Informace o serveru
Číst diskuzi
>>WeWeRicKa<< /Style Edit 30.11.2018/
|
|
WeWeRicKa |
Přidané 19.11.2018 22:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 71
Založený: 01.11.14
|
![]() Hodiny: 200+ Banka: 120 000 000+ Makak: Nezbieram Dom: 69 na "GayStreet" Firma: Pri leveloch často skáčem.. Level: 255+ Gang: All Eyez On Us Fav Admini: Larex, Fantasy, Kompresor Fav Príkaz: /color,/q,/hide Fav Event: Golf, Drag SF Fav Akcia: Tuning Zraz, Dom Smrti, Hotring Race Fav Auto: Infernus, Sultan Fav Práca: Dealer, Novinár, Taxikár, Rybár Hodnotenie práce AT: 2 ![]() Nick: WeWeRicKa Komentáre: 0+ Príspevky: 60+ Najobľúbenejší screen z hry: Toto žiaden obrázok u mňa neprekoná.. ![]() ![]() Meno: Veronika Priezvisko: Strižencová Narodenie: 24.05.2000 Vek: 18 Stav: Zadaná Kraj: Trenčiansky Zamestnanie: Študent»Maturant Vzdelanie: Onedlho Stredné Odborné /s maturitou ( ‾ ʖ̫ ‾)/ Jazyky: Slovenský, Anglický, Český, Ruský Sexuálna orientácia: Bisexuál/Pansexuál Kontakt: https://instagram.com/_wewericka/ Poznámka 1. Krát som na SP došla ako 13ročný kiďák. Potom som sa vrátila v roku 2014 a hrala takmer rok pod CRINGE nickom WeWa007. Rada si popíšem s každým, ktorý sa ku mne bude správať ako ku človeku. Cením si ľudí, ktorí mi dôverujú. LGBTQ+ člen! Depressed Millennial. ![]() Pohľad: Realista Osobnosť: Melancholik Znamenie: Blíženec, Drak Povaha: Tichá, kľudná/pokiaľ Kompresor neorganizuje Parkour/, prirodzená, samostatná, priateľská, budujem sebavedomie, cringe,... Otvorenosť: Introvert (ISTJ) Podrobnejšie.. [img]http://badges.mypersonality.info/badge/0/25/259319.png[/img] ![]() Výška: 169.5 Hmotnosť: +-58kg Postava: chudá, kúsok vyšportovaná, nejaké svaly mám Oči: zelené/"hazel" Vlasy: hnedé Okuliare: Občas na diaľku (v škole) 0.25 Na tele: Po strednej pacnem kérku na seba Otvárať len na vlastnú zodpovednosť. ![]() ![]() ![]() Fajčenie: Nefajčím Alkohol: Príležitostne Závislosti: Jedlo, PC, Hry, Internet, Instagram, Hudba, Fitko, Zbrane ![]() Záujmy: Hry, Knihy, Hudba, Anime Šport: Weightlifting, HIIT Cardio Literatúra: Postapokalyptické, Zombie, LGBT, Romantika(hlavne GxG) Hudba: Rock, Metal, Punk, Indie, Alternative ![]() Motto: Be yourself, but always your better self. Cieľ: Armáda Milujem: Rodinu, Večerné prechádzky v zime, Môjho králika Neznášam: Uhorky, HOMOFÓBOV, RASISTOV, RADIKÁLNE FEMINISTKY, sexist. ľudí, šikanu Fav Pitie: Minerálky, no neopovrhnem ľadovou drťou.. Alkoholické Vodka a Cider.. Fav Jedlo: Špagety Fav Seriál: The 100(1.-4.season), FTWD, TEOTFW Fav Film: Divergencia, Resident Evil(všetky) Fav Oblečenie: Pohodlnosť na 1. mieste, Casual "Tomboy Style" Čierna/Šedá/Biela Fav Farba: Žltá, Oranžová a tá ružovo-červená (WeWeRicKa) Fav Hudba: https://youtube.com/playlist?list=PLX...zXJ4FlqT0A (Update-ujem) (Bisexual Flag Colors) ╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═ ╩═╦═╩═╦═╩═╦▄████▄═╦▄████▄═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═ ╦═╩═╦═╩═╦═╩██▀▀██═╩██▀▀██═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═ ╩═╦═╩═╦═╩═╦██──██═╦██──██═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═ ╦═╩═╦═╩═╦═╩██──██═╩██──██═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═ ╩═╦═╩═╦═╩═╦██──██═╦██──██═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═ ╦═╩═╦═╩═╦═╩██──██═╩██──██═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═ ╩═╦═╩═╦═╩═▄██──██████──██▄╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═ ╦═╩═╦═╩═▄███▀──────────▀███▄╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═ ╩═╦═╩═╦██▀────────────────▀██═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═ ╦═╩═╦═███─────██─────██────███╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═ ╩═╦═╩═██──────██─────██─────██╦═╩═╦═╩═╦═╩═╦═╩═ ╦═╩═╦═██─██▄██▄─────────────██╩▄▄▄╩═█▄╩═▄▄▄═╦═ ╩═╦═╩═██─██████─────────────██╦═▀▀▀▄██▄▀▀▀╦═╩═ ╦═╩═╦▄███████▀───▒▒▒────────██╩═╦═█▒▒▒▒█╦═╩═╦═ ╩═╦▄█████▀─────────────────▄██╦═╩███████╩═╦═╩═ ╦═▐█████▄▄───────────────▄▄██═╩═▄███▒▒▒█╦═╩═╦═ ╩═▐████▀▀█████▄▄▄▄▄▄▄█████▀▀╩═╦▄████▒▒██╩═╦═╩═ ╦═▐█████▄▄▄██▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▄▄▄▄████████▒▒██╦═╩═╦═ ╩═╦▀████████████▄▄▄██████████████▀╦█▒▒▒█╩═╦═╩═ ╦═╩═╦▀████████████████████████▀═╦═╩█▒▒▒█╦═╩═╦═ (Bisexual Flag Colors) ![]() Laurinka Najdrsnejšia spolužiačka ever. Larex Pánko makač, ktorý dá prednosť RL pred SP. Dik za help s levelmi a hypovanie ma na Parkoure, ktorý nikdy nezdolám cez cookiesku.. Dúfam, že pre mňa riggneš dajaké akcošky *mrk mrk*lebo vieš, ako rada zbieram zápisy xD.. Woxri Najmaximálnejší maník, dík za help s levelmi a to zdravenie hneď ako sa napojím na server nikdy nechápem ako rýchlo napíšeš.. TR4F Dík za pomoc s levelmi, aj keď ti to furt padá.. Ale cením xD Fantasy Makač.. Dúfam, že také deep konverzácie životné mať ešte budeme ^^ Jertn Majsterko pôrodov.. Vďaka tebe zvládnem ten svoj na jednotečku xD
Upravil/a WeWeRicKa dne 30.11.2018 15:33 |
|
|
TripS |
Přidané 19.11.2018 22:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 602
Založený: 20.05.15
|
Takže Ahoj známe se skoro 12dní a už jsem zamilovanej mám tě moc rád puso doufam že tě žadnej panic nebude chtit na SP jinak mu rostřilim auto Huntrem miluju tě moc <3 první koment hahaah jenom moje vy pipiky ![]() ![]() |
|
|
Larex |
Přidané 19.11.2018 22:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 610
Založený: 04.01.17
|
Ahoj šmudlaaa, Známe se už dlouho a v pohodě se s tebou kecá na tsku, akorát nevím co si mám z toho vyvodit, že Larex - No comment ehm ? ![]() Vizitka pěkně sepsaná a přehledná informace už jsem dávno věděl, takže pohodička ![]() |
|
|
Fantasy |
Přidané 19.11.2018 23:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
Čau Verčo, krásná vizitka hezky se čte, celkem mě zaujalo jaký žánr filmů/seriálů sleduješ a taktéž i hudbu, máš dobrej vkus ![]() ![]() |
|
|
Geroj |
Přidané 19.11.2018 23:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
taký slabší kus ale v pohode dievčina ![]() |
|
|
Jenda51 |
Přidané 20.11.2018 10:25
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1099
Založený: 12.02.18
|
Ahoooj WeeeeeWeeee Vizitka je fakt libózní, pěknỳ nadpisy, který jsem ještě u nikoho neviděl, takže aspoň nemáš vizitku stejnou, jako půlka serveru xd Jinak si v pohodě Grill a dá se s tebou kecat na tsku. Třeba, když si užíváš kompresorův "super" parkour ![]() Taky děkuju za zmínění v šůt autu ![]() užívej żivot, dokud žiješ Css <3 ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
WeWeRicKa |
Přidané 20.11.2018 11:23
|
|
Citace Takže Ahoj známe se skoro 12dní a už jsem zamilovanej mám tě moc rád puso doufam že tě žadnej panic nebude chtit na SP jinak mu rostřilim auto Huntrem miluju tě moc <3 první koment hahaah jenom moje vy pipiky Ty si maník ![]() Citace Ahoj šmudlaaa, Hehe ![]() Citace Čau Verčo, krásná vizitka hezky se čte, celkem mě zaujalo jaký žánr filmů/seriálů sleduješ a taktéž i hudbu, máš dobrej vkus Pivo. Díky že si mě přidala do Fav. adminů a do Shout-Outu toho si cením a snad tam taky i zůstanu! Sice jsme si psali jen jednou ale to se snad ještě změní, přijdeš mi v pohodě. Každopádně ti držím palce ať ti vyjde tvůj životní cíl (Armáda) makej na tom Good job! Joj ďakujem, určite ťa odtiaľ neodstránim! ![]() Citace taký slabší kus ale v pohode dievčina Smile) pekné nadpisy btw Ja som celá taký slabší kus ![]() Citace Vizitka je fakt libózní, pěknỳ nadpisy, který jsem ještě u nikoho neviděl, takže aspoň nemáš vizitku stejnou, jako půlka serveru xd Jinak si v pohodě Grill a dá se s tebou kecat na tsku. Třeba, když si užíváš kompresorův "super" parkour Ďakujem, xD Dúfam, že sa ďalšieho parkouru od kompresa nedožijem.. Nápodobne |
|
|
SrdcomVychodnar |
Přidané 20.11.2018 15:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 148
Založený: 31.05.16
|
Vizitka pekná, pekná baba s dobrým srdcom...![]() ![]() |
|
|
JohnyStar |
Přidané 20.11.2018 15:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 370
Založený: 13.01.13
|
Pěkná vizitka, nadpisy mi přijdou trošku na styl Bořka stavitele ale v pohodě :-D. Myslím že jsme spolu jednou byli na TSku společne s Lárou a Woxrim ale to už si moc nepamatuju a asi jsme ani moc nekecali což značí že jsem o tobě do teď nic moc nevěděl. Ale z téhle vizitky jsem se o tobě dozvěděl hodně a myslím že budeš fajn holka ![]() ![]() |
|
|
WeWeRicKa |
Přidané 20.11.2018 17:16
|
|
Citace SrdcomVychodnar napsal: Ďakujem *Andílek* Cením veľmi ^-^ Citace JohnyStar napsal: Sakra, že ma to nenapadlo to by bolo luxus to spraviť na Bořka.. nevadí.. no ďakujem ^-^ Určite dakedy môžeme pokecať ![]() |
|
|
XspeeD |
Přidané 22.11.2018 23:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 204
Založený: 11.07.14
|
Zdravíčko ![]() Na serveri ťa vnímam, viem že tam chodíš, aj keď som si myslel že budeš zas nejaký muž pod "babským" nickom ![]() ![]() Zatiaľ sa na serveri nebavíme, nebolo kedy ![]() ![]() BTW follow na ig už máš tiež *mrk mrk* |
|
|
WeWeRicKa |
Přidané 23.11.2018 09:36
|
|
Citace XspeeD napsal: Hehe no tomu sa nečudujem často tam vidno také nicky a nevieš kto je čo zač xD.. Času dosť, teda pokiaľ neskončíš so SP v najbližšej dobe ^^ .. AaAAaa dík da follow ![]() |
|
|
Lukin_ |
Přidané 23.11.2018 13:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 223
Založený: 02.03.18
|
Ahoj ![]() jsi jedna z mála co dává kontakt jako holka a ig ![]() ![]() Jinak vypadáš jako sympatická holka Na serveru tě znám, občas jsem si tě volal přes /telefon ![]() Vizitka pěkná ![]() Taky mě čeká maturita, tak ať se daří ![]() Lukin2000 |
|
|
WeWeRicKa |
Přidané 23.11.2018 22:34
|
|
Citace Lukin2000 napsal: Ďakujem ![]() ![]() Aj tebe GL! ![]() |
|
|
Spamer |
Přidané 30.11.2018 23:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 504
Založený: 10.04.13
|
Vizitka je pekné spracovaná moc ťa zatiaľ nepoznám snáď niekedy ťa spoznám viac (ale zapamätam si to že si sa na mňa vykašlala keď som chcel hrať GTA V) vidím ťa dosť často na teamspeaku a na serveri takže snaď. Good luck jak v hre tak aj v Reale O ![]() ![]() ![]() |
|
|
Woxri |
Přidané 01.12.2018 00:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 127
Založený: 22.11.16
|
Ahoj Verčo Nejprve k vizitce. Úplně skvělá vizitka, to se mi líbí, ty nadpisy krása. Jako člověk si v pohodě týpek. Díky za označení, věřím že se ještě dlouho budeme potkávat na SP tak i na TS, možná i někdy v reale, bydlíme od sebe jen 50km xD xD. Přeju hodně štěstí jak na SP tak v RL. |
|
|
WeWeRicKa |
Přidané 01.12.2018 18:21
|
|
Citace Spamer napsal: Ďakujem ![]() ![]() Citace Worix81 napsal: Ďakujeeeem ^-^ V pohode týpek ![]() ![]() Aj tebe GL ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
6 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí