Informácie o serveri
Čítať tému
TOP body v zamestnaniach
|
|
Luko |
Pridané 15.06.2017 11:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 1183
Založený: 05.12.12
|
Zdravím, na úrade funguje zoznam s hráčmi s najviac bodmi v jednotlivých zamestnaniach, ale má nejakú chybičku. Prvá chyba je tá, že po reštarte servera sa zoznam anuluje a zrazu hráči s najviac bodmi sa tam neocitnú. Aby sa tam mohli znova dostať, musia urobiť aspoň jeden bod v danom zamestnaní a aj tak nemajú istotu, že sa tam udržia do ďalšieho reštartu. Chcel by som teda navrhnúť, aby sa aj na webe vytvoril zvlášť samostatný zoznam s hráčmi, ktorí dosiahli najviac bodov v danom zamestnaní. Vedel by som si to predstaviť v téme "Achievemnty" a fungovalo by to na rovnaký princíp, že by hráči poslali fotografiu ako dôkaz svojich bodov. Samozrejme, pre väčšiu prestíž si myslím, že by o tom mal byť jeden samostatný topic a nie ako jeden achievement, ale to sú detaily. Myslím si, že sa tomu dá rozumieť. |
|
|
GSTeeZee |
Pridané 15.06.2017 14:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 119
Založený: 13.05.17
|
Ako v pohode nápad, ale keď má človek napr. 10000 bodov a bude na web dávať pridanie za každý bod ? Chcelo by to nejaké obmedzenie, ale limit minimálních bodov. |
|
|
Interstellar |
Pridané 15.06.2017 17:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Vyjadril som už skôr nesúhlas ku Achievementom a rovnako tak to vyjadrujem aj teraz, je to absolútne nepotrebná zbytočná hlúposť, pár ludí, čo chcú byť frajeri by si do tej sekcie dali žiadosť a potom by tú sekciu neriešili, neviem koho normálne zaujíma, že ktorý hráč má kolko bodov, nepripadá mi to ako sekcia, ktorá by bola využitelná a pravidelne aktívna ako napríklad chyby/návrhy, pretože nikoho normálneho také hovadiny netrápia, jedine tak trtkov, čo si musia všetko dokazovať. |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 15.06.2017 19:10
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Kdyby tu byl nějaký schopný člověk, který by dokázal web propojit se serverem, kdy by si hráči mohli propojit účty (už to bylo i dřív, ale ne v této formě), tak by si to systém mohl vyhledávat sám a aktualizovat taky sám. Jenže když tu nikdo takový není, tak se bez toho budeme muset obejít, protože by se to nějakému adminovi, nebo někomu jinému nechtělo aktualizovat kvůli každému zvýšení bodů. |
|
|
Luko |
Pridané 16.06.2017 10:17
|
|
V žiadnom prípade nejde o prepojenie servera s webom na základe skrípt ap. Taktiež v žiadnom prípade nejde ani o to, aby bolo pri mene hráča uvedené aj to, že kolko má bodov, pretože to je dynamické a rýchlo sa to mení. Predstavte si to asi takto, bola by téma v sekcii, kde by bolo uvedené zamestnanie a nick hráča, nič viac a nič menej. |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 16.06.2017 13:35
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Však již něco takového funguje na foru - http://superparba.eu/forum/viewforum...._id=100040 Spravuje to krowky pokud vím a nemyslím si, že by bylo třeba dělat něco dalšího. Kdo chce, tak se do toho "programu" přihlásí a kdo nechce, tak tam hold nebude. Máš to tam i hezky rozdělené na sekce a v každé z nich získáváš různou příčku podle počtu bodů. |
|
|
Luko |
Pridané 20.06.2017 00:55
|
|
Citácia Gigush napsal: To je síce pravda, ale ja sa tu bavím o TOP bodoch v zamestnaniach všeobecne. TOP body u zamestnania môže mať len tolko hráčov, kolko je zamestnaní. Pointa tohto návrhu je, že na webe neexistuje miesto, kde by sme mohli nájsť štatistiku alebo zoznam takýchto hráčov. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí