Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Sbor dobrovolných hasičů
Baseball
img.tpx.cz/uploads/SDH_SF_hlavni_fifa.png
Vítám Vás u vizitky Sboru dobrovolných hasičů!

Jsme v současné době nejaktivnější firma hasičů, již dlouho nebyla aktivnější firma u tohoto zaměstnání! Naše firma se nachází ze zadní strany
hasičárny SF v lokaci Doherty.

img.tpx.cz/uploads/VedeniSDH.png
*** Velitel Jednotky *** Baseball
** Velitel Zásahů ** Argon23 & KoLo[B]

img.tpx.cz/uploads/PlatSDH.png

V naší firmě naleznete konstatní plat,
kterým je skvělých
99%! Některé víkendy (předem neoznamujeme) je plat i 100% Momentálně nemáme v plánu dělat soutěže, ovšem za pomoc s během firmy se udělují štědré odměny!

img.tpx.cz/uploads/ZakPravidlaSDH.png
1) Ve firemním a team chatu se chováme slušně!
2) Pokud jedeme misi tak se zeptáme jestli máme čekat, aby jsme někomu neujeli.
3) Nezapalujeme ani neděláme bordel v okolí firmy!
4) Před respawnem vozidel se zeptáme, zda-li to nikomu nevadí.
5) Tankujeme firemní vozidla pomoci /tankovat - F

img.tpx.cz/uploads/MiseSDH.png
Jezdíme kolečko tří misí.
Od firmy /mise - Inside Track WuZiMu
Od WuZiMu /mise - Úřad SF
Od Úřadu /mise - Posilovna SF nebo /mise - RC Zero
A znova od začátku Smile

img.tpx.cz/uploads/FotoalbumSDH.png

img.tpx.cz/uploads/SDH_Fotoalbum_01.png

img.tpx.cz/uploads/SDH_Fotoalbum_02.png

img.tpx.cz/uploads/SDH_Fotoalbum_03.png

img.tpx.cz/uploads/SDH_Fotoalbum_04.png

img.tpx.cz/uploads/SDH_Fotoalbum_05.png

img.tpx.cz/uploads/SDH_fotoalbum_06.png

Děkuji Fifovi za nadpisy!

Upravil Baseball dňa 11.03.2018 20:22
As3
Vizitka hezká, hodně štěstí s firmou.
Gameluner
Zdravím,
Vizitka je hodně pěkná, Fifa vážně nadpisy umí, a ty jsi je zkombinoval naprosto správně, grafická stránka vizitky dokonalá.
Přeji tedy hodně štěstí s firmou, ať ti nějakou chvíli vydrží, protože já se hodlám stavit, až budu dělat body, takže semnou počítej. Budu se těšit.
Hi
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Panther
Perfektná vizitka, perfektná firma, super majitel.

Diky za označenie Doherty servisu, asi by som mal urobiť vizitku aj ja Smile

Keby nemám Doherty, tak určite sa u teba zastavím. Tá aktivita je fakt super a sám nechápem, ako môže byť firma hasičov na tom tak perfektne Smile
Baseball
Děkuji všem, jo Panthere udělej :D
Pandy
Super vizitka, nějak nekomentuju vizitky, protože to jsou většinou firmy co se za týden prodají. Tak škoda komentu.
Je super, že zase někdo obnovil job hasič. Myslím, že je škoda, aby tento job "umřel", protože když jsem začínala na serveru, byl hasič můj první job a hrozně mě bavily ty velké konvoje.

Graficky se mi taky moc líbí, tak ať slouží a až mi někdo zapálí barák, zavolám vás :D
NIGHTMARE
Wow parádna vizitka !

Vôbec som netušil že takáto parádna firma je u hasiča.
Celkovo som o tej firme nepočul ani inzeráty ani nič podobné, čož je pekné že si to rozbehol. Takisto vo firme musí byť dobrý kolektív lebo neviem či by nejaký šašo u teba ostal.
Dúfam že si firmu necháš a budeš hasičom ponúkať dobrú firmu u tohoto úžasného jobu.

Neostáva nič iné ako ti popriať vela úspechov s firmou a snáď sa niekedy vidíme Hi
img.tpx.cz/uploads/hazz.png
Baseball
Wery zavolej heheheee

Janco díky, já tu teď týden nebyl takže začínám skoro odznova, ale držíme se. Určitě se stav! Smile
KoLoB
Tak ze slušnosti bych to tu asi měl okomentovat :D
Vizitka je krásná, jednoduché nadpisy a naše firemní barvy z toho dělají absolutní pecku.*Dobrá práce*

Firmě jako takové nemůžu vůbec nic vytknout, máme tam určitý stálý kolektiv který je super a ktomu se občas přidávají chvilkově super lidi, ať už jen dělají level nebo jdou jen nahlédnout jak to u nás chodí tak myslím že špatný názor si na nás neodnesou, jsem ve firmě pár dní a dokonce jsem dostal možnost stát se velitelem zásahů což pro mě je další skvělá informace kterou si zapíšu do mého životopisu :D
No asi to už utnu, doufám že nevzniknou žádné komplikace které by mě přinutily firmu opustit a také firmě přeju jen to nejlepší a snad se rozrostem ještě víceHi
Spamer
Vizitká pekná či už z obsahovéj stranky alebo Graficke Držím palce nech ti firma vydrží ;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
LSK
hrac firmu nevlastni Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%