Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Medical Center LV
Nxs

img.tpx.cz/uploads/medicalhlavninadpis.png
Firma se nachází u Nemocnice LV, naleznete nás po napsání /cloc 12. Po nástupu do firmy dostanete plat 95% a můžete získat až 98%. (50k firmě = +1%)
Ve firmě platí pár jednoduchých pravidel, a to:
1. Tankovat vozidla
2. Nedělat nepořádek u firmy (neničit vozidla, nestřílet do členů, když jsou jiného povolání, atd..)
3. Nebýt vulgární v chatu

img.tpx.cz/uploads/medicalvedeninxs.png
Majitel: Nxs.
Zástupce: WertyX

img.tpx.cz/uploads/medicallvvozparkfinal.png
8x Ambulance
1x Cheetah
1x Maverick

img.tpx.cz/uploads/medicallvjob.png
img.tpx.cz/uploads/zdravotnikjobb.PNG

img.tpx.cz/uploads/medicallvkonvojefinal.png
Konvoje u nás nejezdíme pravidelně. Vždy se domluvíme ve firemním chatu a jedeme.

img.tpx.cz/uploads/medicallvscreeny.png
img.tpx.cz/uploads/medicallvfirmaeksdyy.PNG

img.tpx.cz/uploads/medicallvmisev.png
Úkolem naši firmy je poskytovat celému serveru profesionální lékařské služby. Takže pokud jste zraněni, zavolejte si nás pomocí /lekar - Medical Center LV
Od firmy jezdíme misi do SF, kde natankujeme a pak zase zpět do LV. Trasu a konkrétně, jaké jezdíme mise můžete vidět tady na videu: https://youtu.be/Lyg7iCRsPoo

Díky moc, pokud jste vizitku dočetli až sem. Budu rád, když zanecháte komentář. Smile
->>Firma byla zakoupena 27.5.2017 okolo 12:00
->>Nejvíce firma vydělala 464.976$ a to dne 4.6.2017

Nxs.
Medical Center LV
2017

Upravil/a Nxs dne 05.06.2017 15:38
i.imgur.com/WHTT459.gif
Eme
tie nadpisy som nečakal dosť pekné sú kto ich prosim ťa robil? Inak ako medik som dosť skúsený, dúfam že sa ti bude dariť s firmou a nedodrbeš ju :D vela šťastia

/ pridal by som plat Smile
Nxs
Díky moc za pochvalu, plat jsem doplnil. Smile A nadpisy a vše ohledně vizitky jsem si dělal sám.
i.imgur.com/WHTT459.gif
LSK
Zdravíčko,
nadpisy prijemne prekvapili, páčia sa mi. Vizitka pekne urobena, všetko čo som chcel som sa dozvedel. Good luck s firmou Smile
Nxs
Zdravím,
opět moc děkuji za pochvalu, ani jsem nečekal, že udělám takové nadpisy, v Photoshopu jsem půl roku nic nedělal. :D Díky, díky, díky.
i.imgur.com/WHTT459.gif
Arbys
Firmu jsem par mesicu vlastnil, tak se o ni starej dobre a neprodavej ji :D ve vizitce jsem se dozvedel vse potrebne
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Nxs
Pokud to takhle půjde dát, členové, výdělky, fakt k prodeji nebudu mít důvod. :D Klidně se někdy zastav. ;)
i.imgur.com/WHTT459.gif
TimG
Vizitka je pekná, aj keď to velké písmo mi trochu vadí. :D Teba poznám, už od dealerov, tak snáď sa ti bude s firmou dariť a nepustíš ju o mesiac. Smile
Nxs
Děkuji za pěkný komentář. Smile Je fakt, že bych to písmo trochu zmenšit mohl. :D

//Tak jsem ho trochu zmenšil. :D
i.imgur.com/WHTT459.gif
NiKo_
Dosť pekná vizitka
Firma je to dobrá takže GL
Nxs
Díky, Niko. Smile
i.imgur.com/WHTT459.gif
LSK
Firma predaná Lock!
Přejít na fórum:
Anketa