Informácie o serveri
Čítať tému
Gedrys. Vizitka :O
|
|
Gedrys |
Pridané 20.11.2017 18:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 37
Založený: 10.09.15
|
![]() Nick na serveru > Gedrys. Odehrané hodiny > 1300 . Bankovní obnos > Jako, je tam ta 1-miliarda . Nasbíráno marušky > Momentálně asi tak 0,05g . Vlastním dům > V dilimore ID - 298 . Vlastním hotel > Mít za co ho koupit, tak klidně ![]() Momentálně jsem šéfem firmy > Los Santos Airlines . A členem gangu > Red Racers . Můj oblíbený administrátor > Wery, Mordis, Panther, ANTIVIRUS, salamoun, apod. Můj nejoblíbenější příhaz na serveru > /givecash , /getammo, /lv, /pmid .. Můj nejoblíbenější event > GR = Bridge, Rally . Má nejoblíbenější akce na serveru > RACE ! Mé oblíbené vozidlo > Infernus, Cheetah, ale i tak chodím pěšky ![]() Oblíbená práce > Asi ten Pilot, když už jsem ten Majitel . Ohodnocení AT > Jako asi není co hodnotit . ![]() Nick na webu > Jen blázen, by si dal jiný nick jako má na serveru ![]() Vloženo komentářů > Tak to bude rychlý, zatím je tam 0 . Vloženo příspěvků ve fórum > 16, lepšíme se . Nejlepší screen ze hry > To bude asi ten, který si schováváme do dnes. Tož nemám žádnej ![]() Nejlepší video z GTA/SA > Na videa se bohužel nedívám . Nejlepší téma na fórum > Žádné mě nenapadá . ![]() Jméno > David . Příjmení > C***** . Narození > 17.6.19xx . Věk > 18 y.o . Kontakt > Nesdílím *parada* . Kraj > Jihomoravský . Počet kamarádů > Mnoho . Stav > Zadaný/a . Zaměstnání > Na volné noze . Vzdělání > Základní, Střední + Maturita . Jazyky > Čeština, Slovenština, Angličtina, Polština a něco z té Ruštiny ![]() Děti > Jasan, chci ! Bydliště > Doma . S kým bydlím ? > Rodina, sám, přítelkyně, jak se to vezme . Sexuální orientace > Hetero sexouš . Poznámka ? > Není ![]() ![]() Typologie > Cholerik . Pohled na svět > optimista . Otevřenost > Jiná . Povaha > Aktivní, Bavící, Nervózní, Věrná a to by už stačilo . ![]() Výška > 186cm . Hmotsnot > 76,4kg . Postava > Sportovní, " Svalnatější " . Barva očí > Modrá . Barva vlasů > Hnědá . Brýle > Zatím slepej nejsem ![]() Na těle mám > Oblečení . Vousy > Jak kdy . Fotografie > Né ! Děkuji . ![]() Kouření > Vůbec ne . Alkohol > Málo kdy . Sex > Ano ![]() Závislost > Móda, Fitness, Workout " Street workout ", Sport, PC, Game, TV, apod. ![]() BORDEL ! ![]() Zájmy > PC, Cvičení . Sport > Fitness, apod. . Hudba > POP, HIP HOP, Disco, a cokoliv, co se dá poslouchat . Domácí mazlíček > Pes, Kočka, sestra . ![]() Životní cíl > Být slavný na SP ![]() Co nesnáším ? > Hráče na SP, co jsou otravní . Co miluji ? > klid na SP, Přítelkyni . Oblíbená barva > Zde můžeš vidět + Modrá . ![]() Red. Wery Apero[SR] Kurkuma Salamoun [W]arning Panter Eminem. Za[G]z Rich DaJaS_ Internet. Tumik Eddy Zde bych chtěl mockrát poděkovat administrátorům, Warning a Panter kteří mi hodně popomohli. Děkuji
![]() Upravil Gedrys dňa 20.11.2017 19:51 |
|
|
CumShot |
Pridané 20.11.2017 20:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 181
Založený: 19.11.15
|
Nadpisy opravdu povedené, vizitka trošku delší, ale tak to vůbec nevadí, co tak koukám, tak jsi asi gangsta srdcem i duší, co hodina, to už sedíš v dodávce, řekl bych, že jsi bezproblémy hráč, rád jsem si proti tobě sem tam zajezdil to GR, ať se daří jak v realném tak i herním životě. CumShot |
|
|
Gedrys |
Pridané 20.11.2017 21:25
|
|
#CumShot, Chci ti moc poděkovat za tvůj vlastní názor, to samé si myslím já, super hráč, gangster jak cip, a to nekončím. K tomu že to je delší si myslím že jsou i horší, ale děkuji za tvůj názor, a tobě přeji taky aby se ti dařilo, a to i v in game i v reálné stránce. Ještě jednou moc děkuji, a užívej. S pozdravem Gedrys. ![]() |
|
|
Anonym |
Pridané 30.11.2017 21:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 1265
Založený: 18.01.14
|
Ahoj Gedrys , za posledný mesiac sme sa párkrát stretli keď prepadali nemovitosti. Aj keď si nemal to šťastie tak si to zobral velmi športovo čím si ma až zarazil lebo niečo take by som na sp nečakal. Velmi v pohode týpek , rozumný pokec a hlavne nadhlad. Som rad že som ťa stretol a verím že sa do budúcna spoznáme ešte lepšie. Tak zase niekedy pred 20:00 ![]() |
|
|
Rich |
Pridané 30.11.2017 21:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Ahoj, vizitká pekná takýmto štýlom ![]() Čo ma veeelmi prekvapuje je toto FRIENDS Citácia Rich No neviem či si ma s niekým nemýliš bol som s tebou v gangu ale trochu sme sa pohádali a neviem skús mi to vysvetliť na skype predsa si len každého nepamätám ![]() Prajem vela šťastia v živote ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Gedrys |
Pridané 01.12.2017 18:48
|
|
ZaGzíčku, jsem rád že jsi mi napsal zrovna ty, vím že jsme se párkrát střetli i v dobrém, i ve špatném, ale myslím že jsme to vyřešili dobře + u těch nemovitostí jsi mě taktéž překvapil, jsi fajn klučina co má smysl pro humor, a umí hrát na SP fér. Na sp jsem si myslel prvně že takoví nejsi, ale to byl asi velký omyl, ještě jednou ti mockrát děkuji, a doufám že těch lidí seženeme více + doufám že se to mezi náma rozjede ještě více a bude to dobrej kolektiv. Děkuji a ano zase někdy ve 20:00 ![]() |
|
|
Gedrys |
Pridané 01.12.2017 18:53
|
|
Rich, ahoj a děkuji moc, dával jsem si záležet a ano párkrát jsme se pohádali, ale myslím že se to potom zlepšilo a bylo to dobrý, takže bud v klidu nenervuj se ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Barty |
Pridané 20.12.2017 17:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 245
Založený: 28.11.15
|
Zdravím tě ![]() Ze začátku přejdu k vizitce. Líbí se mi tvoje nadpisy které jsou sladěny celkově s textem. Obsahově mi to vyhovuje. Dá se z toho vyčíst to co normální hráč potřebuje vědět. Na serveru tě vídám ovšem nějak extra tě neznám. Naskytla se ti možnost dostat se na post Organizátora akcí kterého ti přeju. Jsou tam ještě dvě místečka tak třeba jedno z toho zabereš. Přeju ti hodně štěstí jak ve tvém životě tak zde na SuperPařbě. Měj se ![]() |
|
|
EM1N3M |
Pridané 21.12.2017 16:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 534
Založený: 08.01.16
|
Zdar , ako tu už zagz písal velmi často sa stretávame u prepadajúcich nemiek. A čo sa teba týka tak občas sme si neporozumeli a pár nezhôd medzi nami bolo , ale to bolo asi len kvôli tomu že máme jednoducho viac šťastia na tie nemky ![]() pri nejakej nemke ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 21.12.2017 16:45
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1297
Založený: 05.11.17
|
Ahooj, tak první vizitka ![]() A teď něco o tobě. Trochu se známe tuším díky tvojí firmě, a příjdeš mi jako fajn týpek se kterým se dá popsat, takovej zábavnej ![]() ![]() ![]() |
|
|
Rady |
Pridané 21.12.2017 19:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 266
Založený: 22.10.17
|
Čus, tak něco málo k tvé vizitce ![]() ![]() Jinak tě moc neznám párkrát jsme se střetli ve firmách, gangu a na akcích, ale podle vizitky v pohodě hráč ![]() |
|
|
Gedrys |
Pridané 25.12.2017 20:42
|
|
Barty, Ahoj děkuji moc je dobrý že máme stejný vkus, fakt moc děkuji ![]() ![]() |
|
|
Gedrys |
Pridané 25.12.2017 20:45
|
|
EM1N3M, Zdravím tě, jo no občas si fakt nerozumíme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Gedrys |
Pridané 25.12.2017 20:47
|
|
KoloB, ahoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Gedrys |