Informace o serveru
Číst diskuzi
🚨🙈Popíci ze San Fierra🙈🚨
|
|
Melmen |
Přidané 10.02.2018 22:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
![]() Firma se zabývá zaměstnáním popelář. Je to dobře placená, ovšem velmi podceňovaná práce.â™» K firmě se dostanete zadáním příkazu /cloc 42. Nachází se v San Fierru. ![]() Firmu odkoupil hráč Welyof, aktuální majitel firmy, dne 26. prosince 2017. Předchozí majitelé firmu neustále prodávali, tudíž neměla stálého majitele a byla na dost špatné úrovni. Dnes je tomu ale jinak, firmu jsme znovu oživili a dovolím si říct, že patří mezi ty více aktivní firmy na serveru. K dnešnímu dni (10. února 2018) je firma jako jediná v zaměstnání popelář. Pokud máte zájem, ať už splnit si level, nebo se stát dlouhodobou součástí firmy, stačí napsat komukoliv z firmy. Rádi Vás u nás uvidíme! ![]() Majitel popíků: Welyof Zástupce popíků: dopeTHEAAA Toxický smetiak: Borislove Úžasná žirafka: Melmen ![]() Naše motto: „Jednou popík, navždy popík!" ![]() Popík Plat 97%, tankování 50$/litr, maximální neaktivita 72 hodin. Defaultní hodnost. Věrný popík Plat 98%, tankování 75$/litr, maximální neaktivita 96 hodin. Vydělat alespoň 50.000$ firmě. Legendární popík Plat 99%, tankování 100$/litr, maximální neaktivita 120 hodin. Vydělat alespoň 100.000$ firmě. Vlastní hodnost Lze přidělit na požádání, pokud máte hodnost Legendární popík. Vydělat alespoň 100.000$ firmě. ![]() 8x vozidlo DFT-30 ![]() 2x vozidlo Sweeper ![]() 2x vozidlo Infernus ![]() ![]() Pokud nemáte 300 bodů, musíme jezdit mise ve vozidle Sweeper. (Délka mise: 30 vteřin) Pokud máte 300 a více bodů, můžete jezdit mise ve vozidle DFT-30. (Délka mise: 1 minuta a 20 vteřin) ![]() Historie je pojatá obecně, od dob, kdy jsem byl jejím členem, nikoliv jen o nynější firmě. Firma byla nazvána Masters of Garbage SF hráčem [M]ajky. Tento hráč vlastnil firmu zhruba 3 měsíce, kdy ji poté prodal 1. června 2014 hráčce Vikush. Firmě se dařilo skvěle, ale další rok začínalo jaro, venku bylo pěkně. Vikush neměla tolik času se o firmu starat, tak předala velení hráči Yamamoto dne 31.3.2015. Toho to ovšem po chvíli přestalo bavit a také neměl tolik času, proto jsem se o měsíc později dostal do vedení já. Vlastnil jsem firmu zhruba rok. Nastalo takové období, že hráče popelář přestal bavit, zřejmě kvůli výdělkům, které nebyly v tu dobu moc velké. Snažil jsem se firmu udržet, ale bylo to velmi složité. Firma se bohužel dostala do fáze, kdy začala nesplňovat podmínky. V té době se připojil do firmy hráč, který daroval velké množství peněz do firemní kasy. Já jsem o tom neměl tušení, protože jsem byl zrovna offline. A jak už asi tušíte, firmu odkoupil hráč Floatin, který tyto peníze "ukradl" a poté firmu nechal opět propadnout. Koupil ji hráč, který ji úplně zničil a od té doby jsem ztratil zájem se snažit ji nějak obnovit. K popelářům jsem se vrátil 3. září 2017, kdy jsem opět začal aktivně hrát na SuperPařbě. Firmu vlastnila hráčka Addaska, která se o ni dost starala a dostala ji opět na dobrou úroveň. Avšak nesla název FCC Environment. Když se ale po pár měsících nemohla o firmu z osobních důvodů starat, prodala ji mně. Já jsem ale byl zanedlouho donucen firmu opět prodat, protože nastalo zápočtové období a já neměl tolik času, abych se o firmu dokázal postarat. Mezi tím se majitelé této firmy neustále měnili, až do 26. prosince 2017, kdy firmu koupil hráč Welyof. Po týdnu jsem viděl, že se o firmu opravdu stará, tak jsme se domluvili, že firmu přejmenujeme a přemístíme. Firma nyní nese název Popíci ze San Fierra, na kterém jsme se všichni společně shodli. Historie - galerie ![]() Děkujeme za přečtení vizitky, hlavně, pokud jste to dočetli až sem! Nadpisy vytvořil majitel firmy, Welyof. ___________________________________________________________________________________________________________ Upravil/a Melmen dne 22.02.2018 20:01 |
|
|
Welyof |
Přidané 10.02.2018 22:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 19
Založený: 27.12.14
|
Dokonalá vizitka. Verím, že nám firma vydrží čo najdlhšie. Popík 4 ever. :3
Upravil/a Welyof dne 10.02.2018 23:50 |
|
|
Cappuccino |
Přidané 11.02.2018 12:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 457
Založený: 05.03.16
|
Naprosto fantastická vizitka <3 U toho konce jsem se málem rozbrečel <3 ![]() Každopádně jsem rád že je firma opět v dobrých rukou a vidím to tak, že se v hodně blízké době přidám! GL a ať se daří! |
|
|
NIGHTMARE |
Přidané 17.02.2018 01:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 368
Založený: 19.09.15
|
Fúúú ako vizitka luxuuuus normálne som si mal chuť poplakať pri spomienkach na MOG <3 Na firmu sa chodievam pravidelne pozerať ![]() Taktiež hovorí za všetko že keď sa rozhodol pán Melmen spraviť vizitku o firme tak to už nejakú tu úroveň mať musí ![]() Firmu si určite nechajte, nepredávajte (čož určite ani v pláne nemáte), a spravte z nej legendu ako bolo MOG SF ,firma už má úroveň dobrú ale chce to čas ![]() Neostáva už nič iné ako vam popriať vela úspechov s firmou a snáď sa niekedy vidíme ![]() ![]() |
|
|
Wain_old |
Přidané 17.02.2018 10:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 112
Založený: 06.02.18
|
Tahle vizitka se mi líbila asi nejvíc ![]() ![]() |
|
|
Melmen |
Přidané 17.02.2018 11:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Citace Naprosto fantastická vizitka <3 U toho konce jsem se málem rozbrečel <3 Děkujeme, ten konec je ale opravdu hodně stručný. Kdo zažil, tak ví, jaké to bylo. Jinak Tebe jsem u nás už viděl, tak snad se Ti zde líbilo! ![]() Citace Fúúú ako vizitka luxuuuus normálne som si mal chuť poplakať pri spomienkach na MOG <3 Děkujeme Jančo, nejde přehlédnout, jak vždy nenápadně přijedeš k firmě a sleduješ, co je nového. ![]() Vizitku jsme se rozhodli udělat, protože to ušetří i spoustu těch organizačních věcí, jako vysvětlování každému, jak jezdit mise a tak dále. ![]() A prodávat firmu v plánu momentálně rozhodně nemáme. Není potřeba, aby byla každý druhý den v dražbě a staral se o ni někdo tak, že vlastně nestaral. Citace Tahle vizitka se mi líbila asi nejvíc Moc děkujeme! A ta vozidla, prostě jsi je zaparkoval na špatné místo noo. ![]() |
|
|
Kacka |
Přidané 17.02.2018 23:55
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1183
Založený: 15.06.17
|
Ahoj, vizitka krásná hezky sem si pocetla a ať se daří s firmou třeba někdy přijdu ![]() ![]() |
|
|
LSK |
Přidané 27.03.2018 06:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 1717
Založený: 21.04.13
|
Firmu ma iny hrac, vizitka neaktualna ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa