Informace o serveru
Číst diskuzi
[B4ck]XxTerz // VIZITKA // UZ SA DA CITAT!
|
|
Bakerko |
Přidané 01.07.2017 18:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 290
Založený: 26.03.16
|
![]() Váš nick na serveru: [B4ck]XxTerz Odehrané hodiny na serveru: 311 Váš bankovní obnos: 3,000,000$ Nasbíráno marihuany: 129g Vlastním dům číslo: 1155 Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Legendary Homies Můj oblíbený administrátor: DaJaS_,Reggie_,Elda,Nosferatu,Fifa Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /e , /joinrace , /radioonline Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Zavod Rally, Deadmatch-Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: #SZELBYJEPANRACE Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Ruská mafia Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 3 ![]() Váš nick na webu: XxTerzX Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Máš to tam napísané Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Maš to tam napísané Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=77641 ![]() Jméno: XXX Příjmení: XXX Datum narození: XXX Věk: 16 Kontakty: Napíš mi a dám ti Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Košický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: cca 10 Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): neuvedeno Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno):Student Jazyky: čestina, Angličtina, Slovenčina, kusok Nemčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Chcem mať 1 Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v dome S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):S rodičmi Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): žerte chleba je to dar! ![]() Typologie osobnosti: Cholerik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Introvert Moje povaha: nwm urobte si názor na mna ![]() Výška: 173cm Hmotnost: 58kg Postava: štíhla Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Hnedé Brýle: Slnečné musim ked som vonku, mám alergiu takže treba proti slnku Na těle mám: Kožu Vousy: když mám tak sundám, Fotografie (ukažte se nám): nn ![]() Kouření: NIKDY Alkohol: nn Sex: ... Závislosti: Superparba,H1Z1, Hudba ![]() Zájmy: Parkour, šport celkovo, Hokej Sport: Parkour, Skateboarding, Hokej Literatura (zde uvedete žánr): nečítam Hudba (zde uvedete žánr): Rap, Dubstep Zvíře: Mačku mám ![]() Moje motto: Odvážny chce isť vždy dopredu, ale len mudry vie ktorým je to smerom Moje webová stránka: nemám Životní cíl: Urobiť maturitu Co nesnáším: Hmyz Co miluji: Nanuk, Mandarinku, sport, hokej Oblíbená muzika: RAP Oblíbené jídlo: Halušký Oblíbené pití: Radler citronový Oblíbený film: 96 hodín Oblíbená kniha: nečítam Oblíbené oblečení: ??? ![]() Oblíbená barva: MODRA TOP LUDIA NA SP OsGood Madficient. diablo. RaTy Vojta369 E60 Arbys DaJaS_ Delux ExiT nomopol nang_Zeuvera123 [R]egerit Menezeris Mravec Associal safty lagzikstar. Upravil/a Bakerko dne 02.07.2017 14:40 |
|
|
DaJaS_ |
Přidané 01.07.2017 18:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 309
Založený: 28.10.13
|
Dobrá vizitka, dobrý hráč. Děkuji za označení jako oblíbeného administrátora ![]() |
|
|
Szelby |
Přidané 01.07.2017 18:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Vizitka graficky nic moc , hráč v pohodě nemám s tebou problém , ale na ty clea už se vyser ![]() ![]() Ať se ti daří , a bez banů ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 01.07.2017 19:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 1589
Založený: 02.12.16
|
dík za označení dole, každopádně ta vizitka je děs, ty mezery u nadpisů a barevný pozadí u textu ![]() ![]() |
|
|
Bakerko |
Přidané 01.07.2017 20:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 290
Založený: 26.03.16
|
jj Dakujem vám ste super. Arbys pohoda som cisty ![]() ![]() |
|
|
Alexx_GOD |
Přidané 01.07.2017 23:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 100
Založený: 20.04.16
|
No čo povedať ![]() |
|
|
Yoistik |
Přidané 01.07.2017 23:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 1135
Založený: 21.12.15
|
Vizitka neobvykle sepsána , v poho hráč , dobře se mi s tebou keca v ganu . Díky za označení . GL jak na SP tak v Real Life . |
|
|
Deminger |
Přidané 02.07.2017 10:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 191
Založený: 15.10.16
|
Cauu, vizitka nic moc ale si pohode hrac ![]() |
|
|
nomopol |
Přidané 17.09.2017 14:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 94
Založený: 07.01.15
|
Och díky za označení terzi nějaký ten čas se už známe jsi docela šefíííís ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí