Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

🚨🙈Popíci ze San Fierra🙈🚨
Melmen
img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_nadpis.png

Firma se zabývá zaměstnáním popelář. Je to dobře placená, ovšem velmi podceňovaná práce.â™»

K firmě se dostanete zadáním příkazu /cloc 42. Nachází se v San Fierru.

img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_s%C3%ADdlo2.png

Firmu odkoupil hráč Welyof, aktuální majitel firmy, dne 26. prosince 2017. Předchozí majitelé firmu neustále prodávali, tudíž neměla stálého majitele a byla na dost špatné úrovni. Dnes je tomu ale jinak, firmu jsme znovu oživili a dovolím si říct, že patří mezi ty více aktivní firmy na serveru.

K dnešnímu dni (10. února 2018) je firma jako jediná v zaměstnání popelář. Pokud máte zájem, ať už splnit si level, nebo se stát dlouhodobou součástí firmy, stačí napsat komukoliv z firmy. Rádi Vás u nás uvidíme!

img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_vedení.png

Majitel popíků:
Welyof

Zástupce popíků:
dopeTHEAAA

Toxický smetiak:
Borislove

Úžasná žirafka:
Melmen

media.giphy.com/media/3ohjUYwR6WAJ5JfA64/giphy.gif

Naše motto: „Jednou popík, navždy popík!"

img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_hodnosti.png

Popík
Plat 97%, tankování 50$/litr, maximální neaktivita 72 hodin.
Defaultní hodnost.

Věrný popík
Plat 98%, tankování 75$/litr, maximální neaktivita 96 hodin.
Vydělat alespoň 50.000$ firmě.

Legendární popík
Plat 99%, tankování 100$/litr, maximální neaktivita 120 hodin.
Vydělat alespoň 100.000$ firmě.

Vlastní hodnost
Lze přidělit na požádání, pokud máte hodnost Legendární popík.
Vydělat alespoň 100.000$ firmě.

img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_garáž.png

8x vozidlo DFT-30
img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_dft-30.png

2x vozidlo Sweeper
img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_sweeper.png

2x vozidlo Infernus
img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_infernus.png

img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_n%C3%A1vody.png
Pokud nemáte 300 bodů, musíme jezdit mise ve vozidle Sweeper. (Délka mise: 30 vteřin)

Pokud máte 300 a více bodů, můžete jezdit mise ve vozidle DFT-30. (Délka mise: 1 minuta a 20 vteřin)

img.tpx.cz/uploads/Welyof_PZSF_historie.png

Historie je pojatá obecně, od dob, kdy jsem byl jejím členem, nikoliv jen o nynější firmě.

Firma byla nazvána Masters of Garbage SF hráčem [M]ajky. Tento hráč vlastnil firmu zhruba 3 měsíce, kdy ji poté prodal 1. června 2014 hráčce Vikush. Firmě se dařilo skvěle, ale další rok začínalo jaro, venku bylo pěkně. Vikush neměla tolik času se o firmu starat, tak předala velení hráči Yamamoto dne 31.3.2015. Toho to ovšem po chvíli přestalo bavit a také neměl tolik času, proto jsem se o měsíc později dostal do vedení já.

Vlastnil jsem firmu zhruba rok. Nastalo takové období, že hráče popelář přestal bavit, zřejmě kvůli výdělkům, které nebyly v tu dobu moc velké. Snažil jsem se firmu udržet, ale bylo to velmi složité. Firma se bohužel dostala do fáze, kdy začala nesplňovat podmínky.

V té době se připojil do firmy hráč, který daroval velké množství peněz do firemní kasy. Já jsem o tom neměl tušení, protože jsem byl zrovna offline. A jak už asi tušíte, firmu odkoupil hráč Floatin, který tyto peníze "ukradl" a poté firmu nechal opět propadnout. Koupil ji hráč, který ji úplně zničil a od té doby jsem ztratil zájem se snažit ji nějak obnovit.

K popelářům jsem se vrátil 3. září 2017, kdy jsem opět začal aktivně hrát na SuperPařbě. Firmu vlastnila hráčka Addaska, která se o ni dost starala a dostala ji opět na dobrou úroveň. Avšak nesla název FCC Environment. Když se ale po pár měsících nemohla o firmu z osobních důvodů starat, prodala ji mně. Já jsem ale byl zanedlouho donucen firmu opět prodat, protože nastalo zápočtové období a já neměl tolik času, abych se o firmu dokázal postarat.

Mezi tím se majitelé této firmy neustále měnili, až do 26. prosince 2017, kdy firmu koupil hráč Welyof. Po týdnu jsem viděl, že se o firmu opravdu stará, tak jsme se domluvili, že firmu přejmenujeme a přemístíme. Firma nyní nese název Popíci ze San Fierra, na kterém jsme se všichni společně shodli.

img.tpx.cz/uploads/ajsdkaljdas.png

Děkujeme za přečtení vizitky, hlavně, pokud jste to dočetli až sem!
Nadpisy vytvořil majitel firmy, Welyof.

___________________________________________________________________________________________________________
Upravil/a Melmen dne 22.02.2018 20:01
Welyof
Dokonalá vizitka. Verím, že nám firma vydrží čo najdlhšie. Popík 4 ever. :3
Upravil/a Welyof dne 10.02.2018 23:50
Cappuccino
Naprosto fantastická vizitka <3 U toho konce jsem se málem rozbrečel <3 :D
Každopádně jsem rád že je firma opět v dobrých rukou a vidím to tak, že se v hodně blízké době přidám!
GL a ať se daří!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
NIGHTMARE
Fúúú ako vizitka luxuuuus normálne som si mal chuť poplakať pri spomienkach na MOG <3

Na firmu sa chodievam pravidelne pozerať :D V akom je stave atd. a vždy vidím online ludí konvoje atd, čož je dobré znamenie.
Taktiež hovorí za všetko že keď sa rozhodol pán Melmen spraviť vizitku o firme tak to už nejakú tu úroveň mať musí :D.
Firmu si určite nechajte, nepredávajte (čož určite ani v pláne nemáte), a spravte z nej legendu ako bolo MOG SF ,firma už má úroveň dobrú ale chce to čas Smile

Neostáva už nič iné ako vam popriať vela úspechov s firmou a snáď sa niekedy vidíme Hi
img.tpx.cz/uploads/hazz.png
Wain_old
Tahle vizitka se mi líbila asi nejvíc Palec nahoru ! Hezké nadpisy a barvičky krásně ladí. Jinak mě sere, že mi furt u gangu DownTown Hooligans demolujete voz.park :D
Melmen
Citace
Naprosto fantastická vizitka <3 U toho konce jsem se málem rozbrečel <3 :D
Každopádně jsem rád že je firma opět v dobrých rukou a vidím to tak, že se v hodně blízké době přidám!
GL a ať se daří!

Děkujeme, ten konec je ale opravdu hodně stručný. Kdo zažil, tak ví, jaké to bylo.
Jinak Tebe jsem u nás už viděl, tak snad se Ti zde líbilo!Smile

Citace
Fúúú ako vizitka luxuuuus normálne som si mal chuť poplakať pri spomienkach na MOG <3

Na firmu sa chodievam pravidelne pozerať :D V akom je stave atd. a vždy vidím online ludí konvoje atd, čož je dobré znamenie.
Taktiež hovorí za všetko že keď sa rozhodol pán Melmen spraviť vizitku o firme tak to už nejakú tu úroveň mať musí :D.
Firmu si určite nechajte, nepredávajte (čož určite ani v pláne nemáte), a spravte z nej legendu ako bolo MOG SF ,firma už má úroveň dobrú ale chce to čas Smile

Neostáva už nič iné ako vam popriať vela úspechov s firmou a snáď sa niekedy vidíme Hi

Děkujeme Jančo, nejde přehlédnout, jak vždy nenápadně přijedeš k firmě a sleduješ, co je nového.:D
Vizitku jsme se rozhodli udělat, protože to ušetří i spoustu těch organizačních věcí, jako vysvětlování každému, jak jezdit mise a tak dále.Smile
A prodávat firmu v plánu momentálně rozhodně nemáme. Není potřeba, aby byla každý druhý den v dražbě a staral se o ni někdo tak, že vlastně nestaral.

Citace
Tahle vizitka se mi líbila asi nejvíc Palec nahoru ! Hezké nadpisy a barvičky krásně ladí. Jinak mě sere, že mi furt u gangu DownTown Hooligans demolujete voz.park :D

Moc děkujeme! A ta vozidla, prostě jsi je zaparkoval na špatné místo noo.:D
Kacka
Ahoj, vizitka krásná hezky sem si pocetla a ať se daří s firmou třeba někdy přijdu :D Smile
LSK
Firmu ma iny hrac, vizitka neaktualna Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
21%
Skyrace
12 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
6%