Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Pro nováčky
Sorath
Zdravíčko, na úvod bych chtěl říct že jako hráč co tu hraje dlouhodobě (i když teď po menší pauze) vždy jsem chtěl aby server kvetl a neustále se zlepšoval.
A to mě přivádí k mé myšlence, kterou jsem již jednou realizoval s hráčem DjRastAmot dříve se tento projekt jmenoval RacingSchool a šlo v podstatě o to jelikož byl žalostný stav GR a jezdilo vždy jen pár gangů tak šlo o to abychom předali různé informace rady a triky ''mladé krvi'' ti si poté založili vlastní gangy a dělali konkurenci.
Pamatuji si že když jsem začínal na SP všichni jezdili GR bylo nám v té době třeba 12 let ale přišli jsme z venku sedli za PC a jezdili jsme Grka... Jezdilo se jedno za druhým vždy někdo chtěl být nejlepší, ale ty časy už jsou dávno pryč dnes 12 leté děti na SP příjdou jezdí mise 3 hodiny a jdou spát.. nikdo nemá snahu závodit a když ano rozdrtí ho top gangy hned při prvním pokusu protože si musíme přece pohonit ego...
Takže jsem se rozhodl že to rozjedu znovu a uvidím kolik nových lidí bude mít zájem o závodění a celkově gang systém.

Takže pokud je tu nějaký nováček co má zájem se nějakým způsobem zlepšovat a jednou porazit ty co jsou na vrcholu (SR,LH,WSTL,OD) stačí mě pouze kontaktovat a já udělám vše co bude v mých silách abych vám nějak pomohl a nasměroval vás, budu s vámi jezdit závody trávit s vámi můj čas takže si rozmyslete jestli tohle je to co hledáte.

Podmínky: Funkční TS3+mikrofon
Základy slušného chování

Co vám nabízím: Roky zkušeností
Prozrazení různých tipů a triků na závodech jako takových
Seznámení s tratí
Celkové informace o roli CP/Bloker
Odpovědi na otázky
Porozumění mechaniky aut a jak jí využít

Už jsem připravený na vlnu kritiky a posměchu jak tomu bylo 2k14 ale než se začnete vysmívat podívejte se čím vy pomáháte serveru.

Pokud jsem někoho oslovil a má zájem si toto vyzkoušet stačí mě kontaktovat a dále se domluvíme IG
Upravil Sorath dňa 10.03.2017 10:02
Szelby
Ahoj , dobrá práce snad ti napíše hodně hráčů , jelikož toto je dobrá věc a můžete pomoct Gang Systému. Čím víc lidi bude umět jezdit , tím si založí víc gangů a tím bude více jezdců. Nevidím důvod proč by se ti měl někdo smát, protože toto celkem odvážné , a místo blbých keců by taky nějak mohli přispět serveru či Gang Systému.

Ještě jednou skvělá práce! Rád se zapojím , taky nejsem dokonalý jezdec.
Szelbovsky Cool
matok007
Ahoj v poslednej dobe sa ludia týmto luďom čo chcú školiť nováčikov smejú čo sa mi nepáči tiež nejsom dokonalý jazdec a chcem sa zlepšiť aj keď som ako keby na severy nahral skoro 2000 hod kebyže nemám pban tak ich mam lenže pban má okratil +- o 500 hod ale to je vedlajšie

ďalej TS3 nemám nebola by možnosť aj cez Skype vzdelávať ldui na gr ?
Sorath
Jsem rád za pozitivní ohlasy Smile určitě se nějak domluvíme Smile

Matok: jsem rád že máš zájem Smile ale já si skype nikdy nezakládal tak pokud by bylo možné mít to TS3.. ale pokud by to byl takový problém skype si stáhnu ;)
matok007
Tak ts3 som mal na notebooku a nevedel som ovládať a notebook môj nevie reagovať na nové druhy wifin takže tam je problém a na pc nemám ani TS3 a ani Skype ja skypujem cez svoj mobil len a som spokojný mozno to skúsim do pc dostať ten ts3 ale nik bude problém u mňa takže tak a záujem by tu mal byť dosť velký keďže ludia z velko gangov sú málo ktorý školiť ja budem vďačný keď zlepšíme si svoju techniku a budem lepší ako som teraz

// Písané na mobile
Rich
Wow dobrá práca. Takto aspoň pomôžeš adminom Smile Len tak ďalej pokračuj v tom. Si na dobrej ceste Smile
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Sorath
Odpovidam tez na telefonu, zkus stáhnout to ts3 je to jednodušší než Skype a nikde se neregujes ale když to nepůjde stahnu Skype Smile Rich diky cenim! Smile
nomopol
¨Čau jsem velká lama všichni brečí jakej mám tank a všechno přitom mám ho*** :D tak tedy tsko mám a rozohdně bych chtěl naučit něco nového než "tankování" takže kdyby jsi měl zájem až dostanu pub tak se ozvi díky
Mixer
Pěkně sorathe pamatuju si že jsem v té škole gr byl taky :D že jste mě učily takže gl nastavajícím racerům
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Sorath
nomopol kdy dostaneš UB? Mixer vím Smile pamatuju si Smile
nomopol
nwm za 2 měsíce budu žádat o pub :D uvidíme
Bakerko
Sorath. Super nápad aspon naučíš new racerov jazdiť a potom si založia gangy a budeme dufat že bude konkurencia Smile lebo stary hráči odchadzaju a novy hráči su väčšinou odkopnuti za low skill pritom začínaju, dufam že sa tento projekt vydari a prajem vela štastia.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%