Informácie o serveri
Čítať tému
Pizzeria Del-Dio
|
|
Michaldy |
Pridané 24.04.2018 19:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 49
Založený: 01.10.17
|
![]() Zdravím a vítam Ťa vo vizitke firmy Pizzeria Del-Dio Firma nesie meno po Talianskej pizzerií v Orlande na Floride v USA. Na začiatok pár teplých slov o tom ako to celé začalo... Dňa 13.3.2018 som prepadnutú firmu Piccolino LV odkúpil za def cenu a premenoval na Pizzeria Del-Dio. Firma mala 3 členov a všetci ludia ma vysmiali ,že či som blázon a že to nikdy v živote nemám šancu rozbehnúť... Ale ich slová mi len dodali na sebavedomí. Ako uplynulo prvých pár dní ,firma stála na 5-10 členoch ale nevzdal som to a "spamoval" inzeráty a o pár dní firma dosiahla 31 členov! Sám som bol v údive čo kolektív dokáže spraviť s "trash firmou" ako mnohí vraveli. Ale dosť o minulosti a vrhnime sa na súčasnosť ![]() ![]() Maestro: Godzillamaru Masterchefs:dejvid121 , ...xSw0rius... (Bull. , apero) ![]() Misu začíname od The Well Stacked Pizza Co. pri firme príkazom /mise 7 (rozvoz po meste) Ako prvé mierime k dvop CP pri baseballovom štadióne, následne vezmeme CP na letisku Nevada a pri ropnom ťažisku... Tu nám naša pizza došla a musíme ju ísť naložiť do Montgomery. V Montgomery na nás čaká další CP ,od tial pokračujeme na juh LV a ako posledné ideme k CP pri firme Hasiči Las Venturas. Individuálne pred vhodením do last CP dávame výmeny s inými hráčmi. ![]() ![]() Vo firemnej garáži sa nachádza: 3x Bullet 2x Blista Compact 3x Tampa Niekedy sa garáž trocha zmení ,ak je trba viac Bulletov alebo poprípade iných áut... ![]() Máme výhodu ,že vedla firmy sa nachádzajú vozidlá od jobu pizzar a tie v prípade núdze používame tiež. Sú to: 1x Tampa 2x Pizzaboy ![]() Upravil Michaldy dňa 08.05.2018 20:00 |
|
|
Anonym |
Pridané 24.04.2018 19:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 1265
Založený: 18.01.14
|
Citácia Firma mala 3 členov a všetci ludia ma vysmiali ,že či som blázon Nechcem ti kaziť ilúzie ale nebolo to tebou. Mohli za to zvýšené odmeny pre pizzarov v LV a SF ![]() Vizitka je celkom pekná ale dalo by sa dopísať ešte viac. |
|
|
Michaldy |
Pridané 24.04.2018 19:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 49
Založený: 01.10.17
|
Zagz ... máš pravdu , zdvihly sa odmeny ale to je 2-3 týždne dozadu a pred tým boli odmeny nehorázne malé , z 37k za misiu to išlo na 12k za misiu , ja som sa ponukol ATomasovi že spravim nové CP a tak sa aj stalo , a teraz sp firmy vyrovnané. ![]() Upravil Michaldy dňa 24.04.2018 20:38 |
|
|
apero |
Pridané 24.04.2018 19:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 404
Založený: 25.03.15
|
Tak abych pravdu řekl, tak absolutně nikdy, ale fakt nikdy jsem memyslel, že já bych mohl dělat pizzaře. K tomuto jobu jsem měl absolutní odpor! Díky této skvělé firmě jsem poznal job víc a mohu říct, že se stal jeden z těch mých oblíbených. Skvělá firma, co má svůj řád, bezvadný kolektiv bez hádek a v první řadě bezvadného majitele! A tak to má být! Nemám co více bych dodal! Přeji hodně štěstí s firmou Godzi a jen tak dál!! Upravil apero dňa 24.04.2018 19:57 |
|
|
DaWeD_ |
Pridané 24.04.2018 21:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 31
Založený: 15.12.17
|
Ahoj, vizitka super a firma tak isto. Kolektív je bez chýb. Som v tejto firme sice iba krátko ale som rád že tam môžem byť ![]() Tak GL s firmou. |
|
|
LSK |
Pridané 24.04.2018 22:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 1717
Založený: 21.04.13
|
zdravim, vizitka vyzera fajnovo, vedenie topka... sem tam vidim po lv lietat bullety z vašej firmy ![]() ![]() Prajem ti vela stastia s firmou... dufam ze ju dlho udrzis a nestane sa opat neaktivnou tak ako si ju kupil ![]() ![]() |
|
|
Jenda51 |
Pridané 25.04.2018 20:32
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1099
Založený: 12.02.18
|
Super firma s dobrým kolektivem a TOP majitelem.
ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
NIGHTMARE |
Pridané 28.04.2018 23:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 368
Založený: 19.09.15
|
Krásna vizitka. Vidím že vo všetkom vo firme máte systém a som velmi rád že niekto tu firmu v LV dokázal niekto oživiť, ako za čias keď to mal bastard a žebrak. Tak isto aktivitu máte asi dobrú keďže vydávam vás furt jazdievať konvoje stávať pred firmou atd. Neostáva nič iné ako ti popriať vela šťastia s firmou vela pekných chvíl a nech vám to dlho vydrží ![]() ![]() |
|
|
Glam_ |
Pridané 29.04.2018 11:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 102
Založený: 19.02.16
|
Sice jsem takový přelétavec, že většinou odejdu dělat jiný job, ale vždy se vrátím protože všude je dobře, ale u Godziho je nejlíp. :-) btw. Možná mám v pánu zůstat tu delší dobu ![]() ![]() |
|
|
bluFF |
Pridané 30.04.2018 00:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 48
Založený: 16.12.16
|
Proste super firma, super majitel, kopu zabavy, mega convoje jednoducho TOP. Som tu skoro uz mesiac a proste nemam v plane odist ale skusat iny job. A co sa tyka vizitky tak ta je taktiez pekna takze nemam co dodat ![]() |
|
|
LSK |
Pridané 26.05.2018 18:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 1717
Založený: 21.04.13
|
firma predana ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa