Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

cheateři
hormoskunk
*JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
Upravil hormoskunk dňa 28.03.2017 12:02
Szelby
Ahoj , chápu že vám cheateři občas znepříjemňují život na serveru , ale mi také nepracujeme 24/7. K návrhu , kravina , blbost tohle prostě není řešení akorát se to bude zneužívat. Aspoň jak si to napsal ty. přineslo by to více škody než užitku. Cheateři byly budou a jsou , každopádně tohle by nám přidalo spíše práci XXX stížnosti , hráči by si dělali MU kikovali se a zase jsme u těch stížnosti. Tohle prostě aplikovat je holý nesmysl.

Pokud by tam ATomas mohl dát více omezení například: Anketa se bude moct spustit za předpokladu že na serveru je míň něž 20 hráčů a v časovém rozmezí 23:00 - 8:00. A kicknout by šel pouze hráč , který má nahráno max 2 hodiny. Ale pochybuju že to tak půjde udělat.
Szelbovsky Cool
hormoskunk
Já to nevyčítám adminům, já chci jen řešení, které by šlo i bez vás v takových případech. Však to tam píšu, že by šli kickovat hráči jen co mají nahráno 0-2 hodiny. A mohli by tu anketu založit a v ní hlasovat jen hráči co mají nahráno více než 50 hodin. S tím časem mě to ani nenapadlo, ale asi by to nebylo na škodu, že by to šlo 00:00-06:00.
Ameli1
Současná verze tebou napsaná vypadá fajn hormo, dodat k tomu druhý odstavec, který napsal szelby by taky nemuselo být špatné.
V každé demokratické věci by tedy bylo zapotřebí získat nadpoloviční většinu hlasů, jenže pokud máš na serveru 1/3 AFKerů v té době, tak by je to nesmělo zahrnovat.
Myslím, že by něco takového šlo udělat, ATomas umí dost vychytávek, ale jednoduchě to asi nebude :D I když nevím, jak moc by to bylo efektivní, nevím jak často tam jsou takto cheateři.
hormoskunk
No přes víkend moc nehraju, tak nevím jak to v noci tam funguje, ale přes týden v noci se tam dějí tyhle věci dost často. Opravdu mě nebaví, někoho natáčet nebo screenovat jak cheatuje a pak to dávat na web. To bych tu dával pořád někoho

//edit
Každopádně atomas to přesunul sem a tak nevím co si o tom myslet, zda to mám vylepšit nebo prodiskutovat s více hráči nebo se spletl s přesouváním místo do zamítnutých to dal sem :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%