Informácie o serveri
Čítať tému
[]MembeR_ - Vizitka
|
|
MembeR |
Pridané 25.09.2017 21:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 6
Založený: 06.07.17
|
Ahoj! ![]() Vítej u mé vizitky, doufám, že se něco nového o mně dozvíš. ![]() ![]() Váš nick na serveru: []MembeR_ Odehrané hodiny na serveru: Nuže, na hlavním účtě jsem měl cca okolo 600 hodin ale teď začínám od znova asi okolo 100h ![]() Váš bankovní obnos: 5 000 000$ [img]http://superparba.eu/themes/SuperParba/images/server/banka.png[/img] Nasbíráno marihuany: 1g [img]http://superparba.eu/themes/SuperParba/images/server/marihu.png[/img] Vlastním dům číslo: - Vlastním hotel číslo: - Momentálně jsem šéfem/členem gangu: - Můj oblíbený administrátor: Wery, Fantasy, Nosferatu Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q, /radio Můj nejoblíbenější event serveru DM ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Let smrti od Wery ![]() Mé oblíbené vozidlo: Infernus ![]() Má oblíbená práce na serveru: Ruská Mafie B) Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 ![]() Váš nick na webu: MembeR Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 3 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: - Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=86738 ![]() Jméno: Víťa Příjmení: Na co příjmení když mám jméno? ![]() Datum narození: - Věk: Jsem dost starý, i dost mladý, záleží na tom jak si to kdo vezme. Kontakty: ![]() ![]() Kraj: Praha Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nevím, nepočítám je. Jsem rád za každého. ![]() Stav: Volný. ![]() Zaměstnání: To není nějak důležité uvádět. ![]() Vzdělání: Základku jsem udělal, heč.. ![]() Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, ruština. Děti: Nemám a zatím nechci. ![]() Kde bydlím: V bytě. S kým bydlím: Se spolubydlícím. ![]() Sexuální orientace: Heterosexuál. ![]() Poznámka: Žádná. ![]() ![]() Typologie osobnosti: Melancholik, občas. ![]() Pohled na svět: Pesimista, poslední dobou. Otevřenost: Extrovert, introvert, jiná. Moje povaha: Aktivní, bavící, dobrý. xd ![]() Výška: 191 cm Hmotnost: Nevím už. ![]() Postava: Hubená. Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Černá (Ale měním hodně barvy vlasů) Brýle: Nemám. Na těle mám: Moc chlupů ![]() Vousy: Nemám, ale chci. ![]() Fotografie): ![]() ![]() Kouření: Ne. Alkohol: Často. ![]() Sex: Když se mi chce B) Závislosti: Hraní her, chození do klubů, ničení věcí. ![]() Zájmy: Vaření, opravování. ![]() Sport: Hrál jsem basketbal ale už nehraju. ![]() Literatura: Nečtu. ![]() Hudba: Dubstep, rock. Zvíře: Měl jsem psa ale ten mi umřel. A taky morče které jsem zabil hopíkem. ![]() ![]() Moje motto: Falešný přítel je horší než nepřítel. Příteli věříš, kdežto nepříteli se vyhýbáš. Moje webová stránka: - Životní cíl: Žádný. ![]() Co nesnáším: Falešný přátelé. Co miluji: Pravé přátelé. ![]() Oblíbená muzika: Oblíbené jídlo: Guláš a čína. Oblíbené pití: Rum s colou a samotná cola. ![]() Oblíbený film: To. Oblíbená kniha: Cormac McCarthy - Cesta Oblíbené oblečení: Beru všechno. ![]() Oblíbená barva: Oranžová a [bcolor=#ffffff]černá[/bcolor] Přeji hezký zbytek dne. MembeR_
Upravil MembeR dňa 24.11.2017 11:45 |
|
|
Pandy |
Pridané 25.09.2017 22:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ty bláho tak to je jedna z vizitek, co mě teda fakt pobavila ![]() Citácia Sex: Jak kdy, Er mi někdy dá a někdy ne. Twl, proto už dlouho nemrouskala ty prasáku ![]() Jinak na té fotce jsi sexy, máš super postavu, joo, to jsou ty hodiny strávený v posilce ![]() Každopádně díky za označení oblíbenýho admina, toho si vážím za to Ti snad udělám Let smrti, když ho máš tak rád a je to jediná akce co jsi vyhrál *COOOOL* Jinak Tvoje vizitka se celkem dobře čte a má fajn styl psaní, konečně vím jak se jmenuješ taky. Citácia Jméno: Meno ![]() ![]() Nic drž se chlape, jsem ráda, že jsem první komentující Tvou vizitku ![]() |
|
|
MembeR |
Pridané 26.09.2017 15:44
|
|
Díky ![]() ![]() ![]() |
|
|
Kacka |
Pridané 26.09.2017 16:11
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1185
Založený: 15.06.17
|
Sice tě jako hráče neznám ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Fantasy |
Pridané 26.09.2017 16:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 1022
Založený: 24.01.13
|
Zdar, Member ty chlapáku, moc ti děkuju za to označení nahoře, vizitka se mi osobně moc nelíbí a přijde mi to jako troll, ale co už každej ma svůj vkus a jinak přijdeš mi trochu fajn, občas mě sereš ale na to si snad zvyknu divochu, takže tak a jak si mě oje*al o 300k, to si ještě vyřídíme. Hlavně ať se ti daří v reálném životě tak i na Superpařbě. Bye |
|
|
MembeR |
Pridané 26.09.2017 17:28
|
|
Citácia Kacka1997 napsal: Díky ![]() Fantasy, troll to bylo jenom s tou kočkou a fotografií, jinak je to opravdová vizitka. ![]() ![]() |
|
|
Gameluner |
Pridané 26.09.2017 17:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 1845
Založený: 15.12.16
|
Pěkná vizitoš ![]() Moc se neznáme, škoda, podle vizitky v pohodě hráč, GL ![]() |
|
|
MembeR |
Pridané 26.09.2017 21:13
|
|
Citácia Gameluner napsal: Díky. ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa