Informace o serveru
Číst diskuzi
SLaKe - Vizitkoš
|
|
SLaKe |
Přidané 19.06.2018 17:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 243
Založený: 12.07.17
|
Zdravím! Vítám tě na moji nejkrásnější vizitce na celém webu. Vizitka je udělaná hlavně jen tak pro info, prostě pro někoho koho to reálně zajímá. Nemám za potřebí se s tím párat dlouhou dobu, tak jsem to tu jen tak naplácal ať se o mě aspoň něco můžete dozvědět. Enjoy Vaše serverové informace Váš nick na serveru: SLaKe Odehrané hodiny na serveru: 1100+ Váš bankovní obnos: 20mg+ Nasbíráno marihuany: 500g Vlastním dům číslo: Nechtělo se mi jít na sp zjištovat ID ![]() Vlastním hotel číslo: Jak kdy Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Non Mort Můj oblíbený administrátor: Gameluner, Skylake, Domes Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Drag sf Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Szelbyho autodráha Mé oblíbené vozidlo: Infernus Má oblíbená práce na serveru: Rybář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2-3 Vaše webové informace Váš nick na webu: SLaKe Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 103 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Návrh na vylepšení serveru Vaše osobní stránka Jméno: Jan Příjmení: ******* Datum narození: 7.4.2002 Věk: 18 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student střední školy Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, ruština Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): 450 Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Cholerik / Sangvinik Pohled na svět: Optimista, Otevřenost: Introvert býval jsem hodně velký extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, romantická Informace o Vaší postavě Výška: 180 cm Hmotnost: 65kg Postava: sportovní Barva očí: modrá Barva vlasů: blond Vousy: oholené Fotografie (ukažte se nám): Thojo Závislosti Kouření: Ne Alkohol: abstinent Sex: ano Závislosti: auta, pc Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Kytara Sport: Kdysi profesionálně fotbal, ale jinak na talent na většinu sportů Hudba (zde uvedete žánr): Zahraniční rap, pop Můj styl Moje motto: Mam v pii Životní cíl: Mít love Co nesnáším: neupřímnost Co miluji: Svoji přítelkyni Oblíbená muzika: lil peep Oblíbené jídlo: Řízek Oblíbené pití: Cola Oblíbený film: Iron Man Oblíbená barva: černá, modrá Jestli jsi to dočetl až jsem tak jsi fakt bourec. Pokud se známe nebo něco takové klidně tu hod nějaký ten komentík, rád zavzpomínám atak. GL&HF žejo.
Upravil/a SLaKe dne 14.07.2020 18:51 |
|
|
Bakerko |
Přidané 19.06.2018 18:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 290
Založený: 26.03.16
|
čo ti fúka!! 16 ročný pesimista ktorý baví ludi a sex je ako kedy je nálada ![]() |
|
|
Kacka |
Přidané 19.06.2018 19:10
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1175
Založený: 15.06.17
|
Slakeee kamaráde můj :-) Děkuju moc za to co si napsal, hrozně si mě potěšil.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
SLaKe |
Přidané 19.06.2018 19:13
|
|
Citace XxTerzX napsal: Jsem rád, že jsem tě aspoň pobavil, ale je to pravda jsem dosti zvláštní člověk, co se tohodle týče ![]() |
|
|
SLaKe |
Přidané 19.06.2018 19:16
|
|
Citace Kacka1997 napsal: Si piš kamarádko, tsko dáme co nejdříve to půjde a zapaříme i MTA. A s vizitkou jsi na mě tlačila už předtím tak jsem ji už musel udělat ![]() ![]() |
|
|
Ragnar_ |
Přidané 19.06.2018 20:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 376
Založený: 28.09.14
|
Slaku, broučku můj ![]() ![]() No, jsi mega hodnej človíček, už od té doby co jsi byl v mé firmě mediků tak jsme si psali a vypadal jsi jak frajírek... nejdřív si se styděl ze začátku mluvit, teď každá nadávka za slovem ![]() ![]() Jsi borec, a věřím že kámoši zůstaneme a dáme si nějaký ten sraz ![]() Až budu mít pUB (pokuď dostanu) tak to znova rozjedeme... Začínáš mi chybět... Věř tomu, až příjdu konkurence bude velká a válka nekončí jak se říká ![]() ![]() Děkuju moc za označení, jsi nejlepší člověk kterého jsem potkal na sp. Vizitka libová, a kdopak ti dělal nadpisy a profilku, podpis? ![]() Tvůj RsT. <3 |
|
|
SLaKe |
Přidané 19.06.2018 20:36
|
|
Citace RsT_ napsal: No jo nadpisy a profilku dělal nějaký šéfik a že jsem se styděl ze začátku? ![]() ![]() |
|
|
Barty |
Přidané 20.06.2018 14:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 245
Založený: 28.11.15
|
SLaku díky moc že jsi si mě připsal do nejlepších přátel. Jsem hrozně rád že jsme se poznali. Na serveru jsme si několikrát psali, hráli spolu ale především jsi vyhrával moje akce ![]() ![]() Určitě zapaříme, fortnite hraju ale nedá se říci že bych ho upřednostňoval nějak moc ![]() ![]() |
|
|
SLaKe |
Přidané 20.06.2018 14:48
|
|
Barty Do nejlepších přátel patříš, takže jsem tě tu s radostí napsal. Taky jsem moc rád za to, že jsme se poznali a jo doufám že zapaříme a i pokecáme. Tobě taky přeju hodně štěstí teď už hlavně do života a děkuji |
|
|
Larex |
Přidané 21.06.2018 14:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 609
Založený: 04.01.17
|
Zdravím, No předem ti chci poděkovat, že ti smrdím v "Nejlepší lidé" ![]() ![]() Ty si v pohodě cápek kterého jsem poznal už hodně dávno, kdy jsme hráli aj MTA všechno a byl si prostě lamička ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vizitka je pěkně sepsaná, pěkný výběr barvy aj nadpisy. O tobě jsem už dost věci věděl takže jsem to nemusel skoro ani číst ![]() Každopádně ti přeji hodně štěstí v reálu aj v GTA bráško PS: Už nepoužívej ty cheaty, jak nedávno že tě nebavilo GTA trole ![]() |
|
|
Skylake |
Přidané 21.06.2018 14:58
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2670
Založený: 12.08.16
|
Zdravím tě, vizitka je pěkná, dobře se čte a teď toho o tobě vím více, než předtím. ![]() Jojo, máš pravdu, že si nás občas lidi pletou, já ti říkal, že to asi nebude dělat dobrotu, ale tak jinak pohoda. ![]() ![]() Díky ti za označení nahoře a dole ! ![]() Měj se, hodně štěstí... ![]() |
|
|
SLaKe |
Přidané 21.06.2018 15:20
|
|
Larex Ale pff, vůbec nevím co to slovo "cheaty" znamená, já si jen užívám hru ![]() ![]() ![]() Skylake Tak hned jak si seženeš mic, tak mi napíšeš a zajdeme pokecat ![]() ![]() ![]() |
|
|
Cappuccino |
Přidané 23.06.2018 15:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 457
Založený: 05.03.16
|
Ahoj, vizitka je jednoduchá, ale pěkně se čte a je přehledná. Jako hráč na mě působíš poměrně v pohodě ![]() ![]() Hodně štěstí přeje Regis |
|
|
GaToo_BoTaS |
Přidané 23.06.2018 17:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 200
Založený: 02.10.17
|
Poznám tě již delší dobu, jsi v pohodě a nemám s tebou žádný konflikt. Vizuální stránka vizitky je dobrá. Doufám, že se poznáme více a pokecáme. |
|
|
Smexy |
Přidané 23.06.2018 23:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 275
Založený: 27.02.17
|
Vizitka pěkně zpracována, zname se dost dlouho dobu, na SP si píšeme ale i tak jsi mě do friendu nedal 😟 užívej hry i Real života 😂 |
|
|
SLaKe |
Přidané 24.06.2018 21:24
|
|
Regis Mám to s tebou úplně stejně, jsi fajn. A neboj RP body pro tebe budou vždycky. Děkuji pldn Tobě taky děkuji jak za komentář tak za pochvalu vizitky. Určitě se můžeme více poznat a samozřejmě i pokecat. Nebudu s tím mít problém a rád tě více poznám. Marshmello_ Ano známe se dosti dlouho. Hele do friendu jsem tě zatím nedal, ale přemýšlel jsem o tom. Neměl jsem ještě moc v hlavě co k tobě přesně napsat, ale chci tě tam později určitě přidat. Takže nesmutni a děkuji a ty užívej taky jak hry tak života. |
|
|
Jenda51 |
Přidané 25.06.2018 08:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 1100
Založený: 12.02.18
|
Pěkná dobře zpracovaná vizitka akorád ty nadpisy se mi tam trošku nehodí.
ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
SLaKe |
Přidané 25.06.2018 22:01
|
|
Citace Jertn napsal: Díky moc a s těmi nadpisy máš asi pravdu, možná později je vylepším. Zatím mám v plánu je nechat tak. |
|
|
TomQe |
Přidané 08.10.2018 11:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 129
Založený: 15.07.14
|
Dobrý den pane Slake. Vizitoš je v pohodě. Je zajímavé že edituješ ze školy. Měl by jsi se pilně učit definice ekonomie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jsi god rejsr a friend. Topovka vzpomínky jak ze sp tak hlavně z tska. Snad se ještě pár desítek let budeme potkávat(minimálně dokud nebude konec sp) .Patříš mezi těch pár na který nezapomenu. Mohu jen dodat gl hf jak na sp tak v životě. Tak můj komentos je dopsán. A dnes od 16:00 rl tě jdu rozj****. Čest Upravil/a TomQe dne 08.10.2018 11:27 |
|
|
NiVerX147 |
Přidané 08.10.2018 11:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 47
Založený: 05.03.18
|
AHooj tady Luk, určitě mě znáš přes Ts3 a jak jsem ti psal v PM že pujdu do firmy, i když jsem nešel (když jsi měl pizzaře) ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
7 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
2 HlasůAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí