Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Stává se vám to taky?
Ano 2 Hlasů
67%
Ne 1 Hlas
33%
Počet hlasů: 3

Názor na hráče..
HePeplyYT
Asi každý už vás někdo urazil a tisíckrát na serveru,podvody,stráty..Stále nadávání od hráčů..To by potřebovalo zlepšit.Už hodně lidí skončilo na SP, budu rád když si každý uvědomí že když někomu nadáváte do rodiny aneb. něco jiného přemýšlejte co děláte..Opravdu to není příjemné..Ani ze srandy. Rád pomohu serveru,ale jinak to nejde..Prostě si to musíte uvědomit :D ..Chápu..10letý děcka nemají rozum, nechci urážet..ale prostě je to tak čím víc let tím větší rozum..Však i ty podvody,chápu to každý chce peníze.. ale jak psali v novinách tak se to dá vyřešit..Tož vše.. [ ! ] NEZNAMENÁ TO JAKO URÁŽKA, JE TO POVAŽOVANÝ NÁZOR,NEMÁM NIC PROTI SP, JE TO NEJLEPŠÁ SERVER Smile .. DOUFÁM ŽE NEBUDU MÁT NEPŘÁTELE.. DÁKY..
Ondrah98
Co si nám to chtěl sdělit? Protože si absolutně protiřečíš a hlavně nevidím, že bys něco navrhoval... Zase úžasná kravina na zlepšení sobotního odpoledne.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
DanyaS
Chyby / návrhy.. Jo, ta kurzíva je tam chyba Sad

Proč sem dáváš takovou volovinu, když už tak to dej někam kde se to bude hodit a né do návrhů.

PROTO S NÁVHREM NESOUHLASÁM, NEPŘIPADÁ MI, ŽE TO PROSTĚ BUDE TADY NA SP FUNGOVAT. Špatný*JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
HePeplyYT
Omlouvám se, špatně jsem si přečetl Osnovu...OMLUVTE TO!! :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche