Informácie o serveri
Čítať tému
Nový dodatok k pravidlu
|
|
Logan_ |
Pridané 09.04.2017 19:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 750
Založený: 05.01.13
|
Ahoj, tak som rozmýšlal, prečo je za esc/f8 v gr stiahnutý rešpekt a za cheating nie je? Navrhujem pridať pravidlo/dodatok k pravidlu že: Pokial hráč v gangu cheatuje a dostane ban, gangu bude stiahnuté určité percento rešpektu. Kludne aj 50% Dík, Rio. |
|
|
Reggie_ |
Pridané 09.04.2017 20:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 3395
Založený: 02.05.15
|
To pravidlo tam za mou dobu, kdy jsem byl SG ještě bylo, ale někdo nejmenovaný ho z tama bezdůvodně odstranil. Věřím, že by to nebyl problém to obnovit, protože to nedává smysl, aby za pouhé ESC byl stažený RS a za cheating ne.
|
|
|
Skiper |
Pridané 10.04.2017 16:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 1768
Založený: 27.10.12
|
Súhlasím s tebu. Možno, že by podaktorí necheatovali a hrali by normálne, kto vie. To je jedna možnosť. Alebo by sa na to drbalo v gangoch a po nejakej dobe by gangy zmizli z povrchu zemského ak by sa usvedčili hráči na ban. |
|
|
Fifa |
Pridané 10.04.2017 16:25
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5288
Založený: 07.04.16
|
Pravidla gangů budou jako první k řešení, jelikož se mě ani správcům crew (gangů) nelíbí, můžete tím pádem očekávat pár změn. Klidně napište další poznatky (normální), spolupráce se vždycky hodí ![]() ![]() |
|
|
Logan_ |
Pridané 10.04.2017 18:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 750
Založený: 05.01.13
|
Citácia Fifa napsal: ďakujeme, určite niečo skúsime vymsilieť. |
|
|
Anonym |
Pridané 12.04.2017 17:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 1265
Založený: 18.01.14
|
To asi nie lebo my máme cheaty stále a to by náš gang uplne zruinovalo preeto nesúhlasim s návrhom |
|
|
Interstellar |
Pridané 12.04.2017 17:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Jasné... každý má cheaty, videl som tie narážky v chate na SP, po každom závode jeden druhému nadávate za tank mode, speed hack a iné sračky, stačí aby nejaký frajer prehral a všetci okolo neho sú v tej chvíli cheateri, podla mňa sa tam ťažko nájde 1 cheater, viem to, pretože pred pár rokmi som sa registroval na SP, zapol som speed hack a ani nie minútu potom som dostal ban, ani som nestihol hodinu odohrať a tipujem, že teraz tam majú na cheaterov ešte lepší systém, takže pochybujem, že je tam tolko cheaterov, kolko píšete, vela určite nie. V každom prípade ten dodatok sa v každom prípade hodí, ak by sa fakt našiel cheater, tak gang si s ním vo svojom záujme poradí a ešte ho možno aj nahlási a o to menej práce pre AT. |
|
|
GaUneR |
Pridané 13.04.2017 03:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 412
Založený: 07.05.12
|
Vedenie gangu predsa nemôže dopredu vedieť, aj keď si ich sám vyberá, že sa hráč jedného dňa rozhodne cheatovať/upraviť si napríklad handling alebo prikrášliť si hru nejakým nenápadným cleom a môže na prvý pohlad alebo na nejaký čas vyzerať naozaj korektne. Na dotyčného, ktorý porušuje pravidlá tohto portálu sa skôr či neskôr príde. Ak v prvom rade nie AT tak minimálne už na podnet nejakého alebo viacerých hráčov. Na dva týždne ban je podla môjho názoru akurát adekvátny trest + krôčik k permabanu. Avšak keď vezmeme do úvahy.. neverím tomu, že sa o takomto členovi gangu nedozvedia tí, ktorý ho "spravujú" a ak si aj napriek tomuto takéhoto hráča držia v gangu je potom trest adekvátny, ale na druhú stranu dokazovať takýto prípad je už zložitejšia vec. Už keď tak som za to pristúpiť k zavedeniu oboch prípadoch teda zabanovať a pridať aj odobranie rešpektu. Alebo naopak za toto porušenie pravidla udeliť klasicky iba ban za cheating. |
|
|
Geroj |
Pridané 13.04.2017 03:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
To je blbosť, daný šef nemôže vedieť že niekto cheatuje, to by musel nad členom stáť a pozerať sa ako jazdí, a cheatovať môže len v jeho neprítomnosti, určite pravidlo upraviť nejako logicky, trest len v prípade ak o tom šef alebo viac členov gangu vedelo.. |
|
|
Baseball |
Pridané 13.04.2017 07:33
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Spíš bych dal, že když někdo dostane ban za cheating tak se nic nestane, ale pokud to udělá v daném gangu znova tak se odebere velká část respektu. Tady už ten majitel ví co je ten hráč zač.. |
|
|
Ruda |
Pridané 19.04.2017 15:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
To je vtip že to tam není ne? Dával bych normálně -50% a klidně i víc. Nevím kdo si zase fouknul piko do nosu že něco takovýho smazal ale jako je to haluz. A jinak co je jako komu do toho jestli o tom šéf věděl nebo ne? Nevěříš těm lidem, nevíš jestli jsou čistý, nedávej jim práva na GR a je to vyřešené. V žádným případě tohle není valid argument proti zavedení takovýho pravidla, fungovalo to tak normálně dřív, nevidím důvod proč by nemělo teď. Gang si máte hlídat a máte mít mezi sebou důvěru. |
|
|
Gigamer |
Pridané 19.04.2017 15:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 104
Založený: 25.01.14
|
Citácia Geroj napsal: Tak neber někoho do gangu komu nevěříš a nestane se to. |
|
|
safty |
Pridané 19.04.2017 17:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 248
Založený: 22.05.11
|
Skôr by som to pravidlo dal tak aby sa gangu odobral RS v prípade keby dostal hráč ban za cheating v GR. Pretože ak už danému členovi nejak neverím tak mu nedám práva ale ak by cheatoval na admin závodoch a dostal ban tak je nelogické že by kvôli tomu bolo gangu odobrané RS.
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz