Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Šachmat alebo WSTL?
Geroj
Zdravím, už dlhšie mám v hlave myšlienku spýtať sa ako vnímate, a či vôbec vnímate nejako videá zo superparby po stránke kvality či skôr obsahu, to je zrejme každého osobna vec.. ale napadlo mi dať do porovnania dve videá ktoré sú u mňa najsledovanejšie a tak si po nejakej dobe prečítať ako to vnímate teraz a ako ste to vnímali vtedy, viem že 2k views niesu nič moc ale pre SP je to predsa zaujímavé číslo. Ja beriem šachmat ako niečo čo tu má málokto a je to hlavne toho čo som na sp dakedy robil a čím som sa bavil, po obsahovej stránke je to podla mňa nabité až dosť a vytknem tomu asi len horšie spracovanie (prvoplánové rozhodnutia a nepremyslenosť deju) a ešte to že je to zbytočne dlhé... pri videu WSTL som to premyslel viac menej lepšie a spracovanie tomu niečo pridalo tiež, každopádne obsahovo to nebolo zas také nabité ako šachmat ale zato to bolo video na repre gangu, berte v potaz aj to že medzi videami je pauza snaď 6 mesiacov, tak ktoré je pre teba viac?

MaTy
Citace
Ten pocit keď každý ma pi*i topic ktory založiš Sad

Ale nemá gerojko, jen jsem nevěděl co k tomu napsat.
Jsem rád když je video kvalitní, i když má pointu. Já v šach mat i WSTL vidím snahu jak postránce kvality, tak smyslu videa.
Šach mat jsem vnímal spíše jako takový gang/gr montage a WSTL video normálně, jako video zapojující se do soutěže o nejlepší gang video, což se tuším i povedlo, ne? Kvalita ti v tomto videu opravdu nechyběla.
Videa od tebe byly vždy super a k pokukání, což mi teď docela chybí, ale tak aktivita je aktivita.
Momentálně si myslím, že kvantita převládá nad kvalitou a to ta doba pokročila, tak se mi to zdá divné, ale je to jen čistě můj názor. Určitě v těch videích změnu vidím k lepšímu jak po stránce kvality, tak obsahové, někdy stačí 3-4minutky, než 10 minut. To mi věř.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
fIoW
u3 slzy a nebreč v tom shoutboxu.
Jednoznačně víc uznávám WSTL video protože je mi jasný že to bylo těžší zorganizovat, šach mat mi příjde prostě jako gr montage (sorry braško ale tak to je prostě, zažiješ ameriku). V tom WSTL videu s tebou "spolupracovalo" víc hráčů takže muselo být těžší je zorganizovat (jako ten začátek jsme dali tak na stopadesátej pokus) a prostě celkově mi to příjde promyšlenější. ZDAR
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Anonym
Mňa osobne pobavil začiatok WSTL gang videa. Šach mat som nikdy celý nevidel lebo sú v ňom pre mňa nezaujimavé veci. A ak by si mohol tak povedz mame nech mi dovolí ešte 30 minut.
Ruda
To první video je udělané fakt pěkně, hodně se mi líbí jak je to zpracované. To druhé už je jen sestřih z GR a to už tu bylo tak milionkrát. BTW: Proč si ve Westu a jezdíš v barvých IBčka to druhé video? :-D
Qvosty_
Pretože bol v gangu the renegades ktorý mal šouky LOOL

A viac sa mi páči to wstl video, lebo ma pobavil ten začiatok hlavne no a vidno že si s tým dal prácu väčšiu ako na šach mate
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
19%
Skyrace
8 Hlasů
25%
Deathmatche