Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka _RoyaL_
|
|
_Royal_ |
Přidané 12.02.2018 20:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 31
Založený: 17.05.17
|
Server Info Váš nick na serveru: _[R]oya[L]_ Odehrané hodiny na serveru: 365 Váš bankovní obnos: Furt se mění Nasbíráno marihuany: furt se mění Vlastním dům číslo: ID 294 Vlastním hotel číslo: Nepotřebuji Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemám nechci Můj oblíbený administrátor: zde výběr žádný Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /Lv /Sf /ls /flip /garaz [color=#ff0000]Mé oblíbené vozidlo: Sultán,infernus, SandKing Má oblíbená práce na serveru: Yakuza, Ruská Mafia, Terorista,Pilot, Doktor, Voják, Novinář, Dealer, Rozvažeč pizzy Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- Osoba Jméno: Dominik Příjmení: Každýho věc Datum narození: 16.6 19** Věk: 19 Kontakty: Zeptej se ![]() Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Středočeský kraj, Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Víc než dost Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): řidič MKD Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní nepotřebuji školu Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): nemám Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): Doma S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):[color=#ffffff]sám Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál, Informace o Vaší postavě Výška: 208cm Hmotnost: 109kg Postava: svalnatá Barva očí: Modrá Barva vlasů: černá Brýle: Nepotřebuji, Na těle mám: Tetování Vousy: když mám tak sundám Závislosti Kouření: hodně Alkohol: s Mírou, i bez Míry Sex: Jak kdy Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, móda, muzika, pc, hry |
|
|
Jump_ |
Přidané 12.02.2018 20:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 113
Založený: 10.12.16
|
Někdy klidně za tebou přijedu, stačí napsat kde bydlíš do SZ ![]() Vizitka pěkná. Jako hráče tě neznám ale párkrát jsem tě viděl jak vozíš auta do Doků a toť vše. ![]() ![]() |
|
|
Octavia |
Přidané 12.02.2018 21:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 621
Založený: 10.02.14
|
Vizitka ve vtipném podání a i hezky barevně zpracované, ale čekal jsem grafické nadpisy. Překvapilo mě, že někdo v dnešní době používá ICQ. Podle výšky a váhy budeš korbič, což cením. Hlavně s mírou ![]() ![]() |
|
|
_Royal_ |
Přidané 12.02.2018 21:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 31
Založený: 17.05.17
|
Citace Xellis_ napsal: grafika mě moc nebere ale zapracují na tom ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa