Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - LuXuS
|
|
LuXuS |
Přidané 25.08.2017 19:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 36
Založený: 21.08.17
|
SERVER INFO Nick:LuXuS Odehrané hodiny:270h + 150h (na starém účtě - již smazaný) Bankovní "Obnos":Max pár set tisíc ![]() Marihuana:0g Dům:č.241 Gang:Žádný Nejoblíbenější Příkazy:/kill,/lv,/info Oblíbený admin:Nosfe a vysloužilá Kikush Oblíbené Vozidla:Sultan Oblíbená Práce:Zdravotník,Pobřežní stráž Web Info Nick:LuXuS Účet na webu používám krátkou chvíli proto si myslím že více info o webu neni potřeba Osobní Info Jméno:Josef(Pepa) Datum narození:28.7.2001 Věk:16 Kraj:Ústecký Stav:Šťastně zadaný Zaměstnání:Student Vzdělání:Základní a Studuji střední školu(Obor Informační Technologie) Jazyky:Čeština,Angličtina,(Částečně Ruština),C#,Java a Scratch Děti:Chci mít 2 Kde Bydlím:V bytě S kým bydlím:S mamkou, jejím přítelem a psem Sexuální Orientace:Heterosexuál Víra:Věřím že vše se dá dokázat ![]() Povaha Typologie:Flegmatik - Cholerik Pohled na svět:Realista - Pesimista Otevřenost:Introvert Moje Povaha:Líná, depresivní a stydlivá Postava Výška:190cm Hmotnost:70kg Postava:Hubená Barva očí:Modrá Barva vlasů:Blond-Špinavá blond Brýle:Mám, nosím jen když sám chci, nejsou nutností Na těle mam:Měl jsem piercing ve rtu, mám roztahovák v uchu a chci mnoho tetování ![]() Vousy:Skoro nic Závislosti Kouření:Nesnáším Alkohol:Nemám ho rád Sex:Ano Závislosti:Přítelkyně,SuperPařba a muzika Zájmy Zájmy:Muzika Sport:Ne díky, radši SuperPařbu Literatura:Radši film Hudba:Death Metal, Deathcore, Brutal Slamming Death Metal Zvíře:Ano, pes Můj Styl Motto:Stejně všichni chcípneme Web:http://luxus.4fan.cz/(pracuji na něm) Životní cíl:Šťastná Rodina, vytvářet muziku Co nesnášim:Cigarety,Lidi Co miluju:Přítelkyni Muzika:Suicide Silence,Acrania Jídlo:Pizza Pití:Mnt Dew, Monster, Mlíko Film:Série Rychle a Zběsile Kniha:Radši komix Oblečení:Černé Barva:Černá,Modrá,Červená
Upravil/a LuXuS dne 27.08.2017 15:57 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz