Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Pokračovať v RL ?
Áno a nemenil by som nič 15 Hlasov
52%
Áno, ale mám návrh na zmenu [vyjadrite do komentu] 4 Hlasov
14%
Nie, nepáči sa mi táto akcia [napíšte to komentu dôvod] 3 Hlasov
10%
Je mi to jedno 7 Hlasov
24%
Počet hlasov: 29

Raceliga XI ???
Panther
Ahojte priatelia !

Raceliga, ktorú všetci velmi dobre poznáte má za sebou už neskutočných 10 sérii.

Momentálne riešime budúcnosť tejto, podla všetkého skvelej akcie a práve preto som sa rozhodol dať možnosť vyjadriť svoj názor aj Vám. Predsa len tú akciu robíme pre Vás, tak prečo nezistiť Váš názor.

Za pár dní tu máme nový mesiac a s ním by mala prísť aj Raceliga XI.

Chcem počuť váš konštruktívny názor.
Chcete pokračovať v RL, tak ako doteraz ?
Máte nejaký nápad na zmenu, či už v pravidlách, hodnotení alebo samotnej organizácie ?
Nemáte vôbec záujem o túto akciu a radšej by ste privítali niečo úplne nové ?

Ak by niekto nevedel, tak posledná RL http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=88571

Hlasovať môžete aj v ankete, ale prosím Vás aj o vaše vyjadrenie, pokial máte niečo na srdci - samozrejme v rámci všetkých pravidiel webu.
Upravil Panther dňa 26.02.2018 16:05
KoLoB
RaceLiga už mi příjde ohraná, uvidíme jak ostatním no
Rich
Aha :D Tak závisí to podla toho,ako sa na to človek pozrie.
Mne sa RaceLiga nepáčila,nepáči ani nebude páčiť :D Ani ma to nebavilo,nemáš premium = race ligu nevyhráš :D.Ale zas v tom nitre je pravda,že to je aj na iných závodoch :D
Áno,privítal by som skôr niečo iné ako závody :D
Neviem,či také bolo ale niečo také ako závody s NRG,nejaké mapy,niečo čo hráčov pobaví.Ale RaceLigu už určite nie,nikdy ma to nebavilo :D Môj názor(neukrižujte ma za to Jsi dobrý! )
Hi
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Tearsko
Osobne by som videl väčší potenciál v tejto akcii možno s iným spôsobom hodnotenia / bodovania.
Je to momentálne akcia pre 5-8 lepších závodníkov ktorí zároveň aj odjazdia najviac závodov resp. trávia najviac času na sp. Čiže potenciál akcie je momentálne dosť obmedzene využitý.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1)Vedel by som si predstaviť možno rozšírenie bodovania akcie na 6 miest alebo kolko sa vojde do dannu najviac.
A systém - za každý získaný bod by bola na konci malá odmena (napríklad 50 000 $) s tým že by hráč musel nazbierať nejaké minimum bodov (napr. 20 bodov) na to aby dosiahol počet bodov ktorý by už bol hodnotený finančne (aby zas nebolo moc roboty pre usporiadatela kvôli hráčom čo nazbierajú dokopy 5-10 bodov za zopár náhodných umiestnení a podobne pretože takých by ich bolo zase až moc ).
Takýmto spôsobom by malo z tej akcie úžitok ovela viac aktívnych hráčov a aj horší závodníci by boli motivovaní na tie závody chodiť.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2)Druhý systém čo som mal dlhšie v hlave ako admin ale nikdy som ho nezrealizoval je systém s koeficientom ktorý by ohodnotil aj hráča ktorý nemá až tolko času tam byť stále a závodiť.
V konečnom výsledku by sa vypočítal koeficient hráča podla ktorého by sa spravilo konečné hodnotenie.
Hráčove skóre by bola hodnota z výpočtu : počet získaných bodov deleno počet zajazdených závodov.
To znamená že prvý bude ten čo nazajdí najviac lepších umiestnení na najmenší počet závodov.
Podmienka by bola účasť na nejakom minime závodov (napríklad 25 %).
Tento systém je trochu náročnejší na koncové hodnotenie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3)Posledná možnosť zmeny je aspoň zvýšenie počtu výhercov na konci akcie na 10 miest...
5 výhercov na mega akciu je žalostne málo a v tomto systéme mi príde že sa ešte aj zopár peňazí ušetrí oproti klasickým odmenám na závodoch čo mi moc nepasuje na mega-akciu :D .
MaTy
V race-lize jsem se umístil pouze jednou a nelituju toho, je perfektní organizace a to, že to někomu přijde ohrané? No a co. Je to originalita, lepší jak kopec smrti, tuning srazy, a podobné věci. Rád jsem se této akce zúčastnil a nadále se účastnit budu, i když nebudu třeba vítězem, pro mě je to srdcovka, co by na SP měla zůstat.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Panther
Citácia
Tears napsal:

Osobne by som videl väčší potenciál v tejto akcii možno s iným spôsobom hodnotenia / bodovania.
Je to momentálne akcia pre 5-8 lepších závodníkov ktorí zároveň aj odjazdia najviac závodov resp. trávia najviac času na sp. Čiže potenciál akcie je momentálne dosť obmedzene využitý.

1)Vedel by som si predstaviť možno rozšírenie bodovania akcie na 6 miest alebo kolko sa vojde do dannu najviac.
A systém - za každý získaný bod by bola na konci malá odmena (napríklad 50 000 $) s tým že by hráč musel nazbierať nejaké minimum bodov (napr. 20 bodov) na to aby dosiahol počet bodov ktorý by už bol hodnotený finančne (aby zas nebolo moc roboty pre usporiadatela kvôli hráčom čo nazbierajú dokopy 5-10 bodov za zopár náhodných umiestnení a podobne pretože takých by ich bolo zase až moc ).
Takýmto spôsobom by malo z tej akcie úžitok ovela viac aktívnych hráčov a aj horší závodníci by boli motivovaní na tie závody chodiť.

2)Druhý systém čo som mal dlhšie v hlave ako admin ale nikdy som ho nezrealizoval je systém s koeficientom ktorý by ohodnotil aj hráča ktorý nemá až tolko času tam byť stále a závodiť.
V konečnom výsledku by sa vypočítal koeficient hráča podla ktorého by sa spravilo konečné hodnotenie.
Hráčove skóre by bola hodnota z výpočtu : počet získaných bodov deleno počet zajazdených závodov.
To znamená že prvý bude ten čo nazajdí najviac lepších umiestnení na najmenší počet závodov.
Podmienka by bola účasť na nejakom minime závodov (napríklad 25 %).
Tento systém je trochu náročnejší na koncové hodnotenie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3)Posledná možnosť zmeny je aspoň zvýšenie počtu výhercov na konci akcie na 10 miest...
5 výhercov na mega akciu je žalostne málo a v tomto systéme mi príde že sa ešte aj zopár peňazí ušetrí oproti klasickým odmenám na závodoch čo mi moc nepasuje na mega-akciu :D .

Super Peťo .. presne takto som si to predstavoval a našiel sa aspoň niekto kto sa vyjadril na úrovni.

Áno súhlasím s tebou. Presne keď som tento topic zakladal, tak som rozmýšlal nad tým hodnotením, že 5 miest na tak velkú celomesačnú akciu je naozaj málo.

Poviem ti to úprimne tak ako to je. Všetky tvoje 3 nápady sú reálne a riešia problém neustále tých istých výhercov, ale posledný - zvýšenie počtu výhercov je ten najjednoduchší. Predsa len keď si pozrieš tabulky, tak do 10 teho miesta to vyzerá vždy zaujímavejšie ako prvý 5.

ďakujem ti za názor Smile
Anonym
Ja osobne by som privítal niečo nové čo sa netýka závodov , ale konečne nejaku akciu pre obchodíkov , bussinesmanov či firmičkárov. Predsa len to je /sinslavy a nie /sinzavodnikov. Takže zamňa by som chcel určite niečo nové.
Skiper
1,Vyraďovačka
Ja som to robieval na jednej farme, kde som si postavil trať. Nebolo to náročné, ale vždy sa to uchytilo. Princíp ? Dvaja na štart a tá istá trať. Rozhodíš pár CP, aby to malo hlavu a pätu a ide sa.

2,Časovky
Vytvoriť úsek či už v meste (zárkuty), terén alebo niečo iné čo by ťa napadlo. Každý by šiel sám a čas za ktorý to dal by bol na konci rozhodujúci.

3,Všetko bez nitra
Už som to písal aj, keď som hral počas závodov. Všetko by som dával bez nitra, prečo ? Bude mať každý šancu aj, keď nemá VIP=neobmedzené nitro. Občas keď je taký závod tak mi to príde, že bez nitra je väčšina doslovne v pi*i. Nakolko jazdí 24/7 s nitrom a bez nitra sú mimo sveta.

//Edit
Truthova farma - ideálna trať pre sandking na vyrazko. Oproti cez cestu tá farma bez pickupu neviem ako sa volá. V minulosti tam bol podnik tiež. Tam je to vhodné napríklad na cheetah (robieval som to tam ja)
Upravil Skiper dňa 27.02.2018 18:45
Warning
Citácia

3,Všetko bez nitra

Snažím sa robiť závody bez nitra, ale potom hráči nadávajú, že ich niekto predbehol s cleonitrom. Vyhovieť všetkým sa nedá.
MaReK_
Vypustiť auta jak Infernus, Cheetah, Bullet...

Oživiť to Cometom, Jesterom, Alpha...
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
Skiper
Citácia
Warning napsal:

Citácia

3,Všetko bez nitra

Snažím sa robiť závody bez nitra, ale potom hráči nadávajú, že ich niekto predbehol s cleonitrom. Vyhovieť všetkým sa nedá.

Nahlásiť to a neskôr ho sledovať si myslím, že neni až taký problém. A fpras / bandicam je dostupný pre každého.

Citácia
MaReK_ napsal:

Vypustiť auta jak Infernus, Cheetah, Bullet...

Oživiť to Cometom, Jesterom, Alpha...

Toto by som bral hneď. Bývalý admin magic robieval závody autovrakov čo je vlastne štýl vypustenia áut, ktoré má každý v garáži a bolo to potom už len o tom kto to lepšie zvládne na trati. Velká škoda zaniknutia tejto akcie.
Panther
Skiper - Dakujem ti za nazor. Vsetky akcie ktore si popisal su super a obas sa niektore na serveri aj vyskytnu .. napr. ja osobne mam nejake vyrazka postavene, ale je pravda, ze nie su tak casto ako klasicke zavody .. Toto su vsak akcie, ktore sa v pohode daju robit aj pocas Raceligy .. A ja hlavne chcem pocut nazor, ako vylepsit raceligu ...

Uplne zakazat premium by bola zase hlupost voci premium hracom, no urcite sa aj ja osobne zameriam na to, robit taketo zavody castejsie ...

Marek - Super myslienka a urcite to preberieme v teame .. mas pravdu, ze 90 % zavodov su infernus a cheetah

Dakujem chalan za vyjadrenie, nieco si z toho urcite vezmem a posuniem to aj kolegom

Sorry ze bez diakritiky, ale pisem to na telefone v praci Smile
Upravil Panther dňa 27.02.2018 19:32
Ameli1
Asi jediné to, co napsal Tears tu dávalo smysl. Nejvíc se mi líbí asi ten první návrh, to by motivovalo co nejvíc lidí a co nejvíc lidí by z toho mohlo mít radost.

Co mi přišlo jako absolutní výmysly:
Vypuštění oblíbených aut, odendání nitra
Vypuštěním oblíbených aut se docílí jen toho, že nikdo nebude jezdit s tím, s čím je naučený a s má zkušenosti, tím pádem by se stalo jen to, že závody nebudou o tom, kdo
je lepší jezdec, ale komu náhodná plečka, kterou se závod pojede, zrovna sedne lépe, či kdo bude mít více štěstí (samozřejmě štěstí je potřeba i u normálních závodů, ale né v takové míře)
Vypuštění nitra by nejvíc zabilo infernusy, protože infernus bez neomezeného nitra je k ničemu auto, proto se začal tak široce používat až po zavedení nekonečného nitra.

Další věc je ta časovka, to by mohlo být pěkné, ale náročné časově a organizačně, ale to záleží už na organizátorech akce, jak by se s tím chtěli mrskat, já bych do toho nešel, psát si několik desítek časů, nechávat větší prostor pro omyl...
Panther
Diky Ameli - jasné, že nikto nezakáže prémium výhody na RaceLiga, pretože by to bola totálna hlúposť, ale občas dať závod aj bez nitra nie je úplne na škodu.

Každopádne vám ďakujem za hlasy a za názor .. aj keď to bolo dosť na rýchlo, ale podla vašich ohlasov, či už tu ale najmä na serveri, tak RaceLigu chcete.

Zajtra teda bude štartovať v poradí už XI. ročník ale s menšími úpravami najmä v odmenách a počte výhercov.

ďakujem
Warning
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%