Informácie o serveri
Čítať tému
Prázdninová RaceLiga [01.07 - 31.08]
|
|
Panther |
Pridané 18.06.2018 10:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 1590
Založený: 07.07.15
|
![]() Ahojte priatelia, nadšenci a milovníci závodov. Blížia sa nám prázdniny a spolu s nimi štartuje aj špeciálna Prázdninová RaceLiga, ktorú som si pre vás pripravil spoločne s tímom Administrátorov a Organizátorov akcií. Spôsob RaceLigy sa vôbec nemení a všetko bude prebiehať tak, ako ste boli doteraz zvyknutí. Prázdninová RaceLiga bude však trvať celé dva mesiace a na konci si luxusné odmeny rozdelí najlepších desať jazdcov. Ak by predsa len niekto nevedel čo to RaceLiga vlastne je - TU si môžete pozrieť topic z poslednej série. ![]() ![]() Prázdninová RaceLiga štartuje 01.07.2018 a končí 31.08.2018 Pri rovnosti bodov rozhoduje vyšší počet vyhraných závodov. Nie je potrebná žiadna registrácia, len sledujte tento topic a tabulky. [!] Zmenu nicku ste povinní hlásiť, inak nemáte nárok na výhru. [!] [!] Nick si môžete zmeniť len 1x počas akcie, ak si ho zmeníte viackrát - budete potrestaní [!] [Prvý trest =] Odčítanie 50 % bodov [Druhý trest =] Diskvalifikácia z RaceLigy *k tomuto kroku sme museli pristúpiť z dôvodu mnoho zmien nickov ![]() - pokial bude hráč zabanovaný za cheating alebo obdrží permanentný ban = diskvalifikácia - v žiadnom prípade sa nedá prehadzovať poradie tak, že sa s hráčom ,,dohodnete,, - ak nedodáte dôkazy, že niekto nešiel podla pravidiel serveru - nebude na to braný ohlad - pokial je súper na mieste spolujazdca a organizátor to nezaregistroval, máte nárok na reklamáciu len v prípade, ak máte dostatočný dôkaz - to isté platí aj v prípade, ak organizátor urobil nejakú chybu - ak ju chcete reklamovať, musíte mať dostatočné dôkazy - v RaceLige môžete naraziť na závody bez rámp / s rampami, s vozidlami (motorky, lode, bicykle ) / bez vozidiel. Nie je pevne dané, že to musí byť klasický CP závod s autom ! To isté platí aj pre nastavenie závodu - prémium, stav, bloky ... ![]() Citácia 1. miesto - 5 Bodov ![]() Citácia 1. místo - ![]() Tabulky k dispozícii TU ![]() Citácia
|
|
|
HARS |
Pridané 22.06.2018 18:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 365
Založený: 11.01.14
|
Počítá se mezi vozidlo dle vlastního výběru i vojenská technika? ![]() |
|
|
_Ego |
Pridané 22.06.2018 18:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 791
Založený: 30.03.13
|
kolik a kdy budou pravdepodobne zavody? |
|
|
Panther |
Pridané 22.06.2018 19:12
|
|
Citácia HARS napsal: Samozrejme že nie ![]() Ego .. nie je na to harmonogram - hoci kedy ! |
|
|
checkm8 |
Pridané 22.06.2018 22:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1092
Založený: 04.06.18
|
Mohly by se tam vsunout i nějaké vyřazováky *Tu sem* ![]() ![]() euphoria ♔ |
|
|
Panther |
Pridané 01.09.2018 10:53
|
|
Tak a sme opäť na konci. Znovu patrí veľká vďaka všetkým za účasť a tak isto členom AT za závody, ktoré organizovali pre vás. Toto bola pre mňa posledná RaceLiga a s týmto formátom som sa rozhodol nadobro skončiť. Máme za sebou už niekoľko ročníkov a sám vidím, ako to postupom času upadá. Či sa toho v budúcnosti niekto chytí to neviem, ale z mojej strany je toto bodka za Raceligou. Nech sa páči výsledky: ![]() Výhercov poprosím, aby ma kontaktovalo cez /pm keď budem online na serveri. Ešte raz veľká vďaka. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí