Informácie o serveri
Čítať tému
Pro nováčky
|
|
Sorath |
Pridané 10.03.2017 09:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 15
Založený: 15.01.17
|
Zdravíčko, na úvod bych chtěl říct že jako hráč co tu hraje dlouhodobě (i když teď po menší pauze) vždy jsem chtěl aby server kvetl a neustále se zlepšoval. A to mě přivádí k mé myšlence, kterou jsem již jednou realizoval s hráčem DjRastAmot dříve se tento projekt jmenoval RacingSchool a šlo v podstatě o to jelikož byl žalostný stav GR a jezdilo vždy jen pár gangů tak šlo o to abychom předali různé informace rady a triky ''mladé krvi'' ti si poté založili vlastní gangy a dělali konkurenci. Pamatuji si že když jsem začínal na SP všichni jezdili GR bylo nám v té době třeba 12 let ale přišli jsme z venku sedli za PC a jezdili jsme Grka... Jezdilo se jedno za druhým vždy někdo chtěl být nejlepší, ale ty časy už jsou dávno pryč dnes 12 leté děti na SP příjdou jezdí mise 3 hodiny a jdou spát.. nikdo nemá snahu závodit a když ano rozdrtí ho top gangy hned při prvním pokusu protože si musíme přece pohonit ego... Takže jsem se rozhodl že to rozjedu znovu a uvidím kolik nových lidí bude mít zájem o závodění a celkově gang systém. Takže pokud je tu nějaký nováček co má zájem se nějakým způsobem zlepšovat a jednou porazit ty co jsou na vrcholu (SR,LH,WSTL,OD) stačí mě pouze kontaktovat a já udělám vše co bude v mých silách abych vám nějak pomohl a nasměroval vás, budu s vámi jezdit závody trávit s vámi můj čas takže si rozmyslete jestli tohle je to co hledáte. Podmínky: Funkční TS3+mikrofon Základy slušného chování Co vám nabízím: Roky zkušeností Prozrazení různých tipů a triků na závodech jako takových Seznámení s tratí Celkové informace o roli CP/Bloker Odpovědi na otázky Porozumění mechaniky aut a jak jí využít Už jsem připravený na vlnu kritiky a posměchu jak tomu bylo 2k14 ale než se začnete vysmívat podívejte se čím vy pomáháte serveru. Pokud jsem někoho oslovil a má zájem si toto vyzkoušet stačí mě kontaktovat a dále se domluvíme IG Upravil Sorath dňa 10.03.2017 10:02 |
|
|
Szelby |
Pridané 12.03.2017 19:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 1671
Založený: 11.04.15
|
Ahoj , dobrá práce snad ti napíše hodně hráčů , jelikož toto je dobrá věc a můžete pomoct Gang Systému. Čím víc lidi bude umět jezdit , tím si založí víc gangů a tím bude více jezdců. Nevidím důvod proč by se ti měl někdo smát, protože toto celkem odvážné , a místo blbých keců by taky nějak mohli přispět serveru či Gang Systému. Ještě jednou skvělá práce! Rád se zapojím , taky nejsem dokonalý jezdec. Szelbovsky
![]() |
|
|
matok007 |
Pridané 12.03.2017 19:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 585
Založený: 10.05.15
|
Ahoj v poslednej dobe sa ludia týmto luďom čo chcú školiť nováčikov smejú čo sa mi nepáči tiež nejsom dokonalý jazdec a chcem sa zlepšiť aj keď som ako keby na severy nahral skoro 2000 hod kebyže nemám pban tak ich mam lenže pban má okratil +- o 500 hod ale to je vedlajšie ďalej TS3 nemám nebola by možnosť aj cez Skype vzdelávať ldui na gr ? |
|
|
Sorath |
Pridané 12.03.2017 20:07
|
|
Jsem rád za pozitivní ohlasy ![]() ![]() Matok: jsem rád že máš zájem ![]() ![]() |
|
|
matok007 |
Pridané 12.03.2017 20:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 585
Založený: 10.05.15
|
Tak ts3 som mal na notebooku a nevedel som ovládať a notebook môj nevie reagovať na nové druhy wifin takže tam je problém a na pc nemám ani TS3 a ani Skype ja skypujem cez svoj mobil len a som spokojný mozno to skúsim do pc dostať ten ts3 ale nik bude problém u mňa takže tak a záujem by tu mal byť dosť velký keďže ludia z velko gangov sú málo ktorý školiť ja budem vďačný keď zlepšíme si svoju techniku a budem lepší ako som teraz // Písané na mobile |
|
|
Rich |
Pridané 12.03.2017 20:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Wow dobrá práca. Takto aspoň pomôžeš adminom ![]() ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Sorath |
Pridané 12.03.2017 22:25
|
|
Odpovidam tez na telefonu, zkus stáhnout to ts3 je to jednodušší než Skype a nikde se neregujes ale když to nepůjde stahnu Skype ![]() ![]() |
|
|
nomopol |
Pridané 15.03.2017 17:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 94
Založený: 07.01.15
|
¨Čau jsem velká lama všichni brečí jakej mám tank a všechno přitom mám ho*** ![]() |
|
|
Mixer |
Pridané 15.03.2017 19:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 685
Založený: 07.08.13
|
Pěkně sorathe pamatuju si že jsem v té škole gr byl taky ![]() |
|
|
Sorath |
Pridané 16.03.2017 18:12
|
|
nomopol kdy dostaneš UB? Mixer vím ![]() ![]() |
|
|
nomopol |
Pridané 17.03.2017 14:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 94
Založený: 07.01.15
|
nwm za 2 měsíce budu žádat o pub ![]() |
|
|
Bakerko |
Pridané 08.04.2017 11:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 290
Založený: 26.03.16
|
Sorath. Super nápad aspon naučíš new racerov jazdiť a potom si založia gangy a budeme dufat že bude konkurencia ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí