Informácie o serveri
Čítať tému
vizitka:heddak007
|
|
heddak |
Pridané 01.11.2017 20:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 43
Založený: 02.08.14
|
[bcolor=#00ff00]Serverové informace[/bcolor] nick na serveru:heddak007 Odehrané hodiny na serveru:500+ Váš bankovní obnos:Momentálně kolem 60mg Nasbíráno marihuany:Zatím nic Vlastním dům číslo: Mám chatrč id 610 Vlastním hotel číslo: - Momentálně jsem šéfem/členem gangu: - Můj oblíbený administrátor:Barty,Johny,Wery,Baseball,Panther. Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/flip /port /firmy /admins Můj nejoblíbenější event serveru: Parkour a závody Má nejoblíbenější akce od administrátorů:szelbyho autodráha Mé oblíbené vozidlo: Cheetah,Sultan Má oblíbená práce na serveru: Dealer,pilot,Řidič kamionu a autobusu Práce AT: Za mě určitě 1 všichni odvádíte skvělou práci Webové informace Váš nick na webu:heddak Vloženo komentářů: koukni se ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: - Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemám bohužel Osobní stránka Jméno: Tomáš Příjmení: Jedno Datum narození:Rok 2000 věk: 17 let kraj: ustecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dostatek Kde bydlím: V paneláku Sexuální orientace:Heterosexuál Moje povaha Typologie osobnosti:flegmatik Pohled na svět:Optimista Moje povaha: Bavící,klidná,plánující Info o postavě :výška: 175 cm hmotnost: 50kg Barva vlasů: Blond Závislosti :kouření: Občas doutníky Alkohol: Ne Závislosti:Kolo,SP,Kamarádi Moje zájmy Zájmy:fotbal s kámošema Hudba: Rammstein Upravil heddak dňa 01.11.2017 20:28 |
|
|
Rich |
Pridané 01.11.2017 20:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Zdravím, Napíšem ti tu prvý ![]() ![]() ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
zoubkovavilaOLD |
Pridané 01.11.2017 20:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 117
Založený: 12.07.17
|
Jaj, ten prvni nadpis nejde ani precist. Na me to ja takove moc barevne. Co te znam z firmy tak pohode typek. At se dari : ))) |
|
|
heddak |
Pridané 01.11.2017 20:44
|
|
Ahoj,díky moc ![]() ![]() |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 01.11.2017 21:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 200
Založený: 02.10.17
|
Vizitka, taková duhová, až mě bolí celkem oči, na serveru jsem tě doposud neviděl, zjevně to bude tím, že se nijak neangažuješ v chatu, a hraješ si svou hru. Na tolik barevná vizitka, ale obsahuje dostačující informace o tobě. Přeji hodně štěstí ve hře a mnoho úspěchů a také to štěstí v životě. |
|
|
heddak |
Pridané 01.11.2017 21:28
|
|
Ahoj ano přiznávám je to hodně barevné omlouvám se ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa