Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nový dodatok k pravidlu
Logan_
Ahoj, tak som rozmýšlal, prečo je za esc/f8 v gr stiahnutý rešpekt a za cheating nie je?

Navrhujem pridať pravidlo/dodatok k pravidlu že:

Pokial hráč v gangu cheatuje a dostane ban, gangu bude stiahnuté určité percento rešpektu. Kludne aj 50%

Dík, Rio.
Reggie_
To pravidlo tam za mou dobu, kdy jsem byl SG ještě bylo, ale někdo nejmenovaný ho z tama bezdůvodně odstranil. Věřím, že by to nebyl problém to obnovit, protože to nedává smysl, aby za pouhé ESC byl stažený RS a za cheating ne.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Skiper
Súhlasím s tebu. Možno, že by podaktorí necheatovali a hrali by normálne, kto vie. To je jedna možnosť. Alebo by sa na to drbalo v gangoch a po nejakej dobe by gangy zmizli z povrchu zemského ak by sa usvedčili hráči na ban.
Fifa
Pravidla gangů budou jako první k řešení, jelikož se mě ani správcům crew (gangů) nelíbí, můžete tím pádem očekávat pár změn. Klidně napište další poznatky (normální), spolupráce se vždycky hodí ;)
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Logan_
Citácia
Fifa napsal:

Pravidla gangů budou jako první k řešení, jelikož se mě ani správcům crew (gangů) nelíbí, můžete tím pádem očekávat pár změn. Klidně napište další poznatky (normální), spolupráce se vždycky hodí ;)

ďakujeme, určite niečo skúsime vymsilieť.
Anonym
To asi nie lebo my máme cheaty stále a to by náš gang uplne zruinovalo preeto nesúhlasim s návrhom
Interstellar
Jasné... každý má cheaty, videl som tie narážky v chate na SP, po každom závode jeden druhému nadávate za tank mode, speed hack a iné sračky, stačí aby nejaký frajer prehral a všetci okolo neho sú v tej chvíli cheateri, podla mňa sa tam ťažko nájde 1 cheater, viem to, pretože pred pár rokmi som sa registroval na SP, zapol som speed hack a ani nie minútu potom som dostal ban, ani som nestihol hodinu odohrať a tipujem, že teraz tam majú na cheaterov ešte lepší systém, takže pochybujem, že je tam tolko cheaterov, kolko píšete, vela určite nie.
V každom prípade ten dodatok sa v každom prípade hodí, ak by sa fakt našiel cheater, tak gang si s ním vo svojom záujme poradí a ešte ho možno aj nahlási a o to menej práce pre AT.
GaUneR
Vedenie gangu predsa nemôže dopredu vedieť, aj keď si ich sám vyberá, že sa hráč jedného dňa rozhodne cheatovať/upraviť si napríklad handling alebo prikrášliť si hru nejakým nenápadným cleom a môže na prvý pohlad alebo na nejaký čas vyzerať naozaj korektne. Na dotyčného, ktorý porušuje pravidlá tohto portálu sa skôr či neskôr príde. Ak v prvom rade nie AT tak minimálne už na podnet nejakého alebo viacerých hráčov.

Na dva týždne ban je podla môjho názoru akurát adekvátny trest + krôčik k permabanu.

Avšak keď vezmeme do úvahy.. neverím tomu, že sa o takomto členovi gangu nedozvedia tí, ktorý ho "spravujú" a ak si aj napriek tomuto takéhoto hráča držia v gangu je potom trest adekvátny, ale na druhú stranu dokazovať takýto prípad je už zložitejšia vec.

Už keď tak som za to pristúpiť k zavedeniu oboch prípadoch teda zabanovať a pridať aj odobranie rešpektu.

Alebo naopak za toto porušenie pravidla udeliť klasicky iba ban za cheating.
Geroj
To je blbosť, daný šef nemôže vedieť že niekto cheatuje, to by musel nad členom stáť a pozerať sa ako jazdí, a cheatovať môže len v jeho neprítomnosti, určite pravidlo upraviť nejako logicky, trest len v prípade ak o tom šef alebo viac členov gangu vedelo..
Baseball
Spíš bych dal, že když někdo dostane ban za cheating tak se nic nestane, ale pokud to udělá v daném gangu znova tak se odebere velká část respektu. Tady už ten majitel ví co je ten hráč zač..
Ruda
To je vtip že to tam není ne? Dával bych normálně -50% a klidně i víc. Nevím kdo si zase fouknul piko do nosu že něco takovýho smazal ale jako je to haluz.

A jinak co je jako komu do toho jestli o tom šéf věděl nebo ne? Nevěříš těm lidem, nevíš jestli jsou čistý, nedávej jim práva na GR a je to vyřešené. V žádným případě tohle není valid argument proti zavedení takovýho pravidla, fungovalo to tak normálně dřív, nevidím důvod proč by nemělo teď. Gang si máte hlídat a máte mít mezi sebou důvěru.
Gigamer
Citácia
Geroj napsal:

To je blbosť, daný šef nemôže vedieť že niekto cheatuje, to by musel nad členom stáť a pozerať sa ako jazdí, a cheatovať môže len v jeho neprítomnosti, určite pravidlo upraviť nejako logicky, trest len v prípade ak o tom šef alebo viac členov gangu vedelo..

Tak neber někoho do gangu komu nevěříš a nestane se to.
safty
Skôr by som to pravidlo dal tak aby sa gangu odobral RS v prípade keby dostal hráč ban za cheating v GR. Pretože ak už danému členovi nejak neverím tak mu nedám práva ale ak by cheatoval na admin závodoch a dostal ban tak je nelogické že by kvôli tomu bolo gangu odobrané RS.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%