Informace o serveru
Číst diskuzi
macik vizitka Upgradé
|
|
macik1234 |
Přidané 06.12.2017 23:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 48
Založený: 20.10.13
|
Upraveno Dne 11.3.2018 4:20 Citace Zdrávím vás, předem upozorňuji pokuď se zde oběví nějaká pravospisná chyba omlouvám se :-) Citace Na superpařbě jsem se narodil asi v roku 2013-14 cca v chatu jsem se moc neoběvoval hrál jsem si svojí superpařbu, ![]() Citace
![]() Citace Tvůj nick na webu? Macik1234 ![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
![]() Citace
Je jich pár ale jsou to fakt super lidi :-) ¨ některé věci ber s rezervou :-) sranda musí být věci ohledně serveru nebo dokonce atomase nemělo zesměšnit a doufám že pobavili :-) © Btw. cejtil jsem se jako kdybych tvořil hru ![]() Upravil/a macik1234 dne 11.03.2018 04:26 |
|
|
Pandy |
Přidané 07.12.2017 03:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Nazdar Macku ![]() Tebe si pamatuju už ve svých začátcích na SP. Zapsal ses mi v paměti jako věčný policista ve skinu baťůžkáře, dokonce jsi byl i u mě ve firmě. Občas jsi mě s*al a pak to zase bylo dobrý, ale to teď už ani nevím čím, jinak jsi hodnej kluk a na SP už máš něco zažito. Párkrát jsi byl u mě ve firmě jestli si pamatuješ Kriminálku Miami v SF ![]() ![]() Pak jsi někam zmizel a teď ses zase objevil za což jsem ráda. Vizitky už moc nekomentuju, to už musí být, ale na Tebe jsem vždycky vzpomínala v dobrém, když jsi tu nehrál pak. Tak se měj, já si jdu vytapetovat pokoj s tím, že jsem první komentující Tvé vizitky ![]() To byl fór, tak se měj a nezlob na serveru ![]() |
|
|
macik1234 |
Přidané 07.12.2017 07:24
|
|
Když jsem si to přečetl tak jsem neuveril svým očím, vůbec jsem nevěděl ze jsi werymex. Jsem rad ze tam zase hreju a jsem rad ze tam jsi i ty rad po tvém komentáři zavdpominal na dobre časy na superpabe a Kriminalku Sf. Někdy zase firmu rozjedene :-D Dekuju ti ze jsi vzpomela když jsem nel roční pauzu a dekuju ti za pozitivní komentář Jsem také rád ze zase vím tvůj Nick ![]() Měj se krásně a zase někdy na serveru ![]() |
|
|
OndraS1 |
Přidané 13.12.2017 13:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 503
Založený: 02.10.15
|
Čau macíku, tebe znám už od začátku na SP, už od tý doby co jsem byl před 2 rokama u tebe u gangu ( víme svý ![]() Si celkem pohodář a velkej kámoš, ale celkem mě štve žes mě napsal za cs].zubniskritek když se známe tak 10x dýl ![]() ![]() No nic, Gl na serveru i v reálu, wcs ![]() ![]() ![]() |
|
|
macik1234 |
Přidané 11.03.2018 10:59
|
|
Zdravím tě OndraS, já jak dělám menší pauzy od SP tak těch lidí pak znám tolik že tohle jsou lidi momentálně teď :-) takže se ti omlouvám :-) jinak díky tobě taky přeji hodně štěstí na serveru i v realu :-) aď se daří kámo :-) a díky. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí