mě nelíbí zakončení, chápu, že to nějak skončit muselo, aby to nebylo moc suchý, ale ta pointa s pohřebákem mě nějak neoslovila. Škoda, alespoň tedy pro mě, to video mělo na to být tím nejlepším.

Hope-Russians of BaySide
Citace
Oceňuju pokus o netradiční pojetí, nicméně ten hlas je místy velice nepříjemný a občas mě to lehce nudilo. Tudíž nápad relativně dobrý, provedení ovšem horší. Věřím tomu, že to šlo udělat lépe a zajímavěji s touto netradiční formou.

Vojenská firma N.A.O.B.
Citace
Perfektní ukázka toho, jak zaměstnání funguje. Nicméně to je trochu málo z mého pohledu. Zrovna voják je povolání, které jde představit mnoha kreativními a zajímavými způsoby, což zde ale nevidím. Zpracování videa také na velmi nízké úrovni. Jednoznačný propadák soutěže.

Legendary Yakuza
Citace
První polovina videa je zpracovaná hodně dobře, lehká úprava těch efektů (trošku ubrat) a bylo by to úplně perfektní. Druhá polovina trošku nudnější, nicméně bez zbytečných vylepšení ukazuje povolání jako takové a jeho funkce, takže v konečném důsledku velmi pozitivní. Trošku víc bych ty části zkusil propojit a dát jim jednotnější edit. Nicméně i bez toho, to funguje dobře a z nabídky videí to nejlépe splňuje zadání. Můj hlas tedy patří sem.

Jestli se někomu na mém názoru něco nelíbí, tak mě může zkusit kontaktovat a pokud jeho argumenty budou hodny člověka s alespoň dvouciferným IQ, tak s ním možná hodím řeč. Ostatní si svoje připomínky můžou nechat pro sebe nebo mi je klidně napsat, abych se zasmál.
Hi
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Geroj
sevas, ako všetko čo beriem na tomto portáli vážne zoberiem aj hlasovanie o video Kappa

Po pravde keby je tu možnosť nedať hlas nikomu tak by som to urobil, ale keďže si mam vybrať medzi 6timi videami tak jednoznačne volím
Citace
3. Firma Medical Center LV
dôvody sú jednoduché a snaď všetkým jasné, kvalitné spracovanie, dej alebo podstata zamestnania.. tým myslím jednoduchý cinematic ktorý bol zaujímavý po vizuálnej ale aj zvukovej stránke a teda ma najviac zo všetkých 6tich zaujal, ja nepotrebujem aby mi niekto ukazoval na videu kolko mu to dá za zákaznika, nepotrebujem aby mi niekto referoval príkaz /job a /hodnosti a v poslednej rade nepotrebujem dostať epileptický záchvat.

ďakujem za možnosť hlasovať v súťaži
Upravil/a Geroj dne 07.03.2017 21:18
Suve
1.Právníci SF

Sice tam jsou zapojeni členové firmy, ale video prostě takové o ničem. Vůbec mě nezaujalo.

2.ArrivaBus Los Santos

Už jen za to "fraps.com" bych vám nedal hlas. Když něco natočit, tak aspoň pořádně. Není vůbec těžké najít někde full verze nahrávacích programů.

Začátek libovej. Ta scéna je dobře promyšlená a sehraná, ale nic jiného. Chybí tam výdělky, které lákají hráče, kteří se rozhodují, co budou na server dělat za mise. Takže tahle podstatná věc tam chybí.

Zas ta free verze nahrávacího programu. Ten hlas tam nesedí vůbec. Je to prostě cringe.

Jen lovy. Nic jiného. Video o ničem. "fraps.com"

Efekty sedí k videu. Není to hození efektů a cs. Ukázána kooperace hráčů a výdělky. Za mě nejlepší video. Asi jediné video, které mě laká si vyzkoušet danou práci.
Skiper
Právnici - Video ma vôbec nezaujalo a chýbal tomu šmrnc.

Busaci - Na to, že tam bola reklama na fraps ako aj u rusakov na bandicam tak to nebolo až take zlé, ale nie je to hodné môjho hlasu.

Rusaci - Ešte, že som to pozeral cez deň inak by som asi zaspal keby to pozerám v noci.

Vojaci - Čo to je?

Tak a nespomenul som yakuzu a lekárov. Najlepšie dve videá zo všetkých. Nevedel som sa dlho rozhodnúť, ale hlas môže dostať iba jedno video. Yakuza video bolo zo začiatku super a čakal som nejaký príbeh ďalej, ale potom sa to akokeby otočilo o 360 stupňov a iný zmysel videa.

Takže hlas dávam firme lekárov. Príbeh, spracovanie môže byť, ale chválim aj yakuzu.
sKiLL
Právnici SF - Video se mi z části líbí, ale screeny jsou skoro totožné s tím, co je ve videu a proto vzniklo příliš dlouhé video zbytečně, výběr hudby mohl být možná trochu jiný.

ArrivaBus Los Santos - Je to vtipně udělané, to chápu, ale dalo se to udělat jinak a představit nám trochu jinak firmu.

Medical Center LV - Tady je vidět, že si s tím někdo hrál a měl nějaký nápad, ale zakončit jste to mohli jinak, přijde mi, že jste neměli nápad jak to udělat, tak jste udělali tohle, ale jinak nápad pěkný.

Hope-Russians of BaySide - K videu mi příliš nesedí mluvený hlas, možná kdyby k tomu byla přiložena jiná songa, tak by to bylo lepší a přimělo by mně dát hlas právě vám.

NationalArmyOfBastards - Co se týče editu, tak tady toho mnoho není a co se týče firmy, tak je hezké, že nám představuješ firmu, ale možná by tam nebylo od věci přidat něco, co se týče zaměstnání vojáka, protože všechno tam rozhodně není.

Legendary Yakuza - Video je nejlépe zpracované, edit a celkové efekty se mi dost líbí a společně se songou mi to dohromady dost sedí a proto vám dávám svůj hlas.
TripS
Dobrý večer tedy já sem se rozhodoval mezi třema firmami a to jsou Legendery Yakuza,Medical Center Lv a Pravnici SF abych vám řekl právdu celkém vybirat mezi třeba videama ktery byli udělame skoro to poslednicho kraje bylo naročně ale tedy vyjadřim se
Legendery Yakuza

Video bylo sprácovane a graficky upravene tedy autor videa si stim celkem pohral nadpisi taky nechyběli video ukazovalo zaměstnani ktery samotna firma vykonava a zaroveň udkazovalo na firmu

Medical Center Lv

Tak jako další favorit sem si vybral firmu Medical Center Lv ktera měla video spracovane a odkazovalo to na zaměstnani a práce ktere zaměstnani vykonava což je + do soutěže podle mne potom tam byli odkazy na firmu ve videu nechyběli take graficke a střihove upravy video

Pravnici SF

Jako posledni kandidat na vyhru a posledni můj favorit video bylo zpracovane a graficky upravene jako u dalších favoritu video znova odkazovalo na zaměstnani a vyběr možnosti ktere zaměstnani vykonava nechyběli graficke a střihově upravy také.

Takže na zavěr můj hlas patři firmě Medical Center Lv za grafice a střihově upravene video ktere podle mne ukazovalo nejlepe na zaměstnani a reklamu na firmu ktery to zaměstnani vykonava
s pozdravem cbg.trips *COOOOL*
EM1N3M
Právnici SF - Video ma moc nezaujalo , či už kvalitou alebo hudbou.

ArrivaBus los santos - Toto video sa mi velmi páči je jednoduché , síce není v dobrej kvalite ani žiadne špecial efekty tam niesu použité ale v jednoduchosti je krása. Aj som sa zasmial na tom videjku. čiže môj hlas patrí [bcolor=#00ff00]SEM[/bcolor]

Medical Center LV - Toto je môj druhý favorit dlho mi trvalo kým som sa rozhodol medzi ArrivaBus los Santos a Medical , Tá scenka Medicopter 117 ma milo prekvapila , je vidno že si si dal záležať to vymyslieť. Ale bohužial, keď som videl Arriva bus los santos video mi prišlo sympatickejšie. Ale taktiež super videjko Smile Keby sa hodnotia 3 miesta tak toto video je u mňa na 2 Smile

Hope-Russians BaySide - Hlas do videa mi sadol, taký sympatický hlások:D čo sa týka videa tak ma moc nezaujalo ale je pekné že si ten job pekne do podrobna ukázal vela novačíkom za to možno zíde.

N.A.O.B- Snažili ste sa je to vidno , ale určite sa stým dalo viac pohrať napríklad nejaku scénku smiešnu vymyslieť a pod ale ukážka toho ako vojak funguje je určite super len ma to moc neoslovilo.

Legendary Yakuza - Super kvalita , Dej , Aj ta hudba mi tam sadla, dosť sa tam hodí. Jedine čo mi tam vadí ako tu napísal už kurkuma je že je tam moc efektov inač video chválim super job a super video . Smile

Takže to je všetko ako som už písal môj hlas teda patrí Arriva Bus los santos.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
Pandy
Zdravím opravu bylo těžké vybírat toho nejlepšího a nerada bych aby můh hlas ostatní firmy nějak urazil, na každém videu je něco co ostatní nemají, proto rozhodování bylo těžké. Ale hlas může dostat jen jeden a ostatní se nemusí cítít méněcenní.

Právníci SF

Začátek videa se mi líbil, čekala jsem jak se to "rozjede", ale osobně jsem od toho čekala trochu víc. Zdlouhavé texty mě příliš neoslovily. Ale ten tanec na konci, byl vážně TOP. Klobouk dolů tohle natočit. Snaha je tam samozřejmě vidět, popis firmy a co dané zaměstnání je zde také zřejmé, ale bohužel svůj hlas zde nedám.

Firma ArrivaBus Los Santos

Video by podle mě mělo obsahovat více popisu k firmě, danému jobu popř. něco o jejich členech, protože jsem zastáncem firem dlouhodobých, které tvoří určitou skupinu hráčů, kteří si navzájem pomáhají atd.Nicméně mám ráda vtip a smysl pro detail, což mi toto video nabídlo. Cením hlavně originalitu. V předchozím hlasováním jsem svůj hlas dala právě tomuto videu, ale tentokát jsem se zaměřila více na obsah a musím říct, že by to bylo celkem nefér dát sem hlas, když to video je vlastně jen o 1 člověku a vypadá to, jakoby tam více členů nebylo. Ale každopádně toto video, si zalouží nějakou extra cenu za originalitu a výběr hudby k tématu.

Firma Medical Center LV

Super efekty, střih i obsah videa mě velice zaujal. Hudba se mohla zvolit trošku jiná, ale to na celém videu není podstatné. Video obsahuje vše podstatné, dokonce mě i bavilo, bylo takové napínavé jako film pomalu, takže tady je opravdu vidět snaha si s videem pohrát a drobné nedostatky se dají v tomto případě lehce přehlédnout. Rozhodla jsem se dát sem svůj hlas.

Firma Hope-Russians of BaySide

Tady to video by bylo fakt suprovka, kdyby nebylo toho mluvení do videa, to to úplně poslalo do kytek. Zpracování super, vše o firmě a jobu zde také je, ale prostě jak říkám, ten hlas to zabil. A díky tomu, sem svůj hlas nedám.

Firma NationalArmyOfBastards

Zde musím říct, že popis daného jobu je tady vyjádřen skvěle, jediné co mě odradilo od toho abych mu dala popřípadě svůj hlas je to, že tam jsou strašně hlasitý ty zvyku střelby po čas celého videa a to mě u toho videa jaksi "rušilo" a trhalo mi to uši. Ale jinak snaha je tam vidět, hlavně na začátku i to logo firmy.

Firma Legendary Yakuza

Zde je vidět snaha představit daný job co nejlépe, ikdyž na tom jobu v podstatě nic není, ale i tak jste si na tom dali opravdu záležet. Jediný co mi tam vadí je výběr hudby, která se mi k tomu moc nehodí, ale je to jen názor na věc. Každopádně skvěle zpracované a je zde vidět snaha udělat kvalitní video
EviL_FusioN
1.Právníci SF

Tady jsem přemýšlel, jestli teto firmě dát hlas, ale je dobré že tam jsou zapojeni členové firmě.

2.ArrivaBus Los Santos

Škoda, že nemůžu dávat 2 hlasy, protože ta kreativita co tu je, je prostě dobrá.

Obsahově mě to zaujalo, protože ta scéna s tím vrtulníkem je skvělá.

Je pěkné, že si tu firmu takhle představil, ale mohlo by tam být, např. společné přebírání a i odměny.

Koukat 3 minuty jak lovíte, je fakt nudný, mohlo by tak být o firmě jako lokace firmy nebo tak nák.

Obsahově i graficky mě toto video zaujalo, proto jsem se rozhodl dát této firmě hlas.
Baseball
Právníci San Fierro

Video mě celkem nezaujalo, obzvláště nezajímavý byl začátek, tolik textu tam nesedí. Ale konec byl celkem hodně hezký (Tanec)

ArrivaBus Los Santos

Toto video je hodně originální, není to jen suché představení jobu a je to hezky skloubené s písničkou na pozadí čemuž já dávám velké bonusové body. Proto máte můj hlas!

Medical Center LV

Video je to povedené, nápad celkem taky. Jen mi tam něco chybí, tím něco bych označil účast členů. Nepřijde mi vhodné aby ve firemním videu nebylo po členovi firmy ani zmínka.

Hope-Russians of BaySide

Bohužel, tento styl představení firmy mě vůbec neoslovil. Al velice si cením té odvahy to video namluvit. Za to máš můj obdiv.

NationalArmyOfBastards

Tohle je dle mě nejhorší video co tu je. Nic zajímavého, žádný pořádný nápad jen suché záběry práce.

Legendary Yakuza

Graficky video moc zdařené, byl bych rád kdybych mohl dát dva hlasy, ten by určitě připadl vám. Dal jsem ale přednost originalitě a detailu než grafické úpravě. Ale určitě mám velký obdiv, pokud by tato firma měla s někým stejný počet bodů určitě bych se přiklonil sem.
RYSY
V prvom rade, by som sa chcel poďakovať Nosfemu, za umožnenie zahlasovať v tomto topicu o najlepšie firemné video, ďakujemKytka pro tebe

a teraz k samotnému hlasovaniu..

PRÁVNICI SF

Vidno, že ste si dali s tým prácu, a chválim. Celkovo sa mi to páčilo, až na ten zdlhavý úvod. Dobrá hudba, strih, zapojenie aj ostatných členov firmy. Podarilo sa Vám, má priviesť na "hranice" či sa nezamestnať ako právnik a nepožiadať si o vstup do Vašej firmy :D (PS: Ten dievčenský hlas 4:06,..och Mimo)Každopádne chválim, snaha sa cení, určite patríte do TOP 3! Palec nahoru

ArrivaBus Los Santos

Tak, toto bolo zamerané skôr na humor, a podarilo sa. Aj keď kvalita a podobné veci boli už trošku horšie, to nič nemení na veci, že to bolo dobré, a tá hudba k tomu sadla Jojo. Len mi tam chýbalo predstavenie firmy, vozový park, a keby tam bol aspoň ústrižok ako daný JOB funguje, bolo by to ideálne. Chválim Palec nahoru

Medical Center LV

Zaujalo ma to hneď od začiatku, scény podarené, vtipné (tá scénka s tým pohrebákom na konci :D)Len mi tam chýbalo nezúčastnenie viacerých členov firmy. Ale nápad dobrý a originálny. Palec nahoru

Firma Hope-Russians of BaySide

Tak toto sa ale že úplne odlišuje od ostatných firemných videí. Pravdupovediac, dobre sa pri tom zaspáva, asi to bude tým tvojím hlasom. :D Pojal si to úplne inak, a prišlo mi to ako keby si mi čítal /job na dobrú noc. Ale, ako z tochto som sa dozvedel úplne všetko o tom zamestnaní, a už to viem naspamäť a nepotreboval by som si čítať /job. Ale, chválim to, že si sa to snažil inak urobiť a zapojil si do toho svoj hlas. Palec nahoru

NationalArmyOfBastards

Tak tu je jasné vidieť, ako to funguje u vojákov. Chválim to, že ste priblížili ako to funguje, odmeny, spoločné lovy. Ale mohli ste to premyslieť a mohlo to úplne inak vyzerať. Pivo

Legendary Yakuza

Graficky spracované fakt nádherne, priblížili ste Vaše zamestnanie. Dali ste si na tom záležať, čo trošku ma nudilo, bolá už tá druhá časť videa ku koncu, tam to fakt akokeby zobralo o 360 stuoňov opačný smer. Avšak, naozaj super spracované, a tá snaha tu vidieť kvalitné video je. Keby bola možnosť dvoch hlasov, hneď ho máte. Chválim Palec nahoru

Rozhodoval som sa medzi Legendary Yakuza a Právnici SF no po premyslení všetkého u mňa vyhrávajú o trošišilunku viacPRÁVNICI SF, a tým získavajú môj hlas.Peckaaaa
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
_Steve-Man_
Právníci SF

Jediné co bych tak vytkl tomuto videu je ten zdlouhavý začátek s textem. Ale velice se mi líbil styl hudby, do videa se zapojilo mnoho členů a nakonec originální taneček. Pěkné video.

ArrivaBus Los Santos

Špatná kvalita videa, a nic jsem se o vaší firmě nedozvěděl. Každopádně to nemění nic na tom že z hlediska originality je tohle video výborné. Palec hore

Medical Center LV

V pohodě ukázka voz. parku a lokace firmy. Opět cením originalitu, část videa jak raty zachraňuje a následně tělo veze na hřbitov. Dobrý nápad

Hope-Russians of BaySide

Tohle video mělo taky přece jen něco originálního, ale tento styl videí se mi nelíbí. Cením matyho snahu

NationalArmyOfBastards

Tohle video mi ukázalo neschopnost vojáků zabít hráče 10v1. Tohle video mě ničím nezaujalo a mohlo být určitě lépe zpracované.

Legendary Yakuza

Video mě ničím moc nezaujalo, pouhé házení molotovů a pár záběrů přebrání podniku. Samozřejmě vysoká kvalita videa + efekty

Svůj hlas dávám firmě Právníci SF, do videa se zapojilo mnoho členů, měli ve videu pár originálních věcí a celkově se mi tohle video zalíbilo nejvíce, proto mají můj hlas.
Reggie_
Právníci SF
- Až na to zdlouhavý intro plnýho textu se mi video líbilo, je to originální, líbil se mi hlavně ten taneček na konci. Na hlas to ale bohužel není.

ArrivaBus Los Santos
- Kdybych mohl dát dva hlasy, tak tohle video si ho zaslouží. Hudba sladěná pěkně se scénkou, i když sice slabě zpracované video, ale pořád je to originální. Dobrá práce!

Medical Center LV
- Firma, která si zaslouží můj hlas - zábavné video, představení firmy, dle mě to není nijak přehnané.

Hope-Russians of BaySide
- Pro mě moc mluveného slova, nějakou originalitu to mělo, ale cením si alespoň vaši snahu za zpracování.

NationalArmyOfBastards
- Video mě nijak nezaujalo, jen jezdíte ve vozidle a zabíjíte hráče, nic záživného. Myslím si, že by to do příště chtělo vymyslet nějakou scénku nebo tak.

Legendary Yakuza
- Tady dávám také bezvýznamný hlas za profesionálně zpracované video, ale čekal bych tam více takových scének, jako to házení molotovů a přebírání podniků.

x Takže abych to tak nějak shrnul, tak mé pořadí by vypadalo následovně:
Citace
1. místo - Medical Center LV
2. místo - ArrivaBus Los Santos
3. místo - Legendary Yakuza
4. místo - Hope-Russians of BaySide
5. místo - NationalArmyOfBastards

Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Zrušený účet
Právnící SF: Je pravda, že ten začátek byl takový zdlouhavý, co se týče toho textu. Ale jinak mě to co se týče obsahu opravdu zaujalo. Ten tanec na konci byl opravdu super. :D A proto máte můj souhlas.

ArrivaBus Los Santos: Nápad opravdu povedený, až mě pobavil. :D Jenže mi tam chybí představení firmy jako takové. Ale za originalitu vám dávám palec hore. Peckaaaa

Medical Center LV: Hezké to bylo. Udělat z toho mini film se vám vážně povedlo. Kdyby tu nebyli Právníci SF, tak bych dala hlas vám. Jenže oni to měli o chloupek lepší. Smile (podle mě) Ale jak tak koukám, tak vám to neuškodí.

Hope-Russians of Bayside: Další originální nápad vložit do videa mluvené slovo. (aspoň to my líní lidé nemusíme číst) Představení firmy je opravdu povedené, ale chybí mi v tom nějaká ta šťáva. (pobavení / ohromení)

Vojenská firma N.A.O.B.: Ono natočit video o tom, jak naháníte hráče s WL a hodit do toho muziku je až moc jednoduché, proto nesouhlasím.

Legendary Yakuza: Zpracování videa je opravdu luxusní i hudba se do toho všeho hodí jen do té doby, než jste začali jakože ničit cizí firmy to mě opravdu nebavilo. :/

Na závěr musím uznat, že se zde sešlo mnoho originálních nápadu a proto si všichni zasloužíte pochvalu alespoň za tu snahu. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%