Informácie o serveri
Čítať tému
Nadpisy + logo
|
|
Brendy |
Pridané 21.07.2017 20:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 533
Založený: 24.01.16
|
Zdravím, potreboval by som od Vás aby ste mi spravili nejaké nadpisy + logo pre firmu Security of San Fierro. Chcel by som tam hex kód AAFF00 a font nechám na Vás. Môže byť aj biele podsvietenie, nadpisy môžu obsahovať aj obrázky. A logo by som bol rád keby bolo v .png! Nadpisy ako vždy a všetky ako vzor stačí poslať len jeden. Nadpisy: - Security of San Fierro - Vedenie - Hodnosti a Platy - Voz. park (alebo vozidlá) - Informácie - Pravidlá Logo: - Security od San Fierro - vhodný obrázok pre bezpečnostnú službu (Security, SBS,...) Odmeny: Nadpisy: 500,000 - 1,000,000 $ (nekladiem si vysoké nároky podla toho odmena) Logo: 1,000,000 - 3,000,000 $ (hodnotím krásu + obtiažnosť) |
|
|
Anonym |
Pridané 22.07.2017 12:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 1265
Založený: 18.01.14
|
![]() ![]() Upravil Anonym dňa 22.07.2017 13:16 |
|
|
fIoW |
Pridané 22.07.2017 16:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 829
Založený: 20.07.15
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
FetaseK |
Pridané 24.07.2017 16:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 9
Založený: 23.07.17
|
![]() ![]() Upravil FetaseK dňa 24.07.2017 19:29 |
|
|
Brendy |
Pridané 24.07.2017 18:14
|
|
Chalani, zatial sa nikto netrafil do môjho vkusu... ![]() |
|
|
Mordis |
Pridané 24.07.2017 19:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 2009
Založený: 07.10.13
|
Citácia Chalani, zatial sa nikto netrafil do môjho vkusu... Sad (selé zle) Tak to si ze mě snad děláš prdel ne? Ty jim tu nedáš téměř žádné informace a potom napíšeš že to není podle tvého vkusu? Tak jim napiš nebo ukaž něco, čeho se můžou chytit protože ti do hlavy nikdo nevidí. Dal jsi jim jen barvu, font necháváš na nich, podsvícení může (ale logicky nemusí) být bílé a to samé že to může obsahovat obrázek. Ale opět, nemusí. Nedal jsi jim kromě barvy absolutně nic a potom jim napíšeš že je to špatně? Vytvoření něčeho podobného jim trvá nějakou dobu a nejsou tu pro srandu králíkům. Barva jim je na dvě věci když neví co dál tam chceš. Tvůj vkus opravdu neznáme a když nenapíšeš normální osnovu, nečekej že se do něj někdo zázrakem trefí. ![]() Citácia Chcel by som tam hex kód AAFF00 a font nechám na Vás. Môže byť aj biele podsvietenie, nadpisy môžu obsahovať aj obrázky. Citácia Odmeny: |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 24.07.2017 19:52
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Citácia Mordis napsal: Prostě slušně napsal že se mu to nelíbí, tak si tady zase nehraj na hrdinu a zástupce grafiků, dík |
|
|
Brendy |
Pridané 24.07.2017 20:05
|
|
Citácia Mordis napsal: Ehm, čo si mám o tom myslieť, že keď sem ktosi postne prvý príspevok tak sa mi musí páčiť? To mám akože sklopiť uši a súhlasiť? A platiť za niečo čo sa mne vôbec, ale, že vôbec nepáči... proste každý má svoje fonty... nech sa s nimi každý vyhrá.. farba je pre mňa dôležitejšia lebo to ide na firemnú vizitku. A vždy sa tu pridávajú aj viac vzorov... napríklad jeden hráč má viac nápadov v hlave (keď mu to všetko sadne) tak sme hodí z každého niečo. Tvojmu "zbytočnému" komentáru nechápem. Ja som si určil tie podmienky tak počkám keď sa niekto k tomu nevyjadrí týždeň to premňa za mňa lockni, toď vše! |
|
|
Mordis |
Pridané 24.07.2017 20:51
|
|
Citácia Prostě slušně napsal že se mu to nelíbí, tak si tady zase nehraj na hrdinu a zástupce grafiků, dík Pozor, grafik přišel ![]() Na ty tvé egoistické kecy se dá lehce zvyknout ![]() Na hrdinu se tu očividně snažíš hrát ty, jsi potom drsnější u kamarádů? ![]() Hold mu to místo pláče v SB raději napíšu sem. Což ty neznáš ![]() Potom to má nějaký význam. A až se ty budeš snažit o nějakou grafiku (ne od někoho vzanou jak to máš rád) tak mi potom piš něco o zastávání se grafiků. Když jsi tak moc velký profík jak ze sebe stále děláš, předveď nám tvou grafiku a uvidíme jestli se podle zadání barvy trefíš do vkusu daného hráče, který to po tobě chtěl ![]() Pokud neplánuješ vytvořit svou vlastní grafiku, tak nic nepiš. Jednak se ti už nemá kdo smát a druhak se to bude brát jako offtopic. Citácia Ehm, čo si mám o tom myslieť, že keď sem ktosi postne prvý príspevok tak sa mi musí páčiť? To mám akože sklopiť uši a súhlasiť? A platiť za niečo čo sa mne vôbec, ale, že vôbec nepáči... proste každý má svoje fonty... nech sa s nimi každý vyhrá.. farba je pre mňa dôležitejšia lebo to ide na firemnú vizitku. Barva je důležitá, ale když jim dáš jen a pouze tu barvu, tak se potom nediv že se netrefí do tvého vkusu. Ukaž jim co chceš, minimálně se to zkus popsat protože z barvy se tvůj vkus určit opravdu nedá. Citácia Ja som si určil tie podmienky Tvoje jediná podmínka je barva. Nic dalšího čeho by se mohli chytit nemají. A o to mi jde. Mě je jedno že se ti to nelíbí, ale nečekej že se někdo trefí do tvého vkusu když jim nedáš žádnou osnovu. |
|
|
Brendy |
Pridané 24.07.2017 22:34
|
|
Nenám nervy na tvoje priblblé poznámky a pripomienky, keď si chce niekto zarobiť tak to skúsi prípadne sa dohodneme na skype... vždy sa dohadujú detaily.. Ale keď ti to tak vadí už to tu lockni, vytvoril som si svoje ![]() ![]() ![]() |
|
|
Mordis |
Pridané 24.07.2017 23:10
|
|
Citácia už to tu lockni, vytvoril som si svoje Dál to rozebírat nebudu. Přesně tak, chce to používat hlavu, oni u toho stráví svůj volný čas. A protože jim nedáš prakticky žádné informace nemají ti to jak realizovat. Ale koukám že je to pro tebe těžké na pochopení ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí