Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zbohatnuť za 10minut? Ano dá sa to (SP)
Bakerko
Ahojte nikdy ste nevedeli ako rychlo a efektivne zbohatnuť? alebo nasobiť váš učet? nejedna sa o žiadny bug!

POnuakm službu kde vy mi dáte niekolko penazí a ja vám ich zdvojnásobim popripadne viac nasobním v blackjacku, som skúsení hráč blackjacku a 80% hier vyhrám bez problému, verte mi ze karty a ich postupnosť sa daju vypočítať podla toho čo už máte.
+Zbohatnete za pár minut
+80% ide iba vám
+pri možnej prehte vám vrátim 150k (iba v základnom bete)

A teraz podmienky a pravidla. (ked chcete službu využiť musite si prečítať podmienky a musíte napísať suhlas)

1. Pri prvom teda zakladnom bete možete ziskať iba dvojnasobok avšak pri zakladnom bete je zaruke že ked prehrám tak vam budem musieť uhratiť škdu v 150k

2.Pri druhom či tretiom bete už riziko je pretože tam ked prehrám už nezaručujem žiadnu záruku, JE TO VASA VLASTNA VOLBA CI POJDETE DO RIZIKA, druhy treti alebo stvrty atd... bet su už rizikové bety, ano napr v zakladnom mi date 50k a vyhram vam 100K alekeby som v prvom prehral máte 150k (pri prvom bete kde date viac ako 150k sa vždy odvija zaruka v 20%!!!!!)ale v druhom či tretiom už možete s tými vyhranimi betovať dalej z 100K na 200K a z 200K na 400K ale tieto bety už budu rizikove čo zanemaná že ked prehrám tak vy nič nedostanete naspať.

3.Beriem len bety od 30k v zakladnom

4. Harmonogram vyhier
1.60k vyhra=15k ide mne
2.80k vyhra= 20k ide mne
atak dalej...

5.pri možnom odpojeni poprosím nestresovať, peniaze vam budu vyhrané naspáť, može isť iba o chybu.

6.vy mi date peniaze na ruku aby ste videli že som to nezfalšoval a ja vyhrám dvojnásobok.

7: pri nahodnom zabití inym hráčom zatial čo ja držím sumu tak vam vratim 50%

[B4ck]XxTerz 2018

Prosím vas nebudte ako niektorý hráči čo to nepochopia a udavaju za podvod mna že som im vyhral ich 40K :D
Upravil/a Bakerko dne 28.08.2018 12:56
Deminger
si sefko terz vela stastia s biznisom tento chalan vie co robi !
Rady
Toto je nápad za všechny prachy :D zajímá mě, jestli to myslíš vážně, nebo jestli to je nějaký os**. Takže to zkusím. :D
matok007
Ahoj
Znie to trošku ako SCAM :D ale otázka keď ti niekto dá 5 mg ?? A prehras to tak dostanem podľa správnosti 5 mg a 150k či len 150k ??
Bakerko
Rusi sa to, vela ludi si mysli ze je to scam tak to nema cenu robiť.
Mine
Ako nápad to je dobrý a ja osobne by som ti aj nejaké te €€€ zveril :D
Škoda že sa to ruší
Antihrdina
No scamem to smrdí dost :D
Krowky
Tak keď sa to ruší tak Lock!. Ja sa ani nedivím že si to niekto myslí lebo na tomto by si vedel naryžovať kopec prachov a nevyplácať a podobne a keby si to spravil tak nikto nemá nárok na vrátenie tých peňazí od nás. Ty by si dostal maximálne ban a oni by už nikdy svoje prachy nevideli. Tým nechcem povedať že by si to tak robil, len vravím že sa to tak robiť dá a pri tých skúsenostiach na SP sa popravde nedivím nikomu že je podozrievavý.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů