Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nadpisy + logo
Brendy
Zdravím,

potreboval by som od Vás aby ste mi spravili nejaké nadpisy + logo pre firmu Security of San Fierro. Chcel by som tam hex kód AAFF00 a font nechám na Vás. Môže byť aj biele podsvietenie, nadpisy môžu obsahovať aj obrázky. A logo by som bol rád keby bolo v .png!

Nadpisy ako vždy a všetky ako vzor stačí poslať len jeden.

Nadpisy:
- Security of San Fierro
- Vedenie
- Hodnosti a Platy
- Voz. park (alebo vozidlá)
- Informácie
- Pravidlá

Logo:
- Security od San Fierro
- vhodný obrázok pre bezpečnostnú službu (Security, SBS,...)

Odmeny:
Nadpisy: 500,000 - 1,000,000 $ (nekladiem si vysoké nároky podla toho odmena)
Logo: 1,000,000 - 3,000,000 $ (hodnotím krásu + obtiažnosť)
Anonym
img.tpx.cz/uploads/ace51cew4196cwe.png

img.tpx.cz/uploads/UNTEFEFGWG.png

Upravil Anonym dňa 22.07.2017 13:16
fIoW
img.tpx.cz/uploads/soslogobyMRTNgfx.png

img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
FetaseK
img.tpx.cz/uploads/Security-of-san-sieffo.png
img.tpx.cz/uploads/Security.png
Upravil FetaseK dňa 24.07.2017 19:29
Brendy
Chalani, zatial sa nikto netrafil do môjho vkusu... Sad (selé zle)
Mordis
Citácia

Tak to si ze mě snad děláš prdel ne?
Ty jim tu nedáš téměř žádné informace a potom napíšeš že to není podle tvého vkusu?
Tak jim napiš nebo ukaž něco, čeho se můžou chytit protože ti do hlavy nikdo nevidí.
Dal jsi jim jen barvu, font necháváš na nich, podsvícení může (ale logicky nemusí) být bílé a to samé že to může obsahovat obrázek. Ale opět, nemusí.
Nedal jsi jim kromě barvy absolutně nic a potom jim napíšeš že je to špatně?
Vytvoření něčeho podobného jim trvá nějakou dobu a nejsou tu pro srandu králíkům.
Barva jim je na dvě věci když neví co dál tam chceš.
Tvůj vkus opravdu neznáme a když nenapíšeš normální osnovu, nečekej že se do něj někdo zázrakem trefí. Na hlavu

Citácia
Chcel by som tam hex kód AAFF00 a font nechám na Vás. Môže byť aj biele podsvietenie, nadpisy môžu obsahovať aj obrázky.

Citácia
Odmeny:
SmouKy_
Citácia
Mordis napsal:

Citácia

Ty jim tu nedáš téměř žádné informace a potom napíšeš že to není podle tvého vkusu?
Tak jim napiš nebo ukaž něco, čeho se můžou chytit protože ti do hlavy nikdo nevidí.
Dal jsi jim jen barvu, font necháváš na nich, podsvícení může (ale logicky nemusí) být bílé a to samé že to může obsahovat obrázek. Ale opět, nemusí.
Vytvoření něčeho podobného jim trvá nějakou dobu a nejsou tu pro srandu králíkům.
Tvůj vkus opravdu neznáme a když nenapíšeš normální osnovu, nečekej že se do něj někdo zázrakem trefí. Na hlavu

Citácia
Chcel by som tam hex kód AAFF00 a font nechám na Vás. Môže byť aj biele podsvietenie, nadpisy môžu obsahovať aj obrázky.

Citácia
Odmeny:

Prostě slušně napsal že se mu to nelíbí, tak si tady zase nehraj na hrdinu a zástupce grafiků, dík
Brendy
Citácia
Mordis napsal:

Citácia

Citácia

Citácia
Odmeny:

Ehm, čo si mám o tom myslieť, že keď sem ktosi postne prvý príspevok tak sa mi musí páčiť? To mám akože sklopiť uši a súhlasiť? A platiť za niečo čo sa mne vôbec, ale, že vôbec nepáči... proste každý má svoje fonty... nech sa s nimi každý vyhrá.. farba je pre mňa dôležitejšia lebo to ide na firemnú vizitku.

A vždy sa tu pridávajú aj viac vzorov... napríklad jeden hráč má viac nápadov v hlave (keď mu to všetko sadne) tak sme hodí z každého niečo. Tvojmu "zbytočnému" komentáru nechápem. Ja som si určil tie podmienky tak počkám keď sa niekto k tomu nevyjadrí týždeň to premňa za mňa lockni, toď vše!
Mordis
Citácia
Prostě slušně napsal že se mu to nelíbí, tak si tady zase nehraj na hrdinu a zástupce grafiků, dík

Pozor, grafik přišel Nemůžu
Na ty tvé egoistické kecy se dá lehce zvyknout Dobrou to už není nic nového.
Na hrdinu se tu očividně snažíš hrát ty, jsi potom drsnější u kamarádů? rofl
Hold mu to místo pláče v SB raději napíšu sem. Což ty neznáš rofl
Potom to má nějaký význam.
A až se ty budeš snažit o nějakou grafiku (ne od někoho vzanou jak to máš rád) tak mi potom piš něco o zastávání se grafiků.
Když jsi tak moc velký profík jak ze sebe stále děláš, předveď nám tvou grafiku a uvidíme jestli se podle zadání barvy trefíš do vkusu daného hráče, který to po tobě chtěl Smile
Pokud neplánuješ vytvořit svou vlastní grafiku, tak nic nepiš. Jednak se ti už nemá kdo smát a druhak se to bude brát jako offtopic.

Citácia
Ehm, čo si mám o tom myslieť, že keď sem ktosi postne prvý príspevok tak sa mi musí páčiť? To mám akože sklopiť uši a súhlasiť? A platiť za niečo čo sa mne vôbec, ale, že vôbec nepáči... proste každý má svoje fonty... nech sa s nimi každý vyhrá.. farba je pre mňa dôležitejšia lebo to ide na firemnú vizitku.

Barva je důležitá, ale když jim dáš jen a pouze tu barvu, tak se potom nediv že se netrefí do tvého vkusu. Ukaž jim co chceš, minimálně se to zkus popsat protože z barvy se tvůj vkus určit opravdu nedá.

Citácia
Ja som si určil tie podmienky

Tvoje jediná podmínka je barva. Nic dalšího čeho by se mohli chytit nemají. A o to mi jde. Mě je jedno že se ti to nelíbí, ale nečekej že se někdo trefí do tvého vkusu když jim nedáš žádnou osnovu.
Brendy
Nenám nervy na tvoje priblblé poznámky a pripomienky, keď si chce niekto zarobiť tak to skúsi prípadne sa dohodneme na skype... vždy sa dohadujú detaily.. Ale keď ti to tak vadí už to tu lockni, vytvoril som si svoje jazyk A mimochodim čo keby si nepindal a vytvoril aj niečo ty keď sa do toho "grafikom" rýpeš, keď ma niečo záujme tak dohodnem detaily, len to chce trošku použiť hlavu. Smile Najprv mi musí niečo "padnúť do oka" aby sa s tým dalo niečo robiť a upravovať.

img.tpx.cz/uploads/SecurityofSFnadpis.png
Mordis
Citácia
už to tu lockni, vytvoril som si svoje

Dál to rozebírat nebudu. Přesně tak, chce to používat hlavu, oni u toho stráví svůj volný čas. A protože jim nedáš prakticky žádné informace nemají ti to jak realizovat.
Ale koukám že je to pro tebe těžké na pochopení
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche