Informace o serveru
Číst diskuzi
TRIČKO PRO FANNYHO!
|
|
Frenk98 |
Přidané 14.10.2017 10:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 910
Založený: 23.09.13
|
Dobrý den přátelé a grafičtí mágové. Obracím se na vás s malou prosbičkou. Našel by se zde někdo, kdo umí upravovat skiny do GTA SA? Pokud ano, rád bych vás poprosil o vytvoření trička na ID 267 (Poručík Hernandez). Tričko by se skládalo z mého loga (to fialové "F" s černou kšiltovkou) a tričko bych vás chtěl požádat o celé bílé. (Velké logo na záda a pokud by šlo tak i jedno ze předu na levé prso - menší). A pokud by jste uměli i udělat kšiltovku a nasadit ji na skin, tak nějakou na styl SnapBack s bílým "F" uprostřed. Logo: ![]() Odměna v podobě 2,000 kreditů či 5,000,000$. Vyberte dle vás. Mockrát děkuji a těším se na výtvory, pokud se zde nějaké objeví. Upravil/a Frenk98 dne 14.10.2017 10:44 |
|
|
Krowky |
Přidané 15.10.2017 14:02
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
A logo konkurencneho serveru na ktory to potrebujes tam nechces rovno dat? |
|
|
Tearsko |
Přidané 15.10.2017 15:32
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8714
Založený: 07.03.12
|
za 5 000 000 $ ti predám ak chceš opravené logo vo forméte 600x600 na bielom pozadí a ak budeš chcieť tak môže byť aj na priesvitnom pozadí za 2 000 kreditov + 5 000 000 $ ![]() Skin pre konkurenciu robiť nebudem ale aj tak je to skin ktorý je len velmi ťažko editovatelný a bol by s tým dosť problém. |
|
|
Frenk98 |
Přidané 17.10.2017 17:53
|
|
Citace Krowky napsal: Kdybych Tě neznal z dřívějška Krowky, tak řeknu že jsi hlupák. Ale já Tě znám, mam Tě i rád tak Ti odpovím slušně. Nepotřebuji to pouze na konkurenční server, dostal jsem nápad mít vlastní skin jako dříve tak proč se nezeptat zkušených grafiků. Jinak co máte všichni s tím, že točím i pro konkurenci? Několik let jsem točil pouze pro Super Pařbu a když se ozval někdo jiný tak hned kecy kecy kecy a nikoho nezajímá, že mě to na Super Pařbě už nebaví neboť tu nejsou nové zásadní věci. Je to moje osobní věc, nikde nemam smlouvu ohledně toho, kde smím hrát a co smím točit. Pro Tvůj osobní klid - videa ze Super Pařby opět budou pokračovat, tak snad Tvoje rozčarování zmizí ![]() |
|
|
Krowky |
Přidané 17.10.2017 18:25
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
Tiez som ta mal rad a povazoval za normalneho, vlastne to ze ta beriem az normalneho sa moc nezmenilo ale nepride mi celkom fer pytat si od grafikov na SP fore aby Ti vytvorili svojsky skin ktory zvacsa v poslednej dobe uzivas na konkurencnom servery. A co to uplne zabija je ten odkaz na tvoj kanal v podpise, kliknem a prve co vidim su videa z konkurencneho serveru. Pride Ti to vhodne davat si taky podpis na fore Superparby? |
|
|
Frenk98 |
Přidané 17.10.2017 18:43
|
|
Citace Krowky napsal: Ten podpis není změněný asi dva roky, nepřidávám sem příspěvky tak jsem na to úplně zapomněl. A měnit ho nehodlám, jelikož na tom kanále je přes 200 videí ze Super Pařby... Natočím 10 videí z konkurence a hned je to problém, nikdo neřeší že tam jsou videa i ze zahraničí či s třetího konkurenčního serveru, problém je hlavně WT*S... A proč bych se nemohl ptát grafiků na fóru SP, mam tu kamarády a vím, že jsou tu schopní grafici tak v čem je problém? V tom že z posledních 10 videí je 6 z konkurence, 3 ze SP a 1 z jiné hry? Nemyslíš vážně ![]() |
|
|
Fifa |
Přidané 24.10.2017 17:04
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5288
Založený: 07.04.16
|
Více jak týden neaktivní.![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa