Informace o serveru
Číst diskuzi
SystemeRkovo "Vizitka"
|
|
SystemeR |
Přidané 17.02.2018 15:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 466
Založený: 27.11.13
|
![]() Nick: SystemeR Odehrané hodiny: 2200 Bankovní obnos: Neustále se tenčí Marihuana: Nemám ani Gram Jsem členem firmy: Doherty Servis - /cloc 33 Vlastním karavan: ID 696 ![]() Gang: Maximálně ty defaultní Oblíbený Admin: Asi si nevyberu takže všichni ![]() Oblíbený příkaz: /Flip,/Hide,/Kill a Warpy Oblíbená akce: Všechny závody, ale hlavně ty které vyhraju *JSEM VÁTĚZ JOO* Oblíbené vozidlo: Královský Infernus ![]() Oblíbený job: Mechanik,Terák,Taxikář a Voják Známka pro Admin Team:Vždy se dá něco udělat lépe takže 2 ![]() Nick: Stejný jako na serveru *COPY* Příspěvků ve Foru: 71 Nejlepší screen ze hry: Až něco bude tak hned dodám Nejlépe zpracované video: ![]() Jméno: Petr Narozený: 16.5.2000 Kontakt: SZ na webu, nebo si napiš o skype Bydliště: Jihočeský Kraj Vzdělání: Zatím základní,ale pracuje se na pokračování ![]() Kouření: Elektronická Cigareta ![]() Alkohol: Alkohol v 17? Neblázni ![]() Sex? Život se mnou vyje*avá dost *udiveny* ![]() Osobnost: Flegmatik v některých případech i cholerik Pohled na svět: Realistický Otevřenost: Spíše Introvert ![]() Koníčky: Auta,SAMP,Rally a mnoho dalších. Hudba: Vše co se mi zalíbí Sport: Žadný sport, ale občas zajdu do posilovny Přátele sem jmenovat nebudu, však oni sami to ví. ![]() Díky za přečtení vizitky, a doufám že se ti líbila Nadpisy: CpT.
|
|
|
Pandy |
Přidané 17.02.2018 15:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ty kráso, systémek má vizitku, konečně bude na co klikat u "Náš tým" ![]() Moc se mi líbí grafické zpracování a hlavně je vidět, že auta skutečně miluješ ![]() Co se týče Tebe, tak Tebe jsem si oblíbila už v OA, jen mi teď Tvoje akce celkem chybí, ale jako kolega v // mi sedíš taky, takže spokojenost co se týče spolupráce. Jentak dál a snad brzy budeš náš plnohodnotný kolega ![]() Opravdu ještě jednou chválím vzhled vizitky, moc se mi líbí. ![]() Jo a jsem první ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 17.02.2018 16:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Konečne si si spravil vizitku ty bukva ![]() Ale ne,fajn hráč ![]() Trošku mi chýbajú tvoje závody ![]() Vela šťastia ![]() ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Fantasy |
Přidané 17.02.2018 16:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
Ahoj Systemer, známe se celkem dlouho sice si moc nepíšeme ale já vím že si v pohodě člověk. Na OA si měl super akce škoda že je už nemůžeš momentálně dávat jak si povýšil na moderátora serveru ale to vydržíš ![]() ![]() ![]() |
|
|
Gameluner |
Přidané 17.02.2018 17:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 1845
Založený: 15.12.16
|
Zdravím, Vizitka se mi osobně moc líbí, zpracoval jsi ji naprosto dokonale. Je stručná, což je správné, vizitka nemá být zbytečně dlouhá. Snadno se čte, akorát se mi zdá, že jsi tam nastavil příliš velké písmo. To nechám na tvém uvážení. Práci Moderátora odvádíš skvěle, jsem rád, že jím jsi a zároveň doufám, že se z tebe stane řadový Administrátor, jímž pak ještě dlooouho budeš. ![]() |
|
|
SystemeR |
Přidané 17.02.2018 17:17
|
|
Wery: Taky jsem se divil, ale bylo na čase s tím něco udělat ![]() Rich: Děkuji, snad akcičky ještě někdy zopakuju. Fantasy: Čauko Fanto, je pravda že si moc nepíšeme ale i to se muže změnit. Děkuju mockrát za pochvalu ![]() ![]() Gameluner: Ahoj, děkuji za komentář a poklonu. Od tebe vídám docela velkou aktivitu v chatu a to je jen dobře! Takže ještě jednou děkuji, a doufám že se spolu uvidíme na nějaké akci. ![]() |
|
|
As3 |
Přidané 17.02.2018 17:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 376
Založený: 03.04.16
|
Vizitka pěkná, přehledná, jako "hráče" tě znám jen málo, ale přeji ti hodně štěstí do života a třeba i na SP ![]() |
|
|
Panther |
Přidané 17.02.2018 18:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 1590
Založený: 07.07.15
|
Konecne, konečne Hip HIP Huráaa !! Peťo má vizitku ! Pre mňa najlepší človek na SP - teda ak si vlastne človek. Pamätám si na naše začiatky keď sme sa spoznali. Ako terorista si chodil stále robiť bordel pred moju firmu Vojenská základňa, ktorú som vtedy vlastnil a časom sa z teroristu a vojáka stali super kamoši. Dlho som ťa potom na SP nevidel a keď si sa vrátil, tak sa začala tvoja ,, kariéra ,, Najhorší OA akého som videl a momentálne najhorší moderátor, ale aj tak ťa mám rád. Keď sa dostaneš do AT, tak to už nebudeš robiť absolútne nič ![]() Vizitka moc pekná, grafika tiež super. Asi budem musieť podplatiť Cpt, aby mi urobil nové nadpisy do vizitky. Vizitka sa mi strašne podobná na jednu vizitku administrátora, ale teraz si neviem spomenúť na ktorú a možno aj práve preto je to topka. Drž hubu ! |
|
|
Kacka |
Přidané 17.02.2018 18:39
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1185
Založený: 15.06.17
|
Ahoj Systémko, konečně vizitka.. To bylo keců že nebude ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Barty |
Přidané 18.02.2018 11:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 245
Založený: 28.11.15
|
No sláva Systemérku ![]() Než jsme spolu začali Organizovat akce tak jsme se tuším ani neznali. Možná jsme se párkrát viděli ale nějak jsme ani nepokecali. Spolu jsme začali na postu OA kde jsme vydrželi poměrně dlouhou dobu. V některých chvílích jsme zůstali i jenom dva ![]() ![]() |
|
|
SystemeR |
Přidané 19.02.2018 17:39
|
|
As3: Díky, jinak i tobě hodně štěstí. ![]() MAŤOOOO: Ty si král ![]() ![]() ![]() Kačka: My už se taky nějakou tu chvíli známe, no to že řeknu že něco nebude neznamená že to nebude ![]() JÁ NIKDY NEZLOBIM! Barty: Jooo Zelená to je parádní barva ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Zacek |
Přidané 19.02.2018 18:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 891
Založený: 14.03.14
|
Už jsem tady Peťko ![]() Chtěl jsem ti napsat už včera, ale nějak mi to nevyšlo ![]() Děkuji Ti za super pokec na discordu a tvou právi na serveru ![]() ![]() ![]() |
|
|
DanyaS |
Přidané 20.02.2018 19:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 430
Založený: 28.02.17
|
Jojo pamatuju jak jsme terorizovali.. Pěkný časy ![]() Jsi v pohodě teď se nebavíme.. Tak hlavně já na SP nechodim tak jako dříve 24/7 ![]() Vizitka pěkná hele |
|
|
DangerRMV |
Přidané 20.02.2018 20:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 1617
Založený: 01.04.11
|
SystemeR! Ten všemohoucí král už si ráčil udělat vizitku! Jsi totální kliďas, máš rozumné uvažování a měl si výborné závody na pozici OA, teď to dělám za tebe já ![]() Po grafické stránce luxusní vizitka. |
|
|
Tearsko |
Přidané 20.02.2018 20:23
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8714
Založený: 07.03.12
|
Piťuuuu ty si frajer. Jeden z najpohodovejších hráčov čo som tu za tie roky stretol. Ale vizitka sa mi graficky nepáči čo sa týka tých áut, no nechcem raniť tvoju krehkú dušičku. ![]() |
|
|
SystemeR |
Přidané 02.03.2018 16:05
|
|
Dan: Čauko, pokec na DSC paráda hlavně pátky... ![]() ![]() DanyaS: Jooo časy teroru jsou už nějaký ten pátek zpátky, ale bylo to super. Díky. OVEEEČKA: Bůh se sem přišel podívat, tvoje akce pf. JÁ SE VRATÁM! Jak bylo napsáno u Dana pokec na discordu paráda. ALKOHOLICKÉ PÁTKY ![]() Peťoooo: Super mamalog a racer ![]() ![]() |
|
|
LSK |
Přidané 02.03.2018 16:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 1717
Založený: 21.04.13
|
celkom jednoducha vizitka, o to strucnejsia. Si fajn týpek, casy ked este fungoval SP tsko boi fajn. GL na poste moderatora aj v reale P.S. nezapomeň se řídit |
|
|
Nuca |
Přidané 09.03.2018 15:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 24.08.17
|
Pěkná Stručná a rozumná Vizitka // Pozastavený Upravil/a Warning dne 20.03.2018 16:55 |
|
|
Warning |
Přidané 20.03.2018 16:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 2509
Založený: 20.01.16
|
Presúvam medzi admin vizitky. Prajem vela šťastia. |
|
|
Arbys |
Přidané 28.03.2018 19:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 1589
Založený: 02.12.16
|
Čus Petře. Vizitka je teda docela dobrá, známe se na SP už docela dlouho, ještě z Tube of Blood heh. Pak ses dostal na OA a víc jsme se začali bavit až když jsem se tam dostal já. Jinak v pohodě teďužadmin na pokec, volání a tak. Pohanka forever. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí