Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Jaký Systém se vám více líbí?
Nový Systém je lepší 16 Hlasů
44%
Stary Systém je lepší 12 Hlasů
33%
Zatím bych nechal ten Nový a do budoucna to vylepšoval 8 Hlasů
22%
Počet hlasů: 36

RaceLiga VI jak dále?
Szelby
Zdravím , všechny příznivce téhle akce. Mám v plánu další měsíčník a teď k tomu potřebuji vaší pomoc.

V první řadě bych rád věděl , jaký systém vám vyhovuje?

Starý Systém -> http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=82154
Zde byly potíže že Admini byly vázaní na Čas a ne vždy se Administrátoři dostavili v daný čas. Potom vznikaly zbytečné stížnosti. Další problém byl že hráči zneužívali toho že věděli kdy co bude a chodili jen na závody a Ostatní hráči tak neměli šanci sbírat body.

Nový Systém -> http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=82279
Tenhle naopak vyhovuje Administrátorům že nemusí nic hlásit dopředu , tím je více akcí než bývalo. Višchni mají stejné podmínky a nikdo ničeho nezneužívá. Což z mé strany je ta správná cesta

Dodatek: Nový systém zaznamenal větší účast v Lize více Akcí což nasvědčuje že bych takhle chtěl pokračovat dále. v Číslech zapojilo se více než 96 hráčů a bylo uspořádáno 47 a víc akcí což neměla žádná z dosavadních RaceLigy a to ještě nemáme konec.

Ovšem chci vědět jaký názor na to mate VY! Proto hlasujte v Anketě

Zde máte volnou debatu a do komentářů můžete psát svoje Návrhy, Postřehy , kritiku vše si přečtu a podle toho se vám zkusím vyhovět.

// Veškeré vulgární komentáře , a vše co s tímhle tématem nesouvisí bude smazáno a potrestáno.

Děkuji všem.

Szelbovsky Cool
NeXus
Vzpomnel jsem si na moji raceligu Pláču
Fatalqo_
Myslím si že ten nový systém bych nechal než pokračovat ve starém.
Má čas jak daný administrátor tak i hráč má šanci k vyhrání alespoň nějakého místa a ůčastnit se. Myslím tím že když byl daný čas na jeden závod, tak přišli jen ti co to fakt umí a jezdí. Takže za mě nový systém Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
ReTry
Citace
FTQ napsal:

Má čas jak daný administrátor tak i hráč má šanci k vyhrání alespoň nějakého místa a ůčastnit se. Myslím tím že když byl daný čas na jeden závod, tak přišli jen ti co to fakt umí a jezdí. Takže za mě nový systém Smile

A nemali by to vyhrávať tí "co to fakt umí a jezdí"?
Prečo by mal vyhrávať niekto kto na to nemá? To takto funguje aj v F1 alebo v cyklistike, že upravia pravidlá tak aby mali aj slabí jazdci šancu? :D
Gigamer
Citace
ReTry napsal:

Citace
FTQ napsal:

A nemali by to vyhrávať tí "co to fakt umí a jezdí"?
Prečo by mal vyhrávať niekto kto na to nemá? To takto funguje aj v F1 alebo v cyklistike, že upravia pravidlá tak aby mali aj slabí jazdci šancu? :D

presne tak teraz to je o tom kdo tam bude zavislačit tak vyhra
Interstellar
Veď práve to je cielom vedenia, čím viac tam budú ludia závislačiť, tým väčšia aktivita serveru a tým lepšie, im to je jedno, že aký závislák to vyhrá, hlavne aby mali aktivitu.
Domes
Na žádost Szelbyho, lock

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%