Informácie o serveri
Čítať tému
Povolání Novinář
|
|
Alexxc |
Pridané 25.12.2017 20:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 181
Založený: 11.03.13
|
Zdravím vás hráči. Chtěl bych se vás zeptat na nějaký nápady ohledně povolání novinář. Tak jak byl ten job super tak teď stojí za prd. Mám firmu v San Fierro a když spustíte misi tak vám trvá cca 3 minuty a dostanete za to s prominutím posraných 10K ? to je bída nemyslíte ? Tak bych se chtěl zeptat vás hráčů jak by jste se to pokusily vylepšit aby se to zase trošku oživilo. Mě nic nenapadá nebo napadlo mě že by se třeba 2 minuty nebo minuta najížděli km a nějak by se to znásobilo ale to asi určitě neprojde. Tak se ptám vás prosím o pomoc děkuji vám velice pěkně. |
|
|
Baseball |
Pridané 25.12.2017 21:06
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Zdravím, zapínej misi dál od města. Trik je v tom to zapnout dostatečně daleko. |
|
|
Alexxc |
Pridané 25.12.2017 23:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 181
Založený: 11.03.13
|
To jsem zkoušel misi jsem zapnul až v El Q a kolik jsem dostal asi 12k. Mám vyzkoušené hodně věcí ale toho aby byla větší odměna jsem ne docíil |
|
|
Interstellar |
Pridané 26.12.2017 00:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Kratšia misia > menej peňazí Dlhšia misia > viac peňazí Iné joby síce dostanú 2x viac peňazí, lenže misie tam trvajú 2x dlhšie. Tá kratučká misia, čo s infernusom zaletíš za 2 minúty, je nič v porovnaní napríklad s kamionistom, ktorý musí prejsť polovicu mapy s pomalým kamiónom, aby za seba dostal 35k+-, navyše je velký rozdiel medzi spotrebou paliva kamiónu a infernusu. Vylepšenia síce treba, to máš pravdu, ale odmeny by som nezvyšoval. Vylepšiť novinára... misie by som novinárom nepridával, skôr by mohli poskytovať nejaké služby... Napríklad by si mohol hráč zavolať /novinar a mohol by cez neho podať napríklad anketu bez nutnosti byť zamestnaný ako novinár, alebo kludne aj vydať noviny cez novinára. |
|
|
denyZ |
Pridané 26.12.2017 07:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 271
Založený: 29.03.15
|
Tak ale ono to je cele kravina, pretože pilot ma 3x lepšie odmeny. Bud by som odobral jemu z odmen alebo zvyšil kamionaka a novinára. (Alebo až prídu ostrovy tak tam dal pre kamionaka normalnu misiu s normalnou odmenou. |
|
|
Interstellar |
Pridané 26.12.2017 11:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Ale kamionista má dosť velké odmeny, čo by ste chceli milión za jeden konvoj ? Tie misie na ostrovy by sa mohli pridať, ale predpokladám, že atomas ich tam nedá keď niekto nenavrhne konkrétne súradnice atď. S tým ale treba logicky počkať až keď budú ostrovy hotové, pretože ako bez nich určíš súradnice. |
|
|
TimG |
Pridané 26.12.2017 12:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 1308
Založený: 17.09.13
|
Citácia DeniSVK napsal: Kamionak ma moj zlaty odmeny az az.. ale za to nikto nemoze, ze sa tam permanentne jazdia konvoje a odmeny su koli koefu "len" také.. a pilot uz nerf odmien dostal. |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 26.12.2017 18:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Něco vám všem, co tady mudrujete, jak jeden job má tolik peněz a druhej tolik peněz něco povím... Nelíbí se ti to? Dělej něco jinýho. Vyřešeno. Stejně u ničeho nevydržíte dýl než 5 dní. Návrhy stylu, přidat 2x tolik jedněm a půlku sebrat druhým, jsou totální paskvil k ničemu, protože jste zaujatí "svým" jobem a prostě všichni chcete pro sebe, takže to sem tam zaokrouhlíte, vyberete si výdělky, který se vám hodí a už tady "počítáte"... Chcete-li něco změnit vymýšlejte atraktivní změny, nové funkce v povoláních a tak, a ne zvýšení/snížení platu nebo 50 nových CP, abyste jezdili nejenom z A do B, ale občas i z B do C...
![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz