Informace o serveru
Číst diskuzi
Přijde vám to normální?
Ano 6 Hlasů
Ne 4 Hlasů
Počet hlasů: 10
Mordis a jeho řešení
|
|
hormoskunk |
Přidané 23.04.2017 15:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 1472
Založený: 28.10.12
|
Mordis dal ban jednomu hráči za nevhodné nápisy na vozidle. http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=83453 Když to shrnu. 1. Hráč požádal o unban a o důkazy. 2. Mordis dodal důkazy kde na screenech bylo vidět, že hráč měl na autě (černá kur*o, černá hubo a hovno jsi jako) 3. Samozřejmě tohle není vůbec na ban, tomu tam i hráč napsal a dopsal, že jen jedno auto je jeho. 4. Mordis možná usoudil, že je to blbost, tak vytáhl proti hráčovi slovník, že to nebylo jen za ty nápisy na vozidlech. (mi osobně v SB napsal, že o tom vím hovno, když toho je víc) 5. Hráč požádal o důkazy, kde měl nadávat. 6. Mordis vytáhl z logu prý ty největší "perličky", ale ono heleď jsme se, nikde nic nebylo + nelogicky tam dopsal 1 zprávu od jiného hráče co napsal, což nechápu proč. 7. V SB jsem mu psal, jestli si dělá jako srandu, že slovník neporušil. A on mi odpověděl, jestli sis nevšiml, tak trestám nevhodné texty na vozidle. 8. Takže první mi napsal, že to není jen za ty texty na vozidle. Zachvíli mi napsal, že to je jen za ty texty na vozidle. 9. K tomu ještě lhal, že on více krát mazal ten text. Chtěl asi poukázat na vážnosti, zatímco hráč říkal, že jen 2x (a pokaždé si ten text změnil) 10. Všechno co psal, tak akorát ztrapňoval hráče v topicu + další v SB, ikdyž žádost byla slušně sepsána. 11. Jako vrchol, hned zamkl topic, aby se hráč nemohl vyjádřit. Až později upravil že to lockl po dohodě s hlavním adminem. A teď já se ptám. ZA CO ON TEDA DOSTAL BAN? MŮŽETE MI TO VYSVĚTLIT? Neporušil jediné pravidlo. To chcete akorát všechny hráče nasrat a způsobit aby nikdo nehrál na tom serveru nebo co? Chtěl bych vyjádření hlavních. Názor vás ostatních a nejraději bych i viděl vyhození mordise z AT, protože co on jako admin předvádí je děs. *JSEM FAKT NAŠTVANÝ**JSEM FAKT NAŠTVANÝ**JSEM FAKT NAŠTVANÝ* |
|
|
Kurkuma |
Přidané 23.04.2017 16:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 1035
Založený: 04.09.14
|
Očekávej lock, protože tobě do toho nic není. Pokud s ním máš problém, tak napiš hlavním, že nejsi spokojen s jeho chováním... Doufám, že dříve než se to lockne přijde Ondra. |
|
|
Fifa |
Přidané 23.04.2017 16:13
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5288
Založený: 07.04.16
|
Takže milej zlatej... Tobě někdo způsobil nějakou újmu? Možná tak psychickou a to neni nic novýho. Jestli hráč i po upozornění dále provokoval, tak proč ho nezabanovat, že ano. Co s hráčema, co se neumí chovat? To samý ty, přečti si pravidla webu, pro tentokrát to pouze zamknu!!! Citace 9. - Nezakládejte bezúčelná a bezvýznamná témata! Příkladem je odchod hráče, druhá vizitka apod. ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí