Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Eskort Servis LV
Arbys
img.tpx.cz/uploads/eskortarbys1.png

media.giphy.com/media/xUPJUsZ7YGYcrgDvWg/giphy.gif

_____________________________________________________________________________________________________

img.tpx.cz/uploads/eskortarbys2.png

V poslední době jsem opět po nějaké době začal dělat šlapku a všiml jsem si, jak je firma v LV zanedbaná, firma se stále prodávala a u nikoho nevydržela, tak jsem firmu koupil, přejmenoval, přesunul a začal se o ní starat. Firmu si plánuju nějakou tu dobu nechat, takže pokud vám jde o stálého majitele, u mě nemusíte mít strach.

Práce prostitutky je buď poskytování služeb zákázníkům - odměna za 1 pimp ze pohybuje od 25 000$ do 35 000$, podle koefu, nebo tancování v strip klubu, který máme hned u firmy.

Ve firmě máme stálý plat 99%, jelikož mi nejde o to, vytřískat z firmy prachy, protože jich mám našetřených dost.

Firma se nachází v oblasti Bone County, u strip klubu. Blízko je benzínka, ammu-nation, levné karavany a stadion. Firmu lze označit pomocí /cloc 9.

Ve firmě panuje skvělý kolektiv, navzájem si pomáháme. Při větší aktivitě plánuji soutěže jako otázky, auto smrti, příklady apod.

_____________________________________________________________________________________________________

img.tpx.cz/uploads/eskortarbys5.png

Majitel firmy - Arbys
Spolumajitelé firmy - Internet, Vitman, Yoistik

[center]img.tpx.cz/uploads/eskortarbys3.png

V naší firemní garáži se nachází:

Cheetah
Infernus
Bullet
NRG-500
Maverick
Broadway (auto na mise pro šlapky)

img.tpx.cz/uploads/eskortarbys4.png

0 - 20 000$ - Šlapka
20 000$ - 50 000$ - Bordel máma
50 000$ + - Legenda

ESKORT SERVIS LV - old, but gold

.. celá naše firma bude ráda, když si přijdete vyzkoušet job prostitutky a vyberete si právě nás Smile ..
Upravil Arbys dňa 24.09.2017 09:32
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
apolo14
Pěkně kámo pěkně.
Vizitka pěkná nadpisy na tebe takové gůd, ale co mě teda zaujalo byl ten gif Smile.
Musím říct, že tohle se ti povedlo můžu ti vytknout asi jen 1 věc.
Co ty hodnosti chlape.... Legendu, když vydělám 50k ? :D Už jen to pro mě znamená kvalitu firmu a pokud dáš každému kdo ti vydělá 50k legendu tak nwm nwm... Zkus si trošku pohrát s těma hodnostma a legendu dávej jen hráčům co u tebe stráví nějakej ten pátek nebo jsou něčím legendární viz. já např svým humorem, protože určitě legendární nejsem :D, ale je to tvoje věc :D
Jinak majitel v pohodě, nějakolikrát si my dělal grafiku, než jsem si jí začal dělat sám takže dík. A GL S FIRMOU bradr. WCS
Gameluner
Tak tohle jsem ještě fakt neviděl. Vizitka je.. Jedním slovem.. ... Úžasná!!
Firemní kolektiv taky, ty taky. Toto se mi zdá jako dost dobrá kombinace, tři úžasné věci v jednom. Takže at ti to dloooooouho vydrží!
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Arbys
Apolo, s platem 99 jde firme za 1 pimp asi 200 a to nez naplacas dohromady 50 000 fakt trvá :D Ale tak mozna tu legendu zmenim
Diky vam oboum za kladny hodnoceni vizitky
MaTy
Prostitutka a.k.a. továrna ma peníze. Ze začátku bez taxy nic moc job, ale.jakmile dosáhnete nejvyšší taxy, tak to je hotová továrna na peníze (něco pro zagze)
Ve firmě LV to bylo vždycky fajn co si pamatuju od Dusana třeba. Super firma to byla, tak doufám, že půjdeš v jeho stopách a udržíš jí opět v top příčce.
Musim pochvalit nadpisy, pecka barva a job, gl a hodně spokojených zakazniku.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
_internet_
Vizitka se mi moc líbí.Co se týče firmy tak kolektiv je dobrý a i to ostatní.Doufam že si firmu dlouho udržíš.Jsi dobrý majitel firmy,proto i do budoucna ti budu velmi rad dělat sp.Majitele
Upravil _internet_ dňa 25.08.2017 09:21
Arbys
Maty, přesně jsi to vystihl :D díky, jsem rád že se ti vizitka líbí

díky za koment internete, jsi super spolumajitel Smile
Loly
Chcel si aby som tu dal komentár. Tak tu je. Je to ako návrat legendy, táto firma fungovala ešte keď som začínal takže som rád že funguje znovu Smile.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
DanyaS
Vizitka hezká, šlapku jsem nikdy moc rád nedělal, ale tak věřim, že někoho to baví:D
Firma jen ať vydrží
Gl gl gl gl
Arbys
danyas, šlapka je život! :D firma určitě vydrží Smile

díky vám oboum
Eme
luxus vizitka asi jedna z top aku som kedy videl gify nadpisy zvyraznene texty. ppči, len by som odstranil tie ciary co oddeluju nadpisy
Arbys
dik pane spolumajitel :D
Ejdam
Chcel si aby som ti napisal komentar tak tu maš
Arbys
Dik power, trosku jsem zapomnel odpovedet xd jinak firmu mi drzi chvilku internet, poprosim nelockovat
Esquilex
Vizitka velmi pekná ...nech sa Vám darí Smile
Arbys
Díky, někdy se zastav Smile
Nxs
Ta vizitka, TOP, TOP, TOP! Firma super, nadpisy super, pozice super, šéf super. GL, neprodej to hlavně! Smile
Arbys
Neboj, dokud budu mit alespon tu hodinu denne cas a ve firme bude alespon nekolik clenz, tak si ji nexham :D dik
Smexy
Ahoj Arbe za 1) vizitka se ti vážně povedla za 2) firma a kolektiv super u šlapky jsem začínal když eskort vlastnil Jan co ale také co jen mě u šlapky mrzí že už není tolik lidí co by to dělalo stejně jako u taxi a to samé zákazníci taky nejsou už moc každopádně se co nejdříve přidám. Užívej života i hry.
NIGHTMARE
Zdar arab :D. Čo k vizitke no fakt mi to vyrazilo dych je ti krásne a ten gif tak to som ešte nevidel :D. Čo sa týka firmy tak som tam ešte nebol pretože mám u šlapky vlastnú firmu a keď robím šlapku tak idem tam Smile. Dúfam že ti to vydrží je to úžasná firma začiatkom roka som ju dá sa povedať úspšne viedol 4 mesiace Smile. Ta firma sa mi zarila do srdca od kedy to mal dušan :D. Tak dúfam že mi tu firmu pekne postrážiš a niekedy sa do nej určite rád vrátim ŠLAPKAM ZDAR Inak Smexy ty si ako **** že u šlapky som začínal keď eskort vlastnil Jan :DDDD no nič, dúfam že sa vo firme čoskoro uvidíme, tak nech sa darí a šlapkam zdar !
img.tpx.cz/uploads/hazz.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace
12 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov