Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Novináři LV | Vizitka |
Cappuccino

img.tpx.cz/uploads/novinarilvapolo02.png
Vás vítají u firemní vizitky.
Po připojení do firmy si doporučuji přečíst firemní info.

img.tpx.cz/uploads/22834418_1716874441690484_205905334_n.jpg
img.tpx.cz/uploads/novinarilvapolo01info.png
Naše firma se zabývá prací Novináře.
Sídlíme v Las Venturas, konkrétně v oblasti Linden Station.

img.tpx.cz/uploads/LindenStation-GTASA-exterior.jpg
Také nás můžete najít pomocí /cloc 10.
img.tpx.cz/uploads/novinarilvapolo02plat.png
Plat se u nás pohybuje mezi 95-99% a řídí se pravidlem, 100k do firmy + 1% k platu.
S
nejnižším koefem dostanete za misi cca 15k za sebe a 5k za dalšího člena konvoye.

img.tpx.cz/uploads/novinarilvapolo01voz02.png
Ve firmě máme vozidla nejlépe odpovídající naší žurnalistické práci.
9x Infernus
img.tpx.cz/uploads/22833446_1905045622855840_1281088963_o.png
1x Newsvan
U firmy máte samozřejmě možnost si zaparkovat vlastní vozidlo.

img.tpx.cz/uploads/novinarilvapolo02mise.png
V naší firmě se soustředíme pouze na jedinou misi a tou je 7) Paparazzi Prickle Pine.
Občas během mise jezdíme tankovat na benzínce ve Spinybed za 150$/l.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Věřte, nevěřte, jsme u konce. Já vám tímto mnohokrát děkuji za přečtení této vizitky a [S]mexymu za možnost jí napsat. Doufám že spolu brzy sepíšeme nějaké noviny ve firmě Novináři LV !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nadpisy by Apolo.
Vizitka by Taiki.

Upravil/a Cappuccino dne 26.10.2017 13:23
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Smexy
Brácho děkuji ti za firemní vizitku, je hodně povedená. Sice je krátká ale ale stručná a vše ohledně firmy jsem tam našel. Tak že ti velice děkuji. A také bych chtěl za sebe a celé vedení firmy poděkovat Apolo14 za nadpisy. Velice si toho vážíme. Doufám že se s některými z vás uvidím ve firmě a zatím přeji hodně zdaru v ostatních jobech.#[S]mexyJeBůh
Treyolo
Skvělá vizitka a ještě lepší firma. Díky
d0g_
W
A
U

Vizitka prehladná a je v nej všetko čo treba.
Teraz k firme
Zatial sa mi novinarstvo páči a dufam ze tento nazor dlho nezmením :D
Vedenie je velmi dobré ale najlepší je aj tak ten strelený kolektív :D
Dufam smexy že si firmu ponecháš čo najdlhšie.

JAZVEC
Smexy
Diky Jezevčíku, mám dost nabídek ale firma mě hodně baví a líbí se mi dneska jsem udělal 10K bodů a chci v tom pokračovat, mám ve firmě super lidi. Konečně lidi co se nechovají jako děti. A mají trochu rozumu. Zítra Ahoj.
mtr1
Firma výbornaSmile Vedeni suprový... kolektiv kamaradsky.
Pojďte se k nam přidat ♥
Cappuccino
Díky chlapci ;)
Tom14
Hoši už potřetí vám říkám že ta nejbližší benzina u firmy je za 100$/l ještě mnou domluvená :D. No tankujte si kde chcete.. ale jinak přeji dlouhodobý úspěch s firmou a pevné nervy s odpovídáním na dotazy + mnoho $ Good job!
apolo14
Hou Hou Hou... Ještě nejsou Vánoce, že ne ?

Firmu moc hodnotit nemůžu, jelikož jsem v ní nebyl a na serveru lidi z vaší firmy moc nepotkávám, ale to je taky tím, že se tam zdržují jen na pár h hodit akci a utéct někam pryč :D (To hlavně neříkejte nosfemu)
Ale podle vizitku bude určitě super, slyším, že máte i super kolektiv takže paráda.

Vizitka to je už něco jiné :D T0P Nadpisy, určitě jste si vybrali toho správného grafika :D Nějak moc EGA ne ? :D Čte se to hezky dokonce pokaždé, když jsem tu vaší vizitku otevřel tak jsem si to četl celé od znova jak jsem se do toho vždy tak zadíval :D

GL S firmou snad dlouho vydrží :*

PS: Díky za to označení dole (Nadpisy by xxx) Smile
Cappuccino
Tome, díky za chválu. ;) Jde o to že benzínka kterou jsem uvedl já je přímo na trase, takže to je rychlejší.

Apolo, kolektiv tam opravdu super je, takže někdy přestaň utíkat a zastav se u nás. Určitě jsi kdykoliv vítán. ;) Mnohokrát děkuju za chválu vizitky, mě osobně totiž přijde že jsem tam něco udělal špatně a nemůžu přijít na to co mi tam nesedí :D To si teda piš, že jsme vybrali správného grafika ;) (Vzal sis za to můj měsíční výdělek na SP ... :D :D)

PS: Autoři by měli zanechávat podpis ;)
Multiplayer
Nazdar sousedi Smile konečně sem se vám rozhodl napsat Smile firma super lidi taky fajn (na některé) žádné naschvály až na vyjimky vedení jak vidím taky super a hlavně fajn majitel! no k vizitce tam není co dodat je skvělá ale když jí dělá Taiki je a bude skvělá pořád! Smile
Cappuccino
Citace
petrobst222 napsal:

Nazdar sousedi Smile konečně sem se vám rozhodl napsat Smile firma super lidi taky fajn (na některé) žádné naschvály až na vyjimky vedení jak vidím taky super a hlavně fajn majitel! no k vizitce tam není co dodat je skvělá ale když jí dělá Taiki je a bude skvělá pořád! Smile

Díky pane! Takovou chválu si ani nezasloužím Kytka pro tebe
LSK
Pekna vizitka. Myslim si ze firma je v dobrych rukach. Good luck s firmou.
Mozno niekedy zavitam medzi vas
Arbys
Vizitka neaktuální, lock
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
21%
Skyrace