Informácie o serveri
Čítať tému
Supreme Safety
|
|
Loly |
Pridané 06.03.2018 20:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 1148
Založený: 04.12.16
|
Supreme Safety Začiatky Firmu som kúpil 1. 3. 2018 z dražby až za 50$. Do dvoch dní som dokúpil vozový park a začal som naberať ludí. Viac tu toho napísať asi neviem pretože firma je momentálne stále len na začiatku takže to tu budem postupne editovať. Niečo o nás Naša firma sa zaoberá zamestnaním bezpečnostná služba. Našou úlohou je rozvážať peniaze po zamestnaniach, zbierať peniaze z baniek a ochraňovať hráčov počas misií. Naša firma jazdí misiu "Rozvoz peněz 6 zaměstnáním" ktorá trvá približne 2 a pol minúty a dostávame za ňu podla koeficientu 30 - 50 tisíc. Po dokončení misie nedávame /kill ale zas /mise. Trasa -> ![]() červená bodka - checkpoint modrá bodka - firemná benzínka fialová bodka - zamestnanie - bezpečnostná služba zelená bodka - firma Náš vozový park obsahuje: 5x Sultan 3x Huntley 2x Securicar Naša firma sa nachádza v meste San Fierro v dokách Easter Basin neďaleko nášho zamestnania. Firma -> ![]() Hodnosti Vedenie: Leader - Loly Helper - Hladá sa. Master - Hladá sa. Po každých 50k zarobených firme sa zvyšuje výplata o 1% a tým získavate novú hodnosť. Ostatné hodnosti: Po zarobení 50k firme - Member Po zarobení 100k firme - Young Po zarobení 150k firme - Gangsta Po zarobení 200k firme - Skiller Po zarobení 250k firme - Supreme Vysnená budúcnosť V budúcnosti by som chcel firmu naplno rozbehnúť a dostať ju medzi TOP firmy. Chcel by som mať skúsené a kvalitné vedenie a nejakú tú dobrú povesť ![]() Záver Ako poslednú vec by som sa chcel poďakovať hráčovi Lagzik, ktorý mi bez váhania požičial peniaze na vozový park, názov a premiestnenie firmy. Dúfam že sa vám vizitka páčila, prajem pekný zvyšok dňa. S pozdravom Loly ![]() Podpis by Trips Foto firmy by Lagzik Nadpisi by web. Upravil Loly dňa 07.03.2018 17:04 ![]() |
|
|
As3 |
Pridané 07.03.2018 20:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
Vizitka pěkná, přehledná a stručná, přeji hodně štěstí s firmou, at' jede jak má a hlavně at' je dobrý kolektiv. Ke vzhledu, možná bych později dodal i grafiku, ale to je na tobě, jinak je to fakt ![]() Můžu popřát jen hodně štěstí ![]() |
|
|
MaTy |
Pridané 07.03.2018 20:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Taková jednoduchá vizitka. Povedla se, barvy krásně ladí a informace dostačující. Bezpečák je dobře placený job, ale taktéž podceňovaný, tak přeji hodně úspěchů a ať ti to vydrží. Jinak ty hodnosti se mi spíše hodí pro gang, než pro bezpečnostní službu, ale to je tvá volba. ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
PuMaS_77 |
Pridané 07.03.2018 21:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 11
Založený: 15.11.17
|
Jednouchá,krásná vizitka ![]() ![]() |
|
|
NIGHTMARE |
Pridané 07.03.2018 22:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 368
Založený: 19.09.15
|
Nazdar brčko. Vizitka je pekne spracovaná hlavne sa mi páči žiadne nadpisy nič preflákané tak to mám rád ![]() No či sa pridám to neviem bezpečak nie je úplne moja parketa aj keď som mal raz firmu v LB. Pravdu povedať moc neverím že ti to vydrží dlhšie ako mesiac ale hádam prekvapíš. Neostáva nič iné ako ti popriať vela úspechov s firmou. Snáď sa niekedy vidíme ![]() ![]() |
|
|
Loly |
Pridané 08.03.2018 16:08
|
|
ejsík - Díkes, grafiku tu velmi davať nechcem, možno v buducnosti niečo jednoduché. matyšek - Tak aj keď mám lagy tak je vo mne stále kusok "gangstera" ![]() šelma - Díky, dúfam že aj bude ![]() janík - Tak dúfam že mi firma vydrží, už som mal kopu pmok o tom či to nepredám ![]() ![]() ![]() |
|
|
destiny- |
Pridané 08.03.2018 16:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 1473
Založený: 10.05.16
|
predaj mi firmuuuuuuu a je to dobra firma s rizpadajucim sa kolektivom ![]() cs life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain |
|
|
Loly |
Pridané 09.03.2018 19:20
|
|
Destinko moj nepredam ti to ani keby neviem čo ![]() ![]() ![]() |
|
|
destiny- |
Pridané 09.03.2018 23:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 1473
Založený: 10.05.16
|
tak a kto, o ma teraz hahaha , inak mozete loxk firmu vladstni iny majitel //mobil life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain |
|
|
Gloodys |
Pridané 10.03.2018 00:52
|
![]() ![]() Príspevkov: 422
Založený: 30.03.13
|
Citácia ThaDonMachiaveceli napsal: ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa