Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vojenská Základna Las Venturas
GSTeeZee
Ahoj, celkom pekná vízitka, najviac sa mi páčili tie prívesky ako majú ozajstný vojáci Smile
Každopádne GL s firmou a poprípade trošku sfarebni tú vízitku.
Brendy
Firmu neviem v akom máš stave ale chystám sa to zistiť, však sme sa o tom bavili. :D Otázka je či sa mi tam bude páčiť každopádne nieže firmu predáš za 2 týždne a vela šťastia. Smile
apero
Díky hoši, každopádně barvy přidávat nehodlám, nemám rád, když je to přeplácané. :D Toto je podle mě dostačující a přehledný.
Panther
Ahoj ... vizitka velmi pekná a na firmu vojakov dosť obsiahla, takže super ... čo sa firmy týka tak je to moja srdcovka a vlastnil som ju väčšinu času ... bohužial uzavrel som dohodu s niekym, kto ju porušil a preto som o firmu prišiel ... dnes som sa však ku tebe pridal, takže ti helfnem ako len budem môcť ..

Hlavne to hneď nepredaj Smile
apero
Děkuji moc, bez Tebe ta firma nebyla ona, takže jsem rád, že jsi se vrátil. Smile
matok007
Ahojvedenie firmy je úplne super som rád že som členom lan sa ospravedlňujem že som nestihol podať si ospravedlnenku ale čo narobím dúfam že firma dlho vidrzy
OndraS1
Zdar vizitka je hodně obsáhlá, promiň ale skoro až nudná. KAŽDOPÁDNĚ! Grafické nadpisy jsou celkem COOL. Vedení je podle mě taky dobré. Doufám, že firma nějakej ten rok vydrží.
Hellou Hi
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
apero
Pff nudná. :D zas nadruhou stranu nemužeš říct, že by si nějaku věc o naší firmě nevěděl :D A díky hoši. Smile
LSK
Zdravím,
na mňa privela textu :D
Máš pekne nadpisy, neviem kto robil, ale su top. GL s firmou
P.S. posli mi niekde skratenu verziu vizitky jazykP
apero
Ahoj, diky. Textu je mozna hodne, ale ve vizitce ne zaladem, co nejvice popsat jak firmu, ta i jiob. Takze si myslim, ze ten ukol jsem splnil. Smile
OcoNneR
Fajnová vizitka pěkně popsaná
Super firma s luxusním kolektivem
Určitě doporučuji se k nám přidat Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
apero
Díky moc, jsi jeden z členů, se kterým je opravdu zábava a takových členů si vážím. Děkuji za koment. Smile
OcoNneR
To mne zahřálo u srdíčka Smile
Rádo se stalo Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Nxs
Ou, tak takovou vizitku jsem tu už dlouho neviděl.. Moc se vám povedla a přeji mnoho zdaru. Smile
apero
Díky všem za kladné názory. Smile
Mordis
Firma prodaná
img.tpx.cz/uploads/LOCKMORDIS.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace